A 4 legjobb ICO a 100x nyereséghez – TUK, GBTC, DOGE20 és Slothana

-

Mivel a Bitcoin (BTC) nem is olyan rég visszacsúszott a dicsőséges történelmi csúcsáról, az elemzők olyan nagy eséllyel exponenciális növekedésnek induló altcoinokat keresnek, amelyek jelenleg az előértékesítésüket tartják, és lehetőleg annak is a korai szakaszában tartózkodnak.

Forrás: CoinMarketCap

Ezek az érmék csábítják a BTC alternatívái után kutató környezettudatos befektetőket, és ebben nagy motivációjuk a gyorsan közeledő felezési esemény.

Már csak azért is nagy az újító technológiákkal feltűzdelt altcoinok iránti kíváncsiság, mert a kriptopénzpiac igencsak volatilis, és a Bitcoin is szuperérzékeny az árfolyamingadozásokra. 

Nézzük meg a három legjobb növekedési potenciállal rendelkező előértékesítéses tokent (ICO), és vizsgáljuk meg, miért lehetnek hosszú távon is sikeresek. 

1. eTukTuk (TUK)

Az eTukTuk hivatása, hogy kezelje a fejlődő régiók egyik legerősebb gátját, a szűkös elektromos jármű-infrastruktúrát.

Éppen ezért egy mindenre kiterjedő elektromos tuk-tuk ökoszisztémával lépett be a kriptotérképre. 

ICO

A csapat minden vágy az, hogy ezek a kedvező árú és egyúttal hatékony járművek felváltsák a több mint 270 millió hagyományos tuk-tukot, és ennek nyomán csökkenjen a szén-dioxid-kibocsátás és tisztábbá váljon a levegő.

Ez a forradalmi megközelítés decentralizált fizikai infrastruktúra-hálózatok és a blokklánc-technológia segédletével teremt meg egy átlátható, biztonságos és demokratikus ökoszisztémát.

A kezdeményezés fókuszában a TUK natív token áll, amely motivál a projektben való részvételre, és elősegíti a környezetbarát gyakorlatokat.

A TUK érmetulajdonosok cikkünk írásakor 106%-os APY-t zsebelhetnek be, és ez megerősíti a hosszú távú befektetési stratégiákat.

A fenntarthatóságra való törekvés vonzza a zöld, mesterséges intelligencia megoldásokat kutató befektetőket, és ehhez még jól jön a projekt átláthatóság melletti kiállása is.

A csapat tagjainak neve és beosztása feltüntetésre került a honlapon, és ez nagyon jó bizalmi pontnak számít a kriptopénzek piacán.

Az eTukTuk túlmutat a hagyományos befektetéseken, és egy szuper play-to-earn taxi játékot jelentet majd meg.

A lebilincselő játék tehát adott, és bónusz, hogy TUK jutalmakat is lehet mellé kapni. Ezzel a funkcióval az eTukTuk biztosan szélesebb közönséget vonz majd be.

A projekt alapjai sziklaszilárdak, a jövőképe biztos, és a csapata is elkötelezett. Egyértelmű tehát, hogy a befektetők potenciálisan jövedelmező lehetőséget látnak benne. 

Ahhoz, hogy részt vehess az eTukTuk előértékesítésében, keresd fel az etuktuk.io oldalát.

Nézd meg az eTukTuk ICO-ját

2. Green Bitcoin (GBTC)

A Green Bitcoin környezetbarát kriptovalutát még csak nemrég indították, de máris a jó öreg Bitcoin fenntartható alternatívájaként emlegetik a kriptoberkekben.

Elég nagy befektetői érdeklődést vonzott be, és a csapata már több mint 9,2 millió dollárt gyűjtött össze. Micsoda reményteljes lehetőségek rejlenek benne a piacon!

Egy GBTC natív tokenért cikkünk írásakor 1,1062 dollárt kell leperkáljunk. Az új kriptó egyedi mechanizmussal bír, melyet gamified green stakingnek neveznek.

A felhasználóknak pedig bőven van módjuk a jutalom felhalmozására, hiszen már az előértékesítés első napjától kezdve leköthetik érméiket. 

Amikor pedig lezárul az ICO folyamata, és a tokent hivatalosan is elindítják a tőzsdéken, a felhasználók már elkezdhetik megtenni az előrejelzéseiket arra, hogy vajon hogyan alakul a Bitcoin árfolyama.

A Green Bitcoin egy valóban hozzáférhető token, hiszen ETH-val, USDT-vel, BNB-vel és bankkártyával is lehet belőle vásárolni, tehát nyitva áll egy igen széles befektetői kör előtt.

Arra azonban figyelj, hogyha BNB-vel szerzed be a tokeneket, akkor sajnos szántszándékkal kihagyod majd a jelenleg 74%-os hozamot.

Ha szeretnél jobban belemélyedni, hogyan vásárolhatsz GBTC-t, olvasd el részletes útmutatónkat.

A fenntarthatóságra törekvő Green Bitcoin egyedi jellemzője a Bitcoinnál tapasztalt jóval alacsonyabb, 34 Wh -os energiafogyasztás.

A BTC esetében ez az érték 1,1 millió Wh! A Green Bitcoin projektje tehát az energiaigényes modellek potenciális alternatívájaként szolgálhat.

Az előértékesítését tartó projekt gazdag jutalmazási lehetőségeket kínál a lekötéssel és a Bitcoin árfolyamának előrejelzésével. 

A csapat tokenelosztása bámulatos, hiszen az érmék 50%-át az ICO résztvevői számára ajánlották fel.

A lekötési jutalmakra 20%-ot tettek félre, ezzel is motiválva a vásárlókat a hosszú távú tartásra.

