A Tether fokozza AI játékát

-

A stablecoin óriáscég bemutatta az AI területén történő jelentős fejlesztések tervezetét

A Tether, a vezető stablecoin-kibocsátó egy friss blogbejegyzésben mutatta be ambiciózus törekvéseit a mesterséges intelligencia (AI) területén.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A célja, hogy utat törjön a nyílt forráskódú, multimodális AI-modellek fejlesztése terén.

Ez lényegében olyan AI-modelleket jelent, amelyek különböző típusú adatokat (szöveg, kép és hang) képesek feldolgozni hozzáférhető módon.

A Tether továbbá azt tervezi, hogy más szervezetekkel is összefog, hogy az AI-megoldásokat gyakorlati termékekbe integrálják. Ezzel szeretné bemutatni a mesterséges intelligencia gyakorlati alkalmazásait.

A vállalat emellett aktívan bevonja a szélesebb közösséget is a mesterséges intelligenciával kapcsolatos törekvéseibe. A vállalat ösztönzi a magánszemélyek és szervezetek hozzájárulását.

A Tether tavaly szeptemberben befektetést eszközölt a frankfurti székhelyű Northern Data Groupba, hogy technológiai portfólióját a fintech-ágazaton túlmenően bővítse, és AI-kezdeményezéseken dolgozzon.

A vállalat ezt megelőzően a Bitcoin-bányászatba, az energiatermelésbe és más iparágakba is befektetett.

A Tether ügyvezetője, Paolo Ardoino nyilatkozatában hangsúlyozta a mesterséges intelligencia átalakító hatását számos területen.

Említette a Northern Data Groupba nemrégiben történt befektetést is, amely összhangban van a vállalat szélesebb körű elképzeléseivel.

A Tether új részlege a Tether főnöke szerint képes lesz „iparági szabványokat” felállítani az innováció terén.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Tether USDT nevű kriptopénzének teljes piaci kapitalizációja már meghaladta a 103 milliárd dollárt.

A negyedik negyedévben a Tether a BDO könyvvizsgáló cég szerint 2,85 milliárd dolláros nettó nyereséget könyvelhetett el.


Olvastad már? 3 token, amivel 10 dollárból 1000 dollárt lehet varázsolni 2024 áprilisában

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!