Bitcoin bányászat olcsón? Találtunk egy kriptót amivel nem lehetetlen!

-


Vendégbejegyzés


A kriptoszektorban tagadhatatlanul egyre nagyobb az izgalom, amit jól szemléltet a kirpotbányászat iránti kereslet növekedése. 

Ezért amennyiben szeretnéd a legjobban kiaknázni a közelgő BTC rallyt, mindenképpen érdemes olyan projekteket megfontolni a befektetésre amilyen a Bitcoin Minetrix is.

A natív BTCMTX altcoinok segítségével te magad is részesülhetsz a BTC bányászata után szerezhető jutalmakból, minimális csatlakozási díjak mellett.

A felezés előtt beindultak a kockázatitőke-befektető cégek

November történelmi hónap volt a bitcoin számára, hiszen a legnépszerűbb kriptó értéke közel 2 év után képes volt átlépni a 37.000 dolláros árfolyamszintet.

Ezt látva pedig a legtöbb intézményi befektető megkezdete a 2024 áprilisában várható bitcoin felezés minél alaposabb kiaknázásának előkészítését.

A Messari jelentése szerint november során a 98 kriptopénzekkel kapcsolatos intézményi megállapodásnak a 90 százaléka a bányászathoz volt köthető. Az így megkötött üzletek értéke novemberben megközelíti a 2 milliárd dollárt.

Ez a szám messze meghaladja a kriptotőzsdéken, és más projektekkel kapcsolatos üzletek értékét a hónapban.

A befektetési hullámot a Norther Data vezette egy 600 millió dolláros adósságfinanszírozási körrel, amit a Phoenix Group követett 370 millió dollárral.

Ahogy az látható, már csak ez a két ügylet kitette a novemberi intézményi kriptobefektetések felét.

Szintén több számottevő befektetés érkezett különöbző listázás előtti projektek előfinanszírozására, illetve a Bitfarm és a Ritual támogatására.

A Messari jelentése alapján arra lehet következtetni, hogy az intézményi befektetők kifejezetten bikás hangulatban vannak, így a bányászati szektort is az általános optimizmus jellemzi.

Sokan úgy látják a bányászat ilyen mértékű támogatása hatalmas szerepet játszott abban, hogy a BTC értéke decemberben 45,000 dollár fölé tudott érni.

Továbbá a befektetések mértéke alapján az is valószínűnek tűnik, hogy az április végén lecsökkenő bitcoin jutalmak egy kicsit sem tántorítják el a befektetőket. 

A következő években villámgyorsan növekedhet a bitcoinbányászati szektor mérete

Elmondható, hogy jelenleg a bányászati szektor növekedése gyors és folyamatos, ami várhatóan 2024-ben is így fog maradni.

Mivel a következő bitcoin felezés csak április végén lesz esedékes, ezért még a lakossági és intézményi befektetőknek bőven van idejük felkarolni új és izgalmas bányászati projekteket.

Arról nem is beszélve, hogy a valódi erősödés az eddigi tapasztalatok alapján a felezés utáni 12-18 hónapban következhet majd be.

Hiszen a blokkonként kiosztott jutalmak mennyiségének csökkenésével a megszerezhető BTC-ből is kevesebb lesz. Vagyis az elérhető kínálat csökkenni fog, ezért az érmék árfolyama is képes lehet a folyamatos erősödésre.

Számos elemző véli úgy, hogy már csak a bányászat önmagában elég lehet ahhoz, hogy a bitcoin értéke ismét történelmi magaslatokig jusson el.

Szintén jól példázza a bányászati szektor növekedését a bányászathoz használt eszközök összesített értéke.

Az Allied Market Research felmérése szerint 2022-ben a bányászati eszközállomány értéke 1.8 milliárd dollár volt. Azonban 2032-re ennek értéke elérheti az 5 milliárd dollárt!

Más szóval a szektor mérete éves szinten megközelítőleg 11 százalékos növekedésre lehet képes.

A legjobb hozamot a Bitcoin Minetrix kínálja

A Bitcoin Minetrix előértékesítése kevesebb mint 3 hónappal ezelőtt indult, és azóta a csapatnak már több mint 5.2 millió dollárt sikerült gyűjteni. 

A siker titka, hogy az ERC-20 BTCMTX tokenek segítségével alacsony költségek mellett is lehetőség van a bitcoin bányászatával profitra szert tenni.

Hála a „stake-to-mine” protokollnak, a befektetők biztonságosan juthatnak hozzá piacvezető profithoz. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy felhőalapú bányászat segítségével biztonságosan és transzparens módon szerezd meg a kibányászott bitcoin egy apró részét.

Nagyon leegyszerűsítve amikor lekötöd a BTCMTX tokenjeidet, forgalomba nem hozható ERC-20 kreditekhez juthatsz hozzá.

Utóbbit elégetve felhőalapú bányászati teljesítményt fogsz kapni, aminek arányában részesülhetsz a kibányászott BTC egy apró részéből.

Bitcoin Minetrix vásárlása itt

Az előértékesítés ideje alatt a BTCMTX tokeneket a piacinál alacsonyabb áron lehet beszerezni, ráadásul akár a vásárlás után azonnal le is lehet kötni azokat.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a fizetésre nem csupán a nagyobb kriptókkal van lehetőség, hanem akár bankkártyával is.

Összesen 39 előértékesítési fázisa van a projekteknek, melyek során a BTCMTX értéke folyamatosan emelkedni fog.

Ezért amennyiben szeretnéd minél jobban kihasználni a közelgő történelmi bikafutamot, abban az esetben érdemes minél hamarabb vásárolni néhány tokent.

Bár a várható árfolyam mértékét még homály fedi, olyan népszerű elemzők szerint mint No BS Crypto, a listázás után az 1000 százalékos növekedés esélye sem zárható ki.

Amennyiben szeretnéd a vásárlás előtt alaposabban is megismerni a projektet, látogass el a Bitcoin Minetrix magyar nyelven is elérhető weboldalára.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!