A Dogecoin szuperül hozza a 2020-as árfolyam-akcióját

-


Vendégbejegyzés


A kripto befektetőket szerte a világon feszíti mostanában egy kérdés, miszerint mi az oka a Dogecoin emelkedésének?

Ebben a cikkben utánajárunk a Dogecoin (DOGE) árfolyamának, és együtt megismerkedünk egy vadonatúj kriptovalutával, a DOGECOIN20 érmével, mely remek hozamot nyújthat minden élelemes kriptós konyhájára még 2024-ben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Amint azt már biztosan hallottad, a Dogecoin 2021-ben hatalmas port kavart a kriptovilágban.

Nos, úgy tűnik, hogy a DOGE diagramjai egy újabb megarallira melegítenek be épp, és az elemzők a befektetőkkel kézenfogva abban reménykednek, hogy a token akár az 1 dollárt is elérheti.

Mivel úgy tűnik, hogy jelentős párhuzam van a DOGE mostani árfolyammozgása és a legutóbbi bikaciklus meteorikus emelkedése között, amely 0,70 dollár fölé repítette, nem csoda, hogy a befektetők ennyire érdeklődnek a mém érme iránt.

A Dogecoin remekül utánozza a 2021-es diagramját

Március 27-én a DOGE érme 0,18 dollár felett jár, és ezzel egy hét alatt több, mint 39%-ot, egy hónapon belül pedig 93,83%-kal növekedett.

Nem kell félteni a DOGE bikákat, hiszen remek irányítók, és profitálnak a BTC valamint az ETH árak növekedéséből, illetve a csúcsszuper mém érme szezon kereskedési aktivitásából.

Az történt ugyanis, hogy a mém érmék iránti hevesebb figyelem felerősítette a Dogecoin árfolyamának teljesítményét.

Forrás: CoinMarketCap

Az elemzők azt állítják, hogy a mostani kitörés tükrözi a 2020-as év végén tapasztalt ármozgásokat, amelyek 2021 első felében egy hihetetlen, 40-szeres emelkedést előztek meg.

2021 májusára, amikor Elon Musk szerepelt a Saturday Night Live (SNL) műsorban, az érme 0,70 dollár fölé törekedett, és a támogatók szerint 1 dollárra turbózta fel magát.

Akkortájt Elon, vagyis a Dogefather a DOGE-ról beszélt. Most, több évvel később ismét olyan izgatottak a kereskedők, mint egykor, hiszen a következő hónapok során valószínűleg hasonló nyereség ábrázolódik majd ki.

A Dogecoin ára rakétaként lövi fel a Dogecoin20 értékét 

A DOGE pártfogói abban bíznak, hogy az érme ára idén felkúszik 1 dollárra, a közvetlen likvidációs szint fölé.

Ez a feltámadás hevíti az érdeklődést a Dogecoin20, egy új ERC-20 érme felé, mely jelenleg az ICO-ját tartja.

Íme, itt a nagy lehetőség, hogy a lakossági befektetők idejében beszálljanak a projektbe alacsony piaci kapitalizáció mellett.

Dogecoin

A DOGE-val ellentétben a Dogecoin20 birtokosainak jóval több haszna van, hiszen az érméket le is köthetik, valamint mellé jutalmakat szerezhetnek.

Ezenkívül a Dogecoin20 kínálata korlátozott. A staking mechanizmus hosszú távú tartásra ösztönöz, és elfújja az inflációval kapcsolatos aggályokat.

Az igazi nagy lehetőség viszont a Dogecoin20 piaci kapitalizációjában bújik meg (kb. 10 millió dollár).

Ez ugyan még csak kis hányada a Dogecoin jelenlegi 26,5 milliárd dollárjának, de próbáljuk meg vizualizálni, mi minden történhet, ha a Dogecoin20 akár csak a Dogecoin sikerének 1%-át is elérné.

Már ez is 30-szoros megtérülést jelentene azok számára, akik csatlakoznak az előértékesítéséhez. 

https://twitter.com/DOGE_COIN20/status/1772555362840830017

A Dogecoin20 tehát igyekszik a DOGE-hoz hasonló sikereket elérni. Ha pedig a stratégiát nézzük, akkor elmondható, hogy a mém érme megálmodói nagyszerűen kiaknázzák a Bitcoin felezési eseményét megelőző várakozásokat.

A Dogecoin20 április 20-án indul, körülbelül 24 órával az igénylési esemény után.

Vásárolj Dogecoin20-at itt

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!