A jövő kripto bikafutásának csillagainak leleplezése

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac nemrégiben megugrott, ami a közösségi optimizmust és a megnövekedett aktivitást tükrözi.

A teljes piaci kapitalizáció 3,5%-kal 2,56 billió dollárra emelkedett, amit a friss beáramlások és az emelkedő eszközárak, az intézményi befektetések és a DeFi volumenek hajtottak.

A kereskedési volumen 15%-kal 81,2 milliárd dollárra ugrott, és a DeFi tranzakciók is növekedtek.

A Bitcoin (BTC) jelentősen helyreállt, míg az Ethereum (ETH), a Binance Coin (BNB) és a Solana (SOL) szintén erősödött, míg az olyan mém érmék, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) enyhe csökkenést mutattak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptopiac újjáéledését a közelgő felezési eseményre való várakozás és a spot Bitcoin ETF-ek nemrégiben történt jóváhagyása táplálja, ami fedezeti ügyletekre ösztönzi a bányászokat és a kereskedőket.

Ezenkívül a piaci fellendülést a megnövekedett bányászati kapacitás és a múlt heti, a Federal Open Market Committee kamatdöntéseihez kapcsolódó visszaesést követő korrekció is támogatja.

A pozitív tendenciák ellenére a múlt heti kiáramlások megtörték a beáramlások hét hetes sorozatát, ami óvatosságot jelez az ingadozó dinamika közepette.

E körülmények közepette a feltörekvő kriptovaluták egyre nagyobb figyelmet kapnak, mint a következő bikafutás potenciális vezetői. Olvasd tovább, hogy felfedezd a várt rali figyelemre méltó esélyeseit.

ScapesMania: A kriptószíntér felforgatása

A ScapesMania egy olyan egyedülálló játékprojektként jelent meg, amely viharszerűen meghódítja a kriptovilágot.

A monumentális 6 millió dolláros előértékesítési diadalától kezdve a közelmúltbeli PancakeSwap debütálásáig vizsgáljuk meg, mi különbözteti meg a ScapesManiát, és mit tartogat a jövő ennek az innovatív projektnek.

Fenomenális kezdet

A ScapesMania első kereskedési napja rendkívüli volt. A projekt minden várakozást felülmúlva megmutatta, hogy milyen erős az ereje.

Pár órán belül a ScapesMania nagy aktivitásnak volt tanúja, több mint 2535 vételt és 1651 eladást produkált, ami elképesztő, 2,25 millió dolláros kereskedési volument eredményezett.

kripto

A meteorikus emelkedés a DEXTools Hot Pairs listájának élére repítette, jelezve gyors felemelkedését a kriptobizniszben.

A tőzsdére lépést követő alig három hét alatt a token a 0,01477 dolláros csúcsárfolyamára emelkedett, ami 147,77%-os növekedést jelent.

kripto

A ScapesMania körüli felhajtás megismerése

A ScapesMania-t a közösség és az egyszerűség iránti rendíthetetlen elkötelezettsége különbözteti meg.

Ellentétben más, bonyolultságban és piramisjátékokban bővelkedő projektekkel, a ScapesMania egy egyedülálló játék ökoszisztémát kínál, ahol a játékosok izgalmas élményekben merülhetnek el anélkül, hogy a kripto bonyolultságával kellene megküzdeniük.

Mindeközben a tulajdonosok élvezhetik a projekt sikerének gyümölcseit, és befolyást gyakorolhatnak annak jövőbeli irányára.

