A Bitcoin a vártnál hamarabb éri el a 100.000 dollárt?

-

A közelmúltban a kriptoközösség figyelmét felkeltő emelkedés során a Bitcoin (BTC) jelentős lépéseket tett, ami egy potenciális bikapiacra utal a horizonton.

Jelle, egy prominens kriptoelemző, aki pontos előrejelzéseiről ismert, a közösségi médiaplatformokon vitákat váltott ki egy tweetjével, amely a BTC közelgő felfelé ívelő pályáját sugallja.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elemző a digitális eszköz teljesítményébe vetett erőteljes bizalomra utalt, és azt tweetelte, hogy az új magasabb mélypontot rögzítette, és a Bitcoin a csúcsok felé nyomul.

Utalt arra, hogy a következő felfelé irányuló Bitcoin-mozgás elindult, és kifejezte véleményét, miszerint a 100.000 dollár elérése csak idő kérdése.

A Bitcoin árfolyama az írás pillanatában 71.133 dolláron állt, és az elmúlt 24 órában 5,76%-os figyelemre méltó emelkedésnek lehetett tanúja.

Ez a fellendülés nem egyedi; a BTC 24 órás kereskedési volumene 49,12%-kal ugrott meg, elérve a 44,58 milliárd dollárt.

A piaci kapitalizáció szintén 5,74%-os emelkedést mutatott, és jelenleg 1,4 billió dollárra értékelik. E mérőszámok nemcsak a Bitcoin iránti növekvő érdeklődést és befektetést tükrözik, hanem a piac bullish hangulatát is aláhúzzák.

A Bitcoin felezési hatása?

A BTC-t övező várakozást tovább táplálja a jövő hónapban esedékes Bitcoin felezési esemény.

A korábbi felezési eseményekhez kapcsolódó történelmi tendenciák jellemzően jelentős árnövekedéshez vezettek, ami hozzájárult a befektetők és az elemzők széles körű optimizmusához.

Az esemény természetszerűleg csökkenti az új bitcoinok kínálatát, így a megnövekedett szűkösség miatt potenciálisan felhajtja az árat.

Az optimizmus nem alaptalan. A Standard Chartered Bank pénzügyi intézmény nemrégiben azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin jövőre elérheti a 250.000 dolláros szintet, ami aláhúzza a Jelle előrejelzéseivel egybehangzó bikás kilátásokat.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Noha az előrejelzések eltérőek, az elemzők közös jellemzője, hogy hisznek a BTC további növekedésében, és a 100.000 dolláros mérföldkő most elérhetőbbnek tűnik, mint valaha.

A Bitcoin feleződésének közeledtével a kriptoközösség szorosan figyeli a sokak által várt bikahullám reményében.

Ha az előrejelzések beigazolódnak, akkor a Bitcoin egy soha nem látott növekedési szakaszba léphet, ami jelentős mérföldkövet jelenthet az útján, és potenciálisan átformálhatja a pénzügyi környezetet.


Olvastad már? A jövő kripto bikafutásának csillagainak leleplezése

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!