Az 1 millió dolláros Bitcoin árat Adam Cochran „lehetetlennek” tartja

-

A népszerű kriptoelemző, Adam Cochran nemrég a Twitteren osztotta meg véleményét Balaji Srinivasan, a Coinbase korábbi vezetőjének, a Bitcoinra vonatkozó merész előrejelzésével.

Cochran, aki ismert a kripto árfolyamokkal kapcsolatos meglátásairól, úgy véli, hogy Balaji ambiciózus 1 millió dolláros célja a Bitcoin számára a következő 90 napon belül igencsak valószínűtlen.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Nincs katalizátor a BTC 3600%-os pumpálásához

Egy március 19.-i Twitte szálban Cochran kijelentette, hogy nyugodtan fogadna Balaji Bitcoin árcélja ellen.

A kriptoelemző rámutatott, hogy ahhoz, hogy a következő 90 napban elérje az 1 millió dollárt, a BTC-nek hatalmas, 3600%-os növekedést kellene elérnie.

Kiemelte, hogy még az eddigi legextrémebb események is csak maximum 1105%-os emelkedést eredményeztek.

Cochran azzal érvelt, hogy az ilyen mértékű emelkedés katalizátora valószínűleg nem a következő három hónapban fog bekövetkezni.

Úgy véli, hogy a katalizátor, amelyre Balaji számít a 3600%-os BTC-pumpához, a bankrendszer összeomlása.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az elképzelés szerint az emberek a dollár hiperinflációját és az azt követő elértéktelenedését követően a Bitcoinba fogják menekíteni a pénzüket.

A Bitcoin 2020 eleji teljesítményét idézte, amikor a koronavírus leállította a világot és annak pénzügyi rendszerét. A BTC több mint 60%-kal zuhant az akkori csúcsához képest.

Cochran a Bitcoint az aranyhoz is hasonlította, amelyet pénzügyi válság esetén biztonságos menedékeszköznek tekintenek.

Érvelése alátámasztására kiemelte az arany árának 8%-os növekedését a járványos összeomlás közepette.

Azt mondta:

„A pénzromlás legszélsőségesebb pillanatában a Bitcoin teljes lefelé irányuló volatilitása -70% volt, az arany (a világszerte elfogadott biztonságos menedékeszköz) felfelé irányuló volatilitása +8,3% volt”.

Biztos benne, hogy a bitcoin Balaji által megjósolt árfolyamra való felhajtásához szükséges széles körű rendszerpusztulás jelenleg valószínűtlen.

zeta

Olvastad már? Zeta Broker automatikus kriptokereskedési rendszer

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!