1 millió Pudgy Penguin plüssöt vásároltak az emberek egy év alatt

-

A népszerű Pudgy Penguin NFT kollekciók fizikai változatai népszerűnek számítanak, a projekt vezérigazgatója, Luca Schnetzler elmondása szerint az elmúlt 12 hónapban több mint egymillió Pudgy Penguin plüssjátékot adtak el.

Token a szülőknek, plüss a gyereknek?

A cég május 12-én jelentette be, hogy a Pudgy Toys és a Pudgy World játékai már elérhető az amerikai kiskereskedelmi óriás, a Target polcain.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bolthálózat hasonló a magyarországi Tesco üzletekhez, rengeteg helyszínen árusítják a figurákat.

A népszerű pingvinek plüss változatai a másik amerikai kiskereskedelmi óriás, a Walmart boltjaiban is kaphatók, ami tovább növelte a sikert.

A Pudgy Penguins egy 2021-ben létrehozott népszerű NFT kollekció, amely 8 888 színes pingvin-avatárt tartalmaz, amelyet profilképként állíthat be bárki.

A projekt nehézkesen indult, miután az előző alapítót csalási vádakkal illették, de Schnetzler 2022-ben 2,5 millió dollárért megvásárolta a márkát, és megkezdődött a fejlődés.

A tokentulajdonosok osztalékot kapnak a cég bevételéből

A Pudgy Penguin modellje lehetővé teszi az NFT-tulajdonosok számára, hogy 5%-os jogdíjat kapjanak a fizikai termékek eladásából származó nettó bevételekből, amelyeken az egyedi Pudgy Penguin márkajelzés szerepel.

Az NFT piactér, az OpenSea adatai szerint az NFT-verziók minimális ára 12,87 ether, ami a jelenlegi árfolyamon körülbelül 37.580 dollárnak felel meg.

Majdnem a top10-ben vannak a pingvinek

A legdrágább eladás a közelmúltban a 6873-as számú pingvin volt, amely 400 ETH-ért, azaz körülbelül 1,17 millió dollárért kelt el az OpenSea adatai szerint.

Pudgy Penguin
Forrás: OpenSea

A kollekció kereskedelmi aktivitása a február közepén tetőzött, napi 439 adásvételt elérve, átlagosan 20 ETH áron.

Az eladási volumen azóta kissé visszaesett, május 6-án napi 269 eladásra csökkent.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az NFT-elemző platform, a CryptoSlam adatai szerint a Pudgy Penguins a tizenkettedik helyen áll az NFT-kollekciók között a másodlagos értékesítések tekintetében, az elmúlt hét napban, 2,2 millió dolláros értékkel.

A legmagasabb átlagáron a Bitcoin Ordinals tokenek cserélnek gazdát, a CryptoPunks pedig a legnépszerűbb kollekció a felhasználók körében.

Olvastad már? ChatGPT jöhet a következő Apple telefonba

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!