3 token, amivel 10 dollárból 1000 dollárt lehet varázsolni 2024 áprilisában

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin feleződése után a szakértők hatalmas árfolyam-emelkedést jósolnak. Egyesek szerint a Bitcoin akár 200.000 dollárra is felszökhet.

Az izgalmas esemény élénk érdeklődést váltott ki a kriptopiacban rejlő lehetőségek iránt.

A különböző lehetőségek közül bizonyos tokenek kiemelkednek a jelentős hozam ígéretével.

A reflektorfényben három olyan token áll, amelyek 2024 áprilisában 10 dollárból 1000 dollárt csinálhatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezeket az egyedülálló befektetési lehetőségeket a feleződés hullámzása nyomán rendkívüli növekedés várható.

A BlastUP előértékesítése elérte a 2,5 millió dollárt: A kripto következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrégiben nagy port kavart a kriptovilágban a feje tetejére állt debütálásával, és néhány hét alatt 2,5 millió dollárt gyűjtött össze.

A korai befektetők száma, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját, exponenciálisan növekszik.

token

A BlastUP készen áll arra, hogy dübörgő sikereket érjen el, és tervei szerint a Web3 eszközeit AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében.

Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

A BlastUP jelenleg a ötödik előértékesítési szakaszát bonyolítja, és a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálja.

Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 45,5%-os jelentős kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kripto-térben a könnyű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony indítási platformjává váljon.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig nyúlik, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

A NEAR Protocol növekedése és árfolyammozgása

A NEAR Protocol jelentős növekedésnek volt tanúja, az elmúlt hónapban több mint kétszeresére nőtt az értéke, az elmúlt hat hónapban pedig hatszorosára emelkedett.

Tekintettel ezekre a lenyűgöző nyereségekre a 20,69 dolláros történelmi csúcshoz képest, további felértékelődésre van lehetőség.

A jelenlegi 7,56 dolláros árfolyam mind a 6,94 dolláros rövid távú 10 napos átlag, mind a 4,06 dolláros hosszabb távú 100 napos átlag felett van, ami tartós vételi érdeklődést jelez.

Ez a momentum továbbra is felfelé mozdíthatja az árakat, és ha a tendenciák folytatódnak, akkor láthatjuk, hogy a 4,49 dollárnál lévő legközelebbi ellenállást támadja meg, és esetleg az 5,11 dolláros szintet célozza meg.

A befektetőknek azonban figyelniük kell az ingadozásokra, mivel a kulcsfontosságú ellenállási szinteken túli mozgás nem garantált.

A technikai mutatók vegyes kilátásokat mutatnak. A legutóbbi árfolyam-rally ellenére a MACD eladásra utal, ami rövid távon egy esetleges korrekcióra vagy konszolidációra utalhat.

A befektetőknek óvatosnak kell lenniük, mivel a NEAR árfolyama alacsonyabb szinteken, 2,97 vagy akár 2,07 dolláron is támaszt találhat, ha visszahúzódás következik be.

Az RSI és a Stochastic semleges álláspontja megerősíti a bizonytalanságot, és a kivárást és várakozást tanácsolja.

Hosszútávon a NEAR erőteljes múltbeli teljesítménye példázza a potenciált, de a befektetőknek egyensúlyt kell teremteniük optimizmusuk és a változásra hajlamos piaci dinamika tudatossága között, ami befolyásolja a NEAR árfolyamának lehetséges pályáját.

A Render felfelé ívelő tendenciája: Vegyes jelek közepette ígéretes növekedés

A Render jelenlegi 11,26 dolláros árfolyama ígéretes emelkedő tendenciát mutat, figyelembe véve a jelentős, 52,90%-os havi emelkedést és a 657,19%-os lenyűgöző hathavi növekedést.

A 9,12 dollárnál lévő közelebbi ellenállás bikás hangulatot sugall, míg a 13,75 dolláros történelmi csúcs erős potenciális növekedési várakozásokat táplál.

A befektetőknek azonban figyelniük kell az eladást ajánló MACD és a vételt sugalló mozgóátlagok vegyes jelzéseit. Ez az eltérés rövid távú ingadozásokat jelezhet.

A hosszú távú horizonton a 6,20 dolláros erős 100 napos mozgóátlag a történelmi növekedéssel együtt a Render erős felfelé ívelő pályáját jelzi.

Az 5,09 és 2,66 dolláros támaszszintek biztosítanak egy támaszt, ami potenciálisan korlátozza a lefelé irányuló kockázatokat.

Az RSI semleges álláspontja mindazonáltal azt jelenti, hogy a Render egy stabilizációs időszakot élhet át, mielőtt további jelentős ármozgások következnének be. A jövőbeli teljesítmény előrejelzésénél fontos mérlegelni ezeket a dinamikákat.

Következtetés

Összegezve, míg más kiemelt tokenek – mint például a NEAR Protocol és a Render – ígéretes vonásokat mutatnak, a vegyes jelek és az ingadozó piacok terepén navigálnak, mindegyiknek megvan a maga egyedi potenciálja, de finoman lemaradva a kivételes hozamokért folytatott versenyben.

A BlastUP azonban nemcsak a virágzó Blast ökoszisztémában való elhelyezéséből, hanem innovatív koncepciója révén is tőkét kovácsol, amely készen áll arra, hogy újraértelmezze a blokklánc-startupok növekedési stratégiáit.

A közösség iránti elkötelezettségével, progresszív ütemtervével és csábító előértékesítési kedvezményekkel a BlastUP optimális helyzetben van a befektetői hozamok maximalizálásához.

2024 áprilisának közeledtével úgy tűnik, hogy a BlastUP potenciálja, hogy egy szerény összeget jelentős pénznyereménnyé alakítson, túlszárnyalja társaiét, és kiemelkedőnek számít a tokenek között.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!