40 millió dollárnyi Shiba Inu-t mozgatott meg egy bálna, a következő a Meme Kombat lesz?

-


Vendégbejegyzés


A Shiba Inu (SHIB) szereplése mostanában jól sikerült, hatalmas bullish lendülete miatt a héten többször is uralta a címlapokat.

Mindez arra készteti a szakértőket, hogy merészebbnél merészebb árfolyam-előrejelzéseket alkossanak.

Úgy néz ki tehát, hogy a SHIB feltámadt, de érdemes figyelni a Meme Kombat különlegesen sikeres előértékesítésére is, melyet a várakozások alapján 2024 elején az Uniswapon is elkezdenek majd jegyezni.

A hangulat a tetőfokára hág: a Shiba Inu bálnák óriási átutalásokat tesznek 

A Whale Alert kinyomozta, hogy hétfőn hatalmas összegű SHIB átutalásokra került sor. Ez 4,19 billió SHIB token mozgását jelenti, amely mintegy 40,8 millió dollárral egyenértékű.

Persze ez nem minden, a hétvége alatt egy több mint 43 millió dollár értékű SHIB blokk is tárcát cserélt. 

Bár ezek a SHIB bálnák nem ismertek, és céljukat sem tudjuk, de úgy véljük, hogy a tőzsdén kívüli nagy összegű transzferek stratégiai pozícionálásra is szolgálhatnak, és okkal mentek végbe a várt árfolyam-emelkedés előtt.

Amire még érdemes figyelni ezzel kapcsolatban, az a kriptotőzsdék apadó kínálatának mérőszáma, mely szintén előrejelezheti a Shiba Inu tüzesedését. 

A Santiment kriptoinformációs oldal adatai alapján a SHIB tokenek kínálata november 12 óta mintegy 0,51%-kal csökkent, 8,36%-ról 7,85%-ra.

Forrás: Santiment

Ez arra enged bennünket következtetni, hogy a befektetők SHIB tokenjeiket a tőzsdékről a privát tárcájukba költöztetik át, ami gyakran előfordul hosszú távú tartás, azaz HODLing során.

Íme az elemzők és szakértők véleménye a Shiba Inu árfolyamkilátásairól

Mivel a Shiba Inu az elmúlt pár hétben bullish hangulatban ficánkolt, néhány kriptoelemző örömmel mutatott rá a SHIB megerősödésének jeleire.

A több, mint 10 ezer felhasználóval büszkélkedő Crypto Lollla kripto influencer kifejtette, hogy a SHIB alacsony ára miatt támogatja a tokenek égetését, hiszen így csökken majd a forgalomban lévő kínálat, és ennek folyamán növekedhet az ár is.  

Zach Humphries kripto szakértő szerint szintén érdemes optimistának maradni a SHIB-bel kapcsolatban.

Forrás: CoinMarketCap

Humphries szerint a SHIB emelkedésének mértéke kulcsfontosságú bizonyíték arra, hogy a SHIB terveket sző az ellenállási szintek áttörésére és kiadós nyereségre pályázik.

A videójában azt is megemlítette, hogy a SHIB Shibarium layer-2 hálózaton való égetési mértékének emelése, és a napi tranzakciók számának növelése már csak azért is lényeges, mert ezeknek jelentős szerepük lesz a token következő bikaciklusának vezénylésében.

Ha a feltételek szerencsés csillagzat alatt állnak majd, a SHIB átívelhet 2021-es történelmi csúcsán (0.00008845), és elérheti a fényes 100 milliárd dolláros piaci kapitalizációját.

Humphries bátran kimondja, hogy véleménye szerint a SHIB token megcélozhatja a 0,000169 dollárt, és ha ez bekövetkezik, az bizony a mostani árfolyamhoz képest 1600%-os növekedést jelentene.

A Meme Kombat 2024-es növekedése datálható: hamarosan tiszteletét teszi az Uniswap listáján

Ahogyan eddig is olvashattad, a SHIB tokenben bőven van spiritusz, de azért érdemes rápillantani egy újabb mém kriptoprojektre, a robbanás előtt álló Meme Kombatra (MK) is.

Az Ethereum-alapú blokkláncjáték főszereplői népszerű mémek (pl. Doge és Wojak), a csaták vezetését pedig a mesterséges intelligencia koordinálja.

A játékosok a Meme Kombat natív MK tokenjével nevezhetnek be a fogadásra, mely során megtippelhetik a mérkőzések eredményeit. Az oldal cikkünk írásakor 292%-os APY juttatást kínál a befektetőknek.

Aki tehát fellép a Meme Kombat weboldalára, a natív tokenből eredő pénzügyi hasznon túl még egy izgalmas fogadási világba is becsöppenhet, ahol a szórakozás garantált.

Az MK mém érme jelenleg kedvezményes előértékesítés keretein belül szerezhető be csupán 0,235 dollárért. A következő szakasz során már egy magasabb, 0,246 dollár/token árral találkozhatunk, és hamarosan itt a januári Uniswap-megjelenés is.

A szakértők nagy bizalmat szavaznak, és jelentős növekedést jósolnak meg a projektnek, mert szerintük a mémek és a játékok kombinálása egy igen nyerő képlet 2024-ben is.

A kellemes fogadtatást mutatja a több mint 360.000 feliratkozóval dicsekvő BigCityCrypto YouTuber is, aki videójában 1000-szeres projektnek hívja a Meme Kombatot.

A Meme Kombat csáberejét ütemterve is fokozza, melyből a fejlesztőgárda hosszú távú ambícióiba nyerhetünk érdekes bepillantást.

Az ütemterv szerint lesznek új évadok, játékmódok, és funkciók, no és persze friss mém karakterek is.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a Meme Kombat okosszerződéseit a Coinsult auditálta, amely ráteszi a megbízhatósági pecsétet a projektre. 

A Shiba Inu körüli kereskedői aktivitás mértéke egyértelműen kifejezi a mém érmék iránti felfokozott érdeklődést, a Meme Kombat pedig egy újabb lehetőség arra, hogy a befektetők ráülve erre a hullámra részt vegyenek egy potenciális sikertörténetben.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!