Alulértékelt altcoinokat kell vásárolni ezen a héten

-


Vendégbejegyzés


A 2024-es bikafutás felgyorsulásával egyre intenzívebbé válik az ígéretes altcoinok felkutatása.

A piac a növekedés jeleit mutatja, ezért okos stratégiává válik olyan érmék felkutatása, amelyek még nem érték el a bennük rejlő potenciált.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk olyan altcoinok válogatásába merül el, amelyek alulértékeltnek tűnnek, és megérettek lehetnek a befektetésre.

Az olvasók, akik betekintést keresnek arra, hogy mely érmék nyújthatnak erős hozamot, értékes információkat találnak majd, amelyek segítik döntéseiket.

A BlastUP Token 1000%-os emelkedést prognosztizál az év végére

A BlastUP nagy figyelmet kapott az utóbbi időben, köszönhetően annak, hogy nagy potenciáljával a kriptoipar egyik fő erejévé válhat.

altcoin

A Blast-on lévő úttörő startup már közel 15.000 aktív felhasználót toborzott.

A BlastUP jelenleg is zajló előértékesítése hatalmas siker, eddig mintegy 6 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP tokent a kripto szakértők egy rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal is megugorhat.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segíti a kripto startupokat a gyorsabb növekedésben és a nagyobb bevételben. A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett.

A BlastUP az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára gyorsan teret nyer.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

Osmosis altcoin árfolyammozgás és rövidtávú kilátások

Az Osmosis (OSMO) a közelmúltban 0,78 és 0,89 dollár között mozgott. A következő legmagasabb korlát előtt áll 0,97 dollárnál, ami egy biztonsági tartalékkal rendelkezik, ha 0,75 dollárra esik.

Ezen túlmenően az 1,09 dollár lehet a következő teszt, vagy a 0,63 dollár jöhet szóba, ha lecsúszik.

Az OSMO az elmúlt héten több mint 10%-ot esett, és az egy hónappal ezelőtti szinthez képest közel 20%-kal csökkent.

Hat hónapra visszatekintve azonban majdnem 36%-os emelkedést mutat. Az elmúlt napok átlagai 0,81 dollár körül mozognak, ami elég közel van a 0,86 dolláros hosszabb időszakhoz.

Az erő és a lendület mutatók mindkettő többé-kevésbé a középen helyezkednek el, és sem egyértelmű vételi, sem eladási jeleket nem mutatnak.

Az apró negatív MACD enyhe lefelé irányuló mozgást tükröz, ami arra utal, hogy az OSMO jelenleg egy kis korrekciós fázisban van.

Ondo árfolyammozgás: A rövid távú visszahúzódások várhatóak

Az Ondo érme hat hónap alatt jelentős növekedést ért el, 2520,33%-kal emelkedett, ami erős lendületet mutat.

Az elmúlt héten azonban 7,80%-os esést mutat, ami egy lehetséges rövid távú visszahúzódást jelez a jelenlegi 0,73 és 0,87 dollár közötti ársávon belül.

A visszaesés ellenére a havi nézet továbbra is bikás, 12,50%-os növekedéssel. Úgy tűnik, hogy az érme korrekciós mozgásban van, az RSI 53,44-es értéken áll, ami nem utal sem túlvett, sem túladott állapotokra.

Az ellenállás és a támasz 0,95 és 0,68 dollárnál van. Az érme a 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok körül mozog, amelyek közel vannak egymáshoz, 0,77 és 0,80 dollárnál.

A vegyes jelek miatt az Ondo árfolyam-ingadozásokat tapasztalhat, mielőtt egyértelmű trend alakulna ki.

Chia (XCH) áringadozás és jövőbeli kilátások

A Chia a közelmúltban 31,30 és 33,71 dollár közötti ársávban kereskedett. Az érme az elmúlt héten kis mértékű, 1,80%-os, az elmúlt hónapban pedig 4,09%-os csökkenést mutat. Az elmúlt hat hónapban azonban 20,97%-ot erősödött.

Az érme stabilan mozog, az RSI értéke 50,27, ami arra utal, hogy nincs jelentős túlvásárlási vagy túladott árfolyam.

Az árfolyam a legközelebbi ellenállási szint alatt tétovázik, ami 35,02 dollár, de még mindig a legközelebbi támaszszint felett van, ami 30,20 dollár.

A jelenlegi technikai mutatók alapján úgy tűnik, hogy a Chia a közelmúltbeli nyereség után korrekciós fázisban van, és jelenleg nem mutatja az impulzív felfelé vagy lefelé történő mozgás jeleit.

Előre tekintve, ha az érme át tudja törni a 35,02 dolláros szintet, akkor további növekedésnek indulhat, de ha 30,20 dollár alá esik, akkor megerősödhet a csökkenő trend.

Toncoin árfolyammomentum – Fenntartható az emelkedés?

A Toncoin az utóbbi időben meredek emelkedésen ment keresztül, jelenleg 5,97 és 7,57 dollár között mozog az árfolyama. Az elmúlt héten közel 24%-ot emelkedett, ami az erős keresletet tükrözi.

A múlt hónapban közel 12%-kal, hat hónap alatt pedig több mint 228%-kal emelkedett.

Az érme erős emelkedő tendenciát, vagyis impulzív mozgásokat tapasztal, és az olyan mutatók, mint a 73,10-es RSI, arra utalnak, hogy talán túlságosan felpörög.

Ha áttöri a legközelebbi ellenállási szintet 8,18 dollárnál, a következő célpont 9,78 dollár lehet. Ha viszont a lendület veszít a tempóból, akkor visszaeshet a 4,99 vagy akár a 3,39 dolláros támaszszintekre.

A 91,16-os Stochastic értékkel a jelenlegi trend hamarosan lelassulhat. A 10 napos átlagárfolyam a 100 napos felett van, ami gyakran azt jelenti, hogy az érme rövid távon tovább emelkedhet.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

Az olyan altcoinok, mint az OSMO, ONDO, XCH és TON nem biztos, hogy azonnal felfelé lőnek az értékükben, de idővel növekedhetnek.

A nagy sztár jelenleg a BlastUP. Egy érdekes ötletre épül, és a Blast hálózat része.

Ez ad a BlastUP-nak előnyt és nagy esélyt arra, hogy gyorsabban emelkedjen az értéke, mint a többieké.

Amikor olyan érmét keresünk, amely hamarosan jól teljesíthet, a BlastUP kiemelkedik a többi közül.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!