Szakad a PEPE, a Meme Kombat maga alá gyűri a békás érmét?

-


Vendégbejegyzés


A mém érmék piaca ismét begyorsított, a Pepe (PEPE) az elmúlt napokban hol emelkedő, hol csökkenő trendre váltott.

Ám nem csak ez a béka témájú token rallyzik: mivel igencsak kilőtt a mém coin szektor iránti érdeklődés, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) is zöld tartományban tartózkodik.

Az új mém coin, a Meme Kombat (MK) is hasít, hiszen a lendületes előértékesítése már átlépte a 229.000 dolláros finanszírozást.

A befektetők felfigyeltek a Pepe legutóbbi bullish teljesítményére

A PEPE a cikk írásakor $0.0000007441 dollár környékén kereskedik. Szeptember második felében villantott egy 0,00000060 dolláros mélypontot, de azóta nagyjából felfelé ívelő pályán van, ami a befektetők megújult érdeklődésére utal. 

Ezt hivatott igazolni a PEPE 24 órás kereskedési volumene, amely közel 80 millió dollárra emelkedett.

PEPE
Forrás: coinmarketcap.com

A PEPE a napi árfolyamgrafikonon a 20 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) fölé is belesett, és nagyon úgy látszik, hogy szorgalmasan az 50 napos EMA felé tart, hogy ellenállásként tesztelje azt. Ha sikerrel jár, akkor ez az érme számára egy kiadós bikafutamot jelezhet.

Ám ha nem jön össze, akkor a token valószínű visszatér a csökkenő trendbe, hiszen az áttörés már két hónapja várat magára.

Viszont bármi is történik, a PEPE magára vonta a befektetők figyelmét, akik joggal kíváncsiak arra, hogy a május óta már a második zöld hét jelezhet-e előre egy tartós fordulatot az érme történetében.

Érdemes-e a PEPE-be befektetni? 

Persze az igaz, hogy a PEPE most pozitív lendületet vett, de vajon érdemes-e megvenni a jelenlegi árfolyamon?

Az Etherscan.io adataiból azt olvashatjuk ki, hogy a PEPE értéke közel -10%-os csökenésnél tart, és token tulajdonosok száma is -0.007%-al kevesebb lett. Ugyan mindig sok a változó, de jelenleg mindez még nem indok a nagy reménykedésre.

Ez a kis növekedés mindenképp bizonytalanságra utal, és előfordulhat, hogy az egyes befektetők a hamari profit reményében az árfolyam emelkedése ellenére is kiszállnak a pozícióikból.

Teljes mértékben előfordulhat tehát, hogy a kiskereskedők továbbra sem hisznek majd abban, hogy a token közép-hosszú távon is képes fenntartani az emelkedő ívét.

Erre meg is van minden esély, hiszen megeshet, hogy a token korábban csak hamis kitöréseket produkált, és a az olykor előforduló csekély fellendülések csak átmenetiek.

A Meme Kombat 112%-os hozammal és P2E harci funkcióval veszi be a kriptojáték piacot

A PEPE mellett vizsgáljunk meg egy másik tekintélyes versenyzőt, a Meme Kombatot (MK).

A projekt az előértékesítését követően most már több, mint 230 000 dollár összegyűjtésénél tart, és egy natív MK tokenért csak 1,667 dollárt kér el.

A Meme Kombat érme hasznossága igen nagy, és átfogó ökoszisztémája lehetőséget nyújt a lekötésekre, a fogadásokra, valamint a jutalomszerzésre is. 

PEPE

A 112%-os APY-t (éves hozamot) kínáló projekt arra ösztönzi a felhasználókat, hogy a passzív jutalom létrehozása érdekében stakeljék az MK tokenjeiket. Ezen kívül pedig a projekt még számos egyéb dolgot is tartogat. 

A Meme Kombat központi témái a csaták, ahol a mém érmék karakterei küzdenek meg egymással, például DOGE és Pepe, a béka.

Ha a játékosok fogadnak ezekre a csatákra, akkor hatalmas nyereményekre tehetnek szert, és a lekötési jutalmak is rendszeres kifizetéseket adnak a számukra.

A Meme Kombat whitepaper-je arról tájékoztat bennünket, hogy a teljes MK-kínálat 50%-át az előértékesítés befektetőinek szánják, 30%-át pedig a staking/illetve a csatajutalmakra.

Lényeges, hogy a csapat az MK kínálat 10%-át a DEX likviditásának biztosítására tette félre, hiszen ezzel tudja szavatolni a zökkenőmentes kereskedési élményt akkor, amikor a token a nyílt piacra kerül.

A Meme Kombat érme előtt izgalmas hónapok állnak, hiszen bevezetésére 2023 harmadik negyedévében kerül sor, és az év negyedik negyedévében a funkciók továbbfejlesztése is várható. 

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana: Az FTX legutóbbi lépése hatással lesz a rövid távú árprognózisra?

A Solana (SOL) azóta van a figyelem középpontjában, amióta az FTX bejelentette, hogy tervezi eszközeinek felszámolását. Nemrégiben egy FTX-hez kapcsolódó pénztárca olyan lépést tett, amelyet...

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!