Részletezzük tovább a vonzerejét:

  • A $MANIA tokenomikát gondosan megtervezték, olyan intézkedésekkel, mint a cliff és a vesting, amelyek elősegítik a stabilitást és megakadályozzák a tokenek hirtelen ingadozását.
  • A $MANIA token többféle szerepet tölt be: a fejlődő DAO mögött álló irányító erő, a kísérleti játékprojekt játékbeli valutájaként működik, és lehetőséget kínál a közösség tagjai számára, hogy extra jutalmakért tokeneket tegyenek fel. A csapat elkötelezett a token hasznosságának bővítése mellett, célja új projektek bevezetése és alkalmazásainak kiszélesítése.
  • A tőzsdei bevezetés utáni erőteljes marketingtervet hajtottak végre, amit jól mutat a sikeres, több mint 6.000.000 dolláros előértékesítés, a több mint 18.400 tulajdonosból álló jelentős bázis, a 60.000 tagot meghaladó élénk közösség és a 75.000 látogatót meghaladó, folyamatos havi forgalom.
  • A projekt intelligens szerződése a BlockSafu szigorú auditáláson esett át, biztosítva annak biztonságát és megbízhatóságát.
  • A ScapesMania lendületben van a kiemelkedő kriptomédia platformokon, és a kriptoközösségen belül nagyra becsült befolyásos személyiségektől kap jóváhagyást.

Az elkövetkezendő időszak irányvonalának kijelölése

Mivel a casual játékipar új magasságokba emelkedik, a ScapesMania stratégiailag a sikerre van felkészülve.

A csoport a termékfejlesztésre és a projekt alapjainak megerősítésére összpontosít.

A ScapesMania a tőzsdei bevezetés utáni erőteljes marketingstratégiával felvértezve új magasságok elérésére készül, finomítva taktikáit és kiterjesztve hatókörét.

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

Bizalomépítés a közösségen belül

A kriptoközösség lelkes reakciója aláhúzza a ScapesMania hatalmas potenciálját. Még a bálnák is felfigyeltek rá, a befizetések meghaladták a 20.000 dollárt.

A csapat elismeri, hogy sikerük nem lett volna lehetséges az elkötelezett közösségük rendíthetetlen támogatása nélkül.

Nézd meg, mit osztottak meg a ScapesMania támogatói.

 

Csatlakozzon a kalandhoz ma

Mivel a casual játékipar exponenciális növekedésre készül, most jött el a megfelelő pillanat, hogy csatlakozzon a ScapesMania jelenséghez.

A stabil tőzsdei bevezetés utáni árral és a közösség rendíthetetlen támogatásával a ScapesMania egy izgalmas utazás előtt áll.

Ne hagyd, hogy ez a lehetőség elkerüljön téged. Csatlakozz a több mint 18 000 tulajdonoshoz, és biztosítsd a $MANIA tokenjeidet a PancakeSwap-on most.

>>> Ragadd meg a pillanatot – szerezd meg a $MANIA-t még ma <<<

Jito (JTO): Egy újabb lehetőség a Jito (JTO) számára

A Jito (JTO) a jelentős árfolyam-emelkedésnek és a Solana ökoszisztémán belüli stratégiai szerepének köszönhetően a kriptoközösség figyelmét is magára vonta.

A JitoSOL, egy liquid staking pool, valamint a Maximum Extractable Value (MEV) termékek csomagja mellett a Jito (JTO) kulcsfontosságú szereplővé tette magát.

Ez az infrastruktúra nemcsak a SOL-tulajdonosok likviditását növeli, hanem DeFi lehetőségeket is bevezet a staking jutalmakkal párosítva, amelyeket a MEV-hez kapcsolódó tranzakciós bevételekből származó további jutalmak tovább ösztönöznek.

A legutóbbi pillanatkép szerint a Jito árfolyama 3,85 dolláron állt, ami figyelemre méltó, 29,16%-os növekedést mutat. A kereskedési volumene 2,46 milliárd dollárra emelkedett, a piaci tőke 442,66 millió dollárt ért el.

A Jito (JTO) 3,93 dolláros történelmi csúcsot ért el, ami erőteljes piaci teljesítményt és növekvő közösségi érdeklődést jelez.

A viszonylag nemrégiben történt bevezetése ellenére a Jito (JTO) bullish trendjét szilárd likviditás támasztja alá, amit a jelentős piaci kapitalizáció is bizonyít.

