Mark Yusko jóslata szerint a Bitcoin 2024-ben elérheti a 150.000 dollárt

-

Mark Yusko, a Morgan Creek Capital vezérigazgatója elárulta, hogy szerinte egy Bitcoin (BTC) ára a 2024-es év végére akár 150.000 dollár is lehet, ami több mint a duplája a jelenlegi értékének.

A CNBC Fast Money című műsorában szombaton a fedezeti alapkezelő úgy érvelt, hogy a Bitcoin valós piaci árfolyama a Metcalfe-törvény alapján jelenleg 50.000 dollár.

Ez egy olyan egyenlet, amely egy távközlési hálózat értékét határozza meg a felhasználók száma alapján.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mark Yusko matematikai alapú Bitcoin előrejelzése

A Bitcoin közelgő „felezését” és az Ordinals NFT-kből származó megnövekedett tranzakciós díjakat is figyelembe véve a BTC 75.000 dollárra is szárnyalhat.

Plusz, ha arra gondolunk, hogy egy bikapiacon a valós érték akár meg is duplázódhat, a kriptó a következő 12 hónapban még a 150.000 dollárt is elérheti.

Yusko szerint a nagy mozgolódások a felezési esemény utánra várhatók, és a növekedés az év vége felé fog nagyon beindulni.

Úgy gondolja, hogy nagyjából kilenc hónappal a feleződés után, a karácsonyi időszak felé már megpillanthatjuk a Bitcoin árfolyamának csúcsát a soron következő medvepiac előtt.

Yusko prognózisa nem egyedi, hiszen megegyezik Tom Lee, a Fundstrat elemzőjének jóslatával , aki februárban ugyanezt az év végi árfolyamcélt lőtte be.

Mindketten úgy vélik, hogy az eszköz árfolyamára két nagy esemény lesz kihatással: az egyik a feleződés, hiszen kínálati sokkot okoz, a másik pedig az amerikai Bitcoin spot ETF-ek bevezetése, mely nyomában keresleti stressz jár.

A feleződésre egyébként körülbelül április közepén kerülhet sor, mely folyamán az egyes Bitcoin-blokkokban létrehozott új BTC-k számát 6,25 BTC-ről 3,125 BTC-re redukálják le. 

Ez egy egyedi esemény, hiszen a Bitcoin éves inflációs rátája sokkal alacsonyabbá válik az aranyétól, mely gyakorlatilag az egyedüli eszköz, mely még mindig a BTC előtt áll.

„A Bitcoin a király. Ez a domináns token. Ez az arany jobb formája” – nyilatkozott Yusko, aki szerint a befektetőknek 1-3%-os arányban kellene Bitcoin-allokációt tartaniuk a portfóliójukban.

A „nagy számok törvénye” alapján a befektető úgy gondolja, hogy a BTC akár még a 10-szeresére is emelkedhet.

Milyen befektetések férnek meg a Bitcoin mellett?

Mark Yusko, és Bernstein is úgy gondolják, hogy a Bitcoin-bányászati cégekbe és részvényekbe érdemes befektetni, igaz, kicsit túlértékeltek.

Morgan Creek szerint hasznos lehet egyéb kriptók iránt is érdeklődni, Yusko például az Ethereum-ra, a Solana-ra, és az Avalanche-ra szavaz.

Az elemzők szerint a kisebb, még az előértékesítésüknél tartó projektek is érdemesek a figyelemre, ilyen a Bitcoin Minetrix is.

A Bitcoin Minetrix remek választás lehet BTC helyett

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egyedi stake-to-mine mechanizmusa egyszerűvé varázsolja a felhőbányászat működését. 

A projekt előértékesítése szépen halad megkezdett útján, és már meghaladta a 12,8 millió dollárt. Az érmetulajdonosok a perpillanat 55%-os APY-ért is lelkesednek.

A projekt nagy előnye tehát, hogy passzív jövedelmet, és felhőbányászati ​​krediteket is nyújthat.

A nem kereskedhető felhőbányászati kreditekből BTC felhőbányászati ​​teljesítményhez juthatunk, és járhat nekünk a bányászati ​​bevételek bizonyos hányada is.

A Bitcoin Minetrix, mely gyakorlatilag tokenizálja a felhőbányászati ​​folyamatokat, azok számára is lehetővé teszi a BTC bányászatot, akik nem olyan járatosan a kriptók, és a bányászat szövevényes világában. 

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A Bitcoin Minetrix-ba való befektetés ráadásul teljesen biztonságos: abból kifolyólag, hogy a felhasználók bányászati jutalmai nem forgalmazható ERC-20 tokenek, csalásnak esélye sincs.

bitcoin

Cikkünk írásakor, kedden egy BTCMTX-ért 0,0144 dollárt kell fizessünk, és az ár szakaszosan nő. Befektetni legkevesebb 10 dollárért tudsz, a vásárlást ETH-val, USDT-vel, vagy bankkártyával intézheted el.

Érdemes benevezni a projekt 30 000 dolláros nyereményt ígérő airdropjára is, mely során tíz szerencsés kiválasztottnak egyenként 3000 dollár ütheti a markát.

bitcoin

A minederop-ban eddig 54,862-en vesznek részt, és nagyjából még bő 90 napig tudsz hozzá csatlakozni.

Látogasd meg a BTCMTX előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!