Remekelt a Plerf mém érme, és már izzít a Slothana is

-

Úgy tűnik, hogy a Solana mém érme tér újra forrósodik. Elég csak ránéznünk a Plerf (PLERF) érmére, mely kedden és szerdán hihetetlen mértékű emelkedésről tett tanúbizonyságot. 

Azóta a lakossági befektetők rajta tartják a szemüket a tokenen, hiszen ki tudja, mikor mutat be még egyszer ekkora bravúrt.

Plerf

 

Eközben egyes befektetők felfedezték maguknak a Slothana (SLOTH) mém érmét, melynek a jelek szerint kitörő rallyra van esélye az előértékesítés véget értével.

A PLERF a Solana bűvkörében növekedik

A CoinMarketCap listáján hétről-hétre új trendi mém érmék tűnnek fel, legutóbb a PLERF-nek sikerült kiragyognia a sorból.

A PLERF-nek igazából semmilyen hasznossága sincs, az új SLERF (SLERF) lajhár témájú tokent ünnepli. 

A PLERF március 20-án jelent meg a Raydium DEX-en, és az árfolyampályája azóta igazi hullámvasutazást mutat be. 

Forrás: CoinMarketCap

A token az elmúlt alig több, mint két hét során több ízben is szembetűnő eladási hullámokat tapasztalt, mivel a spekulációk volatilis kereskedési feltételeket eredményeztek.

Aztán április 2-án, kedden a PLERF igencsak belehúzott, és új történelmi csúcsot állított fel, elérve a 0.005991 dollárt.

A számok elképesztőek voltak: a PLERF azonnali kereskedési volumene a befektetők érkezésével több mint 21 000%-kal, 4,1 millió dollárra duzzadt.

Voltak, akiknek sikerült elcsípni a profitot, de mások még mindig tartják a PLERF érméiket abban a reményben, hogy az ár tovább emelkedhet.

A Solana blokklánc remekel, nézz csak rá például a WIF-re, vagy a BONK-ra

A PLERF hirtelen emelkedése nem az egyedüli esemény, amely felhívta a figyelmet a Solana-alapú mém érmékre

Vegyük például az egyik legnagyobb sikertörténetet, mely kétségkívül a dogwifhat (WIF) érméé volt. 

Ez a mém érme pályájának hegycsúcsán átlendült a 4,2 milliárd dolláros piaci kapitalizáción, és ezzel lekörözve a Pepe-et (PEPE), a világ harmadik legnagyobb mém érméje díszszalagot kapta.

A WIF is négy számjegyű árfolyam-emelkedést alakított anno, és mindenki meglepetésére a token közössége annyi pénzt gyűjtött össze, hogy a Las Vegas-i Sphere-n is reklámozhatták.

A Bonk (BONK), az első Solana-alapú token is ott van az élbolyban, és napról-napra egyre kapósabb.

Forrás: CoinMarketCap

A BONK sikerét részben a bölcs marketingtaktikák, részben pedig a Tier-1 tőzsdéken (pl.: Binance-on) való jegyzések generálták. 

Ugye nem meglepő, hogy a mém érméket körbelengő izgalom átterjedt az előértékesítési bevezetésekre is?

Csak hogy mutassunk erre egy tisztességes példát: a Pundu (PUNDU) token például 36 óra leforgása alatt gyűjtött össze 97,6 millió dollárt az előértékesítésben részt vevő befektetőktől.

Persze nem ért el minden egyes Solana mém érme osztatlan sikert, de mindenképp irányt mutatnak, és rávilágítanak arra, hogy igenis jókora kereslet van a nem Ethereum blokkláncokon lévő, szórakoztató témájú projektekre.

A Slothana token pályázik a következő mém érme sztárcímre

A PLERF árfolyamának nyújtózkodásával ismét nagyító alá kerültek a Solana mém érmék, köztük szerepel a Slothana (SLOTH) is, mint a következő árrobbanás nagy esélyese.

Az érme kabalája nem akármilyen lajhár, hiszen a kriptogazdagságról álmodozik egy irodában ücsörögve.

A 9-5-ig tartó munka elől menekülni kívánó barátunkkal igencsak rokonszenveznek a mém érme-befektetők, és ICO-ja már most 7,5  millió dollárt hozott a konyhára.

Az érmét tehát sokan szeretik, és X-fiókját is követik mintegy 10,4 ezren.

 

A YouTube-on TodayTrader influencer Slothana-ról szóló pár napos videója 48 000 megtekintést ért el, és ez is mutatja az érme trendiségét.

Magyar nyelven a @Business2CommunityHungary tolmácsolásában itt hallhatsz összefoglalót a lajháros tokenről:

A Slothana vonzerejét csak növeli, hogy a Solana blokkláncon működik. Igazából ez a tény már bőven elég lehet a SLOTH-nak ahhoz hogy az egekig emelkedjen.

A fejlesztőcsapat úgy látszik igencsak ráérzett arra, hogyan dobbantsa meg a mém érme-kereskedők szívét egy érme láttán.

Az X-en még egy szavazást is útjára bocsátottak arról, hogy a SLOTH tokent csak a DEX-en jegyezzék, vagy mellette a CEX-en is megjelenjen-e. Eddig az utóbbi opció magasan vezet több mint 77%-kal.

Ha a Slothana rögtön a bevezetés után felkerül az első osztályú tőzsdékre, akkor már nem lesz messze attól, hogy ő legyen a Solana-lánc következő szupersztárja.

Vigyázz azonban! A projekt még nem került fel a tőzsdékre, bár egy hasonló nevű csaló tokennel már lehet kereskedni, az viszont nem ugyanez a token.

Látogass el a Slothana előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!