Robbant a Pepe és a Dogwifhat, a Meme Kombat a következő forró érme?

-


Vendégbejegyzés


A héten felpörgött a mém érmék piaca, a Pepe (PEPE) és a Dogwifhat (WIF) árai megugrottak.

Úgy tűnik, hogy a befektetők újra felfedezték ezeket a mém érméket. Leginkább a kriptopiac kedvező feltételei miatt, főleg miután a SEC jóváhagyta a spot Bitcoin ETF-eket az Egyesült Államokban.

A Meme Kombat (MK) már 6,5 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítésen, ami a befektetők egyértelmű érdeklődését mutatja.

Lehet, hogy ez az új mém érme lesz a következő, amelyiknek az ára a PEPE és a WIF mellett robbanásszerű emelkedést produkál?

A Pepe három egymást követő zöld napot ért el, az árfolyam meghatározó ellenállási szinthez közelít

A PEPE 0,00000144 dollár körül kereskedik, miután zsinórban három zöld zárást könyvelhetett el.

Ma valószínűleg a negyediket is képes lesz teljesíteni. A token agresszívan elutasította a 0,00000103 dollár körüli támasz zónát, amely november óta többször is szilárdan tartotta magát.

A bikás helyzetet tovább erősíti, hogy a PEPE a napi grafikonon az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) fölé emelkedett.

Ez azt jelzi, hogy a középtávú trend felfelé fordult. Ez pedig arra utal, hogy további nyereségek várhatnak a befektetőkre.

Pepe

Technikai szempontból a PEPE következő akadálya a 0,00000159 dolláros ellenállási szint lehet.

Ezt a szintet december végén érte el a PEPE, majd elutasította, ami a PEPE árfolyamának erőteljes esését okozta.

A token jelenlegi lendületének erejét viszgálva azonban a befektetők abban bíznak, hogy a PEPE a következő napokban sikeresen áttöri ezt az ellenállási szintet.

A Dogwifhat meglovagolta a Solana lendületes hullámát, 277 százalékot emelkedett

Nem csak a PEPE árfolyama és piaca élénkült fel, hanem a Solana-alapú mém érme, a dogwifhat (WIF) is szárnyal.

A WIF token 277 százalékkal emelkedett a hétfői mélyponthoz képest. Jelenleg körülbelül ugyanazon a szinten kereskedik, mint decemberben, mielőtt a profit-kivonások jelentős csökkenést idéztek elő.

A CoinMarketCap szerint a WIF most az ötödik legtöbbet kereskedett mém érme a világon. Megelőzve az olyan befutott szereplőket, mint a Floki (FLOKI) és a Dogelon Mars (ELON).

A dogwifhat lenyűgöző lendületének lehetséges oka, hogy a token nem az Ethereum láncán, hanem Solanán van elhelyezve.

A Solana-alapú másik érme, a Bonk (BONK) értéke 2023 utolsó hónapjaiban robbant be. Most pedig úgy tűnik, hogy a WIF ugyanezt az érdeklődési hullámot lovagolja meg a Solana ökoszisztémában.

A Solana érméknek ez az emelkedő tendenciája vonzotta a befektetőket, akik alternatívákat keresnek az Ethereum uralta mém érme térben.

Ahogy egyre több befektető fordítja figyelmét a Solana és annak ígéretes ökoszisztémája felé, a WIF további növekedésre számíthat. Potenciálisan tehát új történelmi csúcsokat érhet el.

A Meme Kombat 6,5 millió dolláros előértékesítése egyre inkább vonzza a befektetőket

A Solana-alapú mém érmék lendületéhez hasonlóan egy másik projekt, a Meme Kombat (MK) is láthatóan felkeltette a befektetők figyelmét. Ez az új token most jelentős mérföldkőhöz érkezett, ugyanis 6,5 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítési fázisában.

A mém-kultúra és a blokklánc játékok integrálásának egyedi megközelítésével a Meme Kombat ígéretes jelölt a következő árrobbanásra a mém érmék kínálatában.

A Meme Kombat előértékesítésének sikere elsősorban a csata aréna funkciójának köszönhető, ahol a kripto befektetők fogadásokat köthetnek a mém figurák közötti „harcokra”.

Például Pepe, a béka és Wojak között is lehet harc, a befektetők pedig fogadhatnak arra, hogy szerintük ki lesz a győztes.

Ez a játékos megközelítés szórakoztató dinamikát visz a mém érmékbe történő befektetésbe, miközben lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy potenciálisan jelentős MK-alapú kifizetéseket szerezzenek.

A Meme Kombat emellett lekötési mechanikát is tartalmaz az MK token tétbe helyezéséhez, így a tokenek tulajdonosai évente 143 százalékos hozamot érhetnek el.

Tekintettel arra, hogy a mém érme mánia ismét lecsap a piacokra, a Meme Kombat közelgő indulása ideálisnak tűnik.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A projekt fejlesztőcsapatát a kriptovállalkozó Matt Whiteman vezeti, és jelenleg kiváló helyzet mutatkozik arra, hogy a Meme Kombat növekedését irányítsa, amint az hivatalosan is elindul az előértékesítés után.

Ahogy az előértékesítési lendület is jelzi, a befektetők felfigyeltek az MK potenciáljára.

Emiatt ez lehet a következő mém érme, amely a PEPE és a WIF mellett képes lesz robbanásszerűen megemelkedni.

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!