A Jito (JTO) fejlődési pályája ígéretesnek tűnik, amelyet erős piaci jelenléte és likviditása támogat.

Ugyanakkor újdonsága és a korlátozott forgalomban lévő kínálat miatt a potenciális kereskedőknek óvatosan kell eljárniuk, figyelembe véve a megnövekedett volatilitást és a piaci manipuláció kockázatát.

A Jito ára a következő évben 3 és 4,50 dollár között ingadozhat, egy optimista forgatókönyv szerint 12%-os emelkedés várható, ami a Jito árfolyamát a spektrum magasabb végére, 4,50 dollárra emelné.

Az előrejelzés a folyamatos érdeklődéstől és a piaci dinamikától függ.

Magic Square (SQR): A Web3 App Space innovációja

A Magic Square (SQR) azzal a merész lépéssel kelt hullámokat, hogy 66 millió dollár értékű SQR tokeneket osztott ki az ökoszisztéma támogatási programjára.

A Web3-projektek széles körét megcélozva, beleértve a dAppokat, játékokat és DeFi protokollokat, a Magic Square (SQR) célja, hogy felpezsdítse az innovációt a platformján belül.

A kezdeményezés aláhúzza a projekt elkötelezettségét a növekedés elősegítése és a projektek ökoszisztémáján belüli gyarapodásának lehetővé tétele iránt, ezzel megerősítve a Magic Square (SQR) pozícióját a Web3 alkalmazásboltok területének kulcsfontosságú szereplőjeként.

Az ökoszisztéma fejlesztését szolgáló jelentős összeg stratégiai célú elkülönítése előremutató megközelítést jelez, amely valószínűleg pozitívan befolyásolja a Magic Square (SQR) értékelését.

A fejlesztés ösztönzése és a projektek innovációs forrásainak biztosítása révén a Magic Square (SQR) növelni fogja vonzerejét a kereskedők és a felhasználók számára egyaránt, ami potenciálisan a Magic Square (SQR) piaci értékének emelkedéséhez vezethet.

A Magic Square (SQR) jövőképe fényesnek tűnik, mivel az ökoszisztéma fejlesztésére fordított jelentős figyelem az elfogadást és az innovációt ösztönzi.

Bár a Magic Square (SQR) árára gyakorolt közvetlen hatása még nem látható, az új és meglévő projektek támogatása iránti ilyen jelentős elkötelezettség várhatóan erősíti a piaci bizalmat.

A platform fejlődésével és több projekt megvalósulásával a Magic Square (SQR) jelentős növekedést tapasztalhat mind a felhasználói elkötelezettség, mind a tokenek értéke tekintetében.

Sei (SEI): Úttörő sebesség és hatékonyság a kereskedelemben

A Sei (SEI) gyorsan nevet szerzett magának az indulása óta, különösen a küszöbön álló V2-es frissítéssel.

Az USDC-vel való integráció és a karbonsemlegesség melletti elkötelezettség még inkább felkeltette a kriptoközösség érdeklődését.

A Sei (SEI) a tranzakciós költségek csökkentésére és a kereskedés végrehajtásának felgyorsítására való összpontosítása, valamint a röviddel a piaci debütálását követő jelentős kereskedési volumen, félelmetes erőként pozícionálja a térben.

Nemrégiben a Sei (SEI) körülbelül 0,6585 dolláron kereskedett, ami tükrözi a piac optimizmusát a technológiai fejlesztésekkel és a stratégiai partnerségekkel szemben.

A platform állandó fejlesztései és a fenntarthatóság iránti elkötelezettsége valószínűleg továbbra is vonzza majd a közösség figyelmét, ami pozitívan befolyásolhatja a piaci értékét.

Előretekintve, a Sei (SEI) integrációja a főbb stablecoinokkal és technológiai fejlesztései kedvező kilