Floki Inu (FLOKI) árfolyam elemzés 03.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Floki Inu (FLOKI)

A Floki Inu (FLOKI) árfolyammozgása nemrégiben medvésbe fordult, miután az elmúlt 30 napban 600%-os értéknövekedést ért el.

A befektetők azonban maradjanak türelmesek, mivel egy elemzés szerint a mém érme ismét bikás lendületet kaphat, ami lehetővé teheti, hogy elérje az eddigi legmagasabb értéket.

A FLOKI befektetői a múlt hónapban jól érezték magukat, mivel a token értéke jelentősen emelkedett. Az emelkedésnek köszönhetően a mém érmének sikerült a 0,0003 dolláros határt is elérnie.

A trend azonban az elmúlt 24 órában megváltozott, mivel a mém érme napi grafikonja pirosra váltott.

A CoinMarketCap szerint a FLOKI az elmúlt 24 órában 1,75%-ot esett. A cikk írásakor a mém érme 0,0002300 dollár körül kereskedett, a piaci kapitalizációja pedig meghaladta a 2,2 milliárd dollárt.

A befektetők azonban ne csüggedjenek, hiszen úgy tűnt, hogy van esély egy újabb bikarallyra.

A CryptoBull, egy népszerű kriptoelemző, nemrég egy tweetet tett közzé, amelyben kiemelte a FLOKI bikás lendületének lehetőségét, 0,0003 dolláros közvetlen célértékkel.

A tweet szerint, ha a FLOKI-nak sikerül átlépnie ezt a szintet, akkor a 0,012 dolláros szint érintésével történelmi csúcsot érhet el.

Annak ellenőrzésére, hogy ez egy életképes lehetőség-e, megnéztük a mém érme láncon belüli mérőszámait.

A Santiment adatainak elemzéséből kiderült, hogy a mém coin közösségi volumene a múlt héten megnőtt, ami a népszerűség növekedésére utal.

Az elmúlt hetek bikás teljesítménye ellenére azonban a token körüli medvés hangulat növekedett, ami a Weighted Sentiment március 23-i csökkenéséből is kitűnt.

A Weighted Sentiment-hez hasonlóan néhány más mérőszám is medvésnek tűnt. A mém érme Funding Rate például csökkent, ami egyértelműen arra utalt, hogy a FLOKI iránti kereslet alacsony a derivatív piacon.

Az MVRV-aránya azonban emelkedett, ami arra utalt, hogy az elkövetkező napokban van esély az árfolyam emelkedésére.

A hálózati növekedése is megugrott az elmúlt napokban, ami azt jelentette, hogy több cím jelentkezett a mém érme átutalásához.

Majd megnéztem a FLOKI napi grafikonját, hogy lássuk, mit mondanak az indikátorok egy bikarallyról.

Figyelemre méltó, hogy a FLOKI Money Flow Index (MFI) lejtmenetet regisztrált, és a semleges szint felé tartott.

A MACD is egyértelműen medvés előnyt mutatott a piacon. A technikai mutatók medvésnek tűntek, és áresésre utaltak.

Mindamellett korábban beszámoltunk arról, hogy a FLOKI kiadta az ütemtervét.

Ez segíthet felkelteni a bikás hangulatot a mém érme körül, ami segítheti a mém érmét egy bikarally elindításában.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!