A marketing 12,50%-ot kap, így biztosítva van a piaci ismertség az érme számára. Likviditásra 7,5% jut, ezzel válik majd a kereskedés gördülékennyé. Végül a közösségi jutalmak fedezésére elkülönített 10% erősíti a felhasználók GBTC token melletti kitartását.

ICO

Ez az szuperül átlátható tokenomika kiemelkedőnek számít a kriptopénz piacon.

A Green Bitcoin projektjére egyértelműen illik odafigyelni, már csak a fenntarthatóságra való törekvése, az átlátható tokenomikája, a hosszú távra szóló lehetőségei és a bivalyerős ICO teljesítménye miatt is. 

Látogass el a Green Bitcoin oldalára

3. Dogecoin20 (DOGE20)

A Dogecoin20 egy olyan új mém érme, amely már több, mint 10 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítésén. Ez a jókora összeg is bemutatja, hogy a kriptobefektetők mennyire imádják a mém érméket.

ICO

A Dogecoin20 mintegy megújítva a Dogecoin elképzelését, egy kedvezőbb árú, zöldebb és kifizetődőbb lehetőséget mutat be a piacon.

A Dogecoin20 leváltja a bányászati rendszert, és egy proof-of-stake modellt alkalmaz. Ez teszi a Dogecoin20-at skálázhatóbbá és környezetbarátabbá.

A tulajdonosoknak módjuk van passzív jövedelmet kapni azzal, hogy lekötik az érméiket. A projekt azért ennyire sikeres, mert magas hozamokat kínál, és közben bűvkörébe vonzza az innovatív technológiák iránt rajongó kriptósokat is.

A befektetők többféleképpen is hozzájuthatnak a DOGE20-hoz, példának okáért ETH-val, USDT-vel, bankkártyával vagy BNB-vel.

Viszont ha ez utóbbit választod, akkor nem részesülhetsz a jelenlegi 105%-os APYY-ból. Olvasd el a cikkünket, melyben azt ecseteljük, hogyan vásárolhatsz DOGE20 érméket!

A DOGE20 egyre ismertebb, hiszen többek között felkapták olyan népszerű kiadványok is, mint a Techopedia, a Cointelegraph, és a CoinDesk. Ez a nagy médiafigyelem csak még inkább kiemeli a projektben megbújó potenciált.

A Dogecoin20-ban rejlő lehetőségeket a részletes ütemterv is erősíti, melyben szó van az előértékesítésről, a marketingkezdeményezésekről, az ICO-ban résztvevők ösztönzéséről, valamint az érme DEX bevezetéséről az Uniswapon.

A jövőkép tehát adott, szinte már látjuk magunk előtt a Dogecoin20 dicsőséges piaci pályáját.

A DOGE20 tokenomikáján belül az érmék egynegyede az előértékesítésre és a marketingre fordítódik, de igazságos tokenmennyiség kerül a projekt kincstárába, a lekötési juttatásokra és a decentralizált tőzsdei likviditásra is.

ICO

A projekt csapata láthatóan elkötelezte magát a fejlődés és a hosszú távú fenntarthatóság mellett. Újító funkciói, és a stratégiai ütemterve miatt erős versenytársa lehet a többi altcoinnak. 

Nézd meg a Dogecoin20 oldalát

4. Slothana (SLOTH)

Jó hírünk van, már elérhető a Slothana előértékesítése! Ez az ICO most kifejezetten trendi a Twitteren, hiszen a felhasználók úgy vélik, a SLOTH lehet a következő nagy ásza a Solana mém érmék családjának.

Sokan egyenesen a szintén lajháros témájú SLERF érméhez hasonlítják.

A SLERF azt is elérte, hogy egy alkalommal a 24 órás kereskedési volumen meghaladta a 2 milliárd dollárt. Ez azért szép teljesítmény.

ICO

Nos, a SLOTH érme is ilyen szenzáció szeretne lenni. Mémje egy lusta irodai lajhár, akinek elege van a 9-től 5-ig tartó munkavégzésből.

Ki tudja, talán téged is megszabadíthat az irodai munkával járó fáradtságtól? Egy biztos, a lajháros tokennek már sikerült összegyűjtenie 543 168 dollárt.

A SLOTH gyűjtésének különlegessége, hogy a SLERF, a BOME, a PUMP és a PUNDU tokenekhez hasonlóan az előértékesítésének nincsenek szakaszai, sem időzítője.

A részvételhez csak annyit kell tenned, hogy SOL-t küldesz a token címére, és az érmék a küldő pénztárca vételi címén landolnak. Szóval nincs idegtépő várakozás a tokenedre az előértékesítés végéig. A tokent természetesen várják a központi tőzsdék, köztük a Binance is.

Egyetlen SOL érméért jelenleg 10.000 SLOTH üti a markodat. Készülj fel tehát arra, hogy az ICO gyorsan fog peregni, és mivel nem látjuk a végét, megvan a kockázata annak, hogy elfogynak a tokenek, és lemaradsz. 

Szóval ha szeretnél csatlakozni, akkor csak küldj SOL-t erre a címre: EnSawje2vQSQQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA

A Slothana token marketingcsapata úgy néz ki, hogy ért a közösségépítéshez:

Ha lehet hinni a pletykáknak, a Slothana-t ugyanaz a csapat álmodta meg, mint a SMOG-ot, amely egy kifejezetten sikeres Solana érmének számít.

A Slothana egyértelműen tiszteleg a Solana gyökerei előtt, és várhatóan a kereskedési volumene is úgy robban majd be, mint a SLERF-é.

A CoinGecko kutatása szerint a Solana globális szinten a kripto befektetők által kezdeményezett összes tranzakció 49%-át teszi ki.

Látogass el a Slothana előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!