A kripto szakértő maximálisan kiáll a Green Bitcoin előértékesítése mellett

-


Vendégbejegyzés


A 123 ezer feliratkozóval dicsekvő kriptovaluta elemző, ClayBro YouTube videójában a magasba emel egy új projektet, mégpedig a Green Bitcoin (GBTC) előértékesítését.

Ebben a pár percben arra buzdítja a befektetőket, hogy még a piaci bevezetés előtt társuljanak a környezetbarát ökoszisztémához.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Igaz, hogy ez a kezdeményezés egyébként is egy sebes ICO-ra hajtott, a villámgyors ütem még a csapatot is meglepte, hiszen a Green Bitcoin projektje villámgyorsan elérte a kitűzött hard cap célt.

A Green Bitcoin előértékesítése már több, mint 8,48 millió dollárra emelkedett, és készülődik a 2. fázis

Ideje megragadni a jövedelmező lehetőségeket, és egy remek stratégiára összpontosítva felfedezni a jelentős hozamot kínáló Green Bitcoin (GBTC) érmét.

A Green Bitcoin kezdeményezés az 1.fázis bevégeztével már a 2. fázisra készül. A projekt eddig már több, mint 8,48 millió dollárt ért el, és bámulatos mértékű, 78%-os APY-t nyújt azok számára, akik vágyakoznak a passzív jövedelem után. 

Az érmék bevezetés előtti ára kifejezetten alacsony, jelenleg egy GBTC token 1.1062 dollárért férhető hozzá.

Ez egy igen kedvező belépési pont a befektetők számára. Az pedig, aki az éves hozamot is szeretné a magáénak tudni, jó ha számol azzal, hogy az érmét Ethereummal vásárolja meg, és így kösse le, mert csak így gyűjthet APY-t.

A GBTC tokenvásárlást egyszerű módon, ETH, USDT, bankkártya vagy BNB segítségével lehet kivitelezni, tehát a részvétel széleskörűsége biztosított.

Ahhoz, hogy tisztában legyél a GBTC vásárlási folyamatával, kérjük olvasd el a részletes útmutatónkat.

Ugyan a Green Bitcoin még egy igencsak fiatal projektnek számít, növekedése figyelemre méltó.

Ez nem csak az előértékesítésén, hanem a közösségi oldalain is szembetűnő: az X-oldalát például már 19,3 ezren követik.

A Green Bitcoin ráadásul hetek alatt érte el ICO-jának hatalmas dömping bevételét, tehát látványosan nagy a benne rejtőző potenciál.

Az, aki megragadja a Green Bitcoin-ban rejlő korai ígéreteket, szuper jutalmakban részesülhet akkor, amikor a projekt magabiztos továbbfejlődésével még nagyobb lendületet vesz. 

Nézd meg a Green Bitcoin oldalát

Vesd be a piaci ismereteidet és ragadd meg a Bitcoin árfolyam-előrejelzési jutalmakat

Ha rendelkezel némi ismerettel a kriptovaluta-piacról, ha tudod, mi az a támasz- és ellenállási szint, és már van akár csak egy kis gyakorlatod is a Bitcoin árfolyammozgásának előrejelzésében, akkor elég erős esélyed van a jelentős bevételek bezsebelésére a Green Bitcoinon keresztül.

Green Bitcoin

Ez az újító projekt exponenciális jutalmakat ad a lekötési platformján keresztül azáltal, hogy mintegy játékossá varázsolja a Bitcoin-trendek előrejelzési folyamatát.

Ennek során szinte mindegy, hogy egy befektető milyen tapasztalati szinttel rendelkezik, akár még egy friss kriptós is adhat olyan piaci meglátásokat, amelyeket értékes jövedelemre cserélhet.

A folyamat egészen egyszerű: a befektetők megvásárolják és stakelik a GBTC érméket, és egy adott időintervallumig megteszik a Bitcoin árfolyam előrejelzésüket.

A lekötési időszak végén természetesen lehet igényelni a tokeneket, a lehetséges hozam pedig igen mérvadó.

Mielőtt megtekintenéd a GBTC token előrejelzési szabályait, kukkants bele a Green Bitcoin árfolyam-előrejelzésünkbe.

A Green Bitcoin egyre nagyobb teret nyer a kriptotérképen, és a szakmai hírekben is egyre többet szerepel. Mindez megedzi a befektetői bizalmat, amit egy erős marketingköltségvetés és egy kiválóan felépített tokenomika is pártfogol.

Az is lényeges, hogy a projekt proof-of-stake mechanizmusa támogatja a környezetvédelmi célokat, amely szöges ellentétben áll a Bitcoin energiazabáló proof-of-work rendszerével.

Ráadásul jó ránézni a Green Bitcoin átlátható és hozzáférhető folyamataira, mely kézzelfogható az érmevásárlás, a lekötés, és a jutalmak igénylés során is.

A projekt ütemtervében részletezett fejlődési szakaszok – az előértékesítés elindításától kezdve a decentralizált tőzsdei bevezetésen át egészen a közösségfejlesztésig – abszolút egyértelműek.

Green Bitcoin

Ha szeretnél még informálódni a projekttel kapcsolatban, akkor a befektetésed előtt felkeresheted a csapatot a kérdéseiddel valamely közösségi csatornáján (X-oldal, Telegram-csoport) keresztül.  

A Green Bitcoin okosszerződéseit a Coinsult auditálta, amely erőssé teszi a biztonsági faktort a platformon. Mivel a környezetvédelem egyre fontosabb a kriptovaluta befektetők életében is, ezért a Green Bitcoin igen előkelő helyet élvez jelenleg a digitális eszközök terén.

Látogass el a Green Bitcoin oldalára

Következtetés

A Green Bitcoin igen remek lehetőségeket ad a befektetők számára, hogy profitot termeljenek, mialatt képesek a környezet érdekeit is szolgálni.

Azok a befektetők, akik kiaknázzák a piaci ismereteiket, és lekötik a GBTC natív tokent a platformon, idővel nagy nyereséget könyvelhetnek el.

A környezettudatosság és a jól megtervezett stratégia kiemeli a projektek közül a Green Bitcoint.

A GBTC megadja a lehetőséget a befektetőknek, hogy a piaci trendek követésével, tapasztalatuktól függetlenül jó nagy adag profitot termeljenek.

Green Bitcoin

Mivel eljött a környezetbarát kriptovaluták ideje, a Green Bitcoin ökoszemléletével és pénzügyi ösztönzőivel igen népszerűvé vált. Ha te is részt vennél a GBTC token ICO-jában, látogass el a GreenBitcoin hivatalos oldalára.

Nézd meg a Green Bitcoin oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!