Minden eddiginél hatalmasabb zuhanás következhet

-

Robert Kiyosaki ismét arra hívta fel a figyelmet, hogy az USA bankrendszerében bízni olyan, mintha valaki orosz rulettet játszana a saját pénzével.

A híres pénzügyi író szerint az SP500 lehet a következő áldozat, amely aztán sok millió ember nyugdíját nullázhatja le.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Gazdag papa könyvek szerzője többször is figyelmeztette már a követőit, hogy nagy válság közeledhet, most pedig ismét arra hívta fel a figyelmet, hogy ennek egyre nagyobb a valószínűsége.

A közösségi médiában osztott meg egy bejegyzést, amelyben úgy fogalmazott, hogy a banki hitelek területén ugyanazt lehet látni, mint 2008-ban, és ez lehet, hogy minden eddiginél nagyobb zuhanást idézhet elő.

„Most nincs idő arra, hogy orosz rulettet játszunk a megtakarításainkkal. 2010 óta mondom, hogy fektessetek nemesfémbe. Köszönöm azoknak, akik azóta rajtam röhögnek, el kell mondanom, hogy nem kellemes a rossz hír hozójának lenni, és figyelmeztetni az embereket, hogy a kormány ellopja a pénzünk. Lehet nevetni. De most még nem késő lépni. A bankrendszerünk véglegesen elromlott. Vegyél aranyat, ezüstöt, bitcoint.”

Kiyosaki szerint a menekülőeszközökbe való befektetés az egyetlen járható út, még akkor is, ha az embert kinevetik. Ahogyan megfogalmazza, mindig is voltak, akik csak nevettek az előrejelzésein, pedig be szoktak jönni.

Az író még 1997-ben publikált két értekezést is, amelyben a megtakarításokról, valamint az ingatlanokról beszélt, elmondva, hogy egyik sem az a biztos befektetési forma, aminek az emberek hiszik.

„2008-ban bekövetkezett minden, amiről 1997-ben írtam. Ennek ellenére még mindig vannak, akik azokon a jóslatokon nevetnek. Miután már megtörtént a baj. Hát, mondok egy újabbat, a következő bedőlés az SP500 lesz. Ez pedig több millió ember nyugdíj-megtakarítását fogja magával rántani.”

Kiyosaki hírhedtnek számít a zuhanásra váró nézeteiről, a követőit rendszeresen emlékezteti a kormány gazdaságpolitikájának a gyengeségeire. Nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a következő piaci zuhanás egy nagy válságot is elindíthat.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Maga a zuhanás is hatalmasnak ígérkezik, és milliók számára fog nagyon kemény időket hozni.

Novemberben pedig arra bíztatta a befektetőket, hogy váltsák át a pénzüket bitcoinra, még amíg nem késő.

Olvastad már? A végső összeomláshoz közeledhet a Binance

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!