Robert Kiyosaki: Vásárolj Bitcoint a hiperinfláció elleni védelemért

-

A népszerű író és üzletember ismét figyelmeztetést adott ki az amerikai gazdaság miatt, és azt tanácsolta az embereknek, hogy vásároljanak BTC-t.

Robert Kiyosaki az egyik legelszántabb támogatója lett a „valódi pénznek”, ahogy ő nevezi, amelybe az arany, az ezüst és a bitcoin is beletartozik. Ugyanakkor továbbra is ostorozza a „hamis pénzt”, mint például az amerikai dollárt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Legújabb figyelmeztetése során Kiyosaki azt állította, hogy a BRICS-országok által indított, esetlegesen aranyfedezetű stablecoin hiperinflációhoz vezethet az USA-ban, és azt tanácsolta az embereknek, hogy forduljanak a valódi eszközök felé.

Hiperinfláció az USA-ban?

Kiyosaki vasárnapi figyelmezető üzenete egy Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika (BRICS) által nemrégiben megfogalmazott ötletre összpontosított.

Egyes hírek szerint a szövetség a blokklánc-iparág megcsapolásának lehetőségét vizsgálja a fizetések és egy aranyfedezetű stablecoin számára.

Ha ez utóbbi valóban napvilágot látna, akkor azt a legerősebb gazdaságok némelyike használhatná kereskedelmi és fizetési szolgáltatásokra, ami csökkentené az amerikai dollártól való függőségüket és használatát.

Kiyosaki szerint egy ilyen forgatókönyv azt eredményezné, hogy az általa „hamis pénzként” emlegetett dollár tonnaszámra indulna vissza az Államokba.

Ez pusztító hatással lehet a világ legerősebb gazdaságára, mivel „hiperinflációt okozna Amerikában”, ami végső soron tönkretenné a zöldhasút.

Kiyosaki korábban azt mondta, hogy az amerikai gazdaság a depresszió állapotában van, és figyelmeztetett, hogy nem lesz finom leszállás.

bitcoin
Forrás: X

Bitcoin vásárlása?

A Rich Dad, Poor Dad című bestseller szerzője közismerten a bitcoin, az arany és az ezüst, vagy ahogy ő nevezi – a valódi pénz – támogatója.

A múltban számtalanszor felvázolta a triót, mint a legmegfelelőbb befektetési eszközöket azok számára, akik meg akarják őrizni vagy gyarapítani a vagyonukat.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezúttal sem volt ez másképp. Kiyosaki mindhármat olyan befektetési eszközként nevezte meg, amelyet az embereknek érdemes keresniük, mivel ezek segítségével megvédhetik magukat „az amerikai dollár összeomlásától”.

A hónap elején az üzletember hat olyan szabályt emelt ki, amelyet az emberek követhetnek, hogy túléljenek egy heves piaci összeomlást, és ezek közül az egyikben az elsődleges kriptopénz szerepelt.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? BTC bányászat vagy MI-asszisztált kereskedés: Melyik a jobb módja egy kriptoportfólió felépítésének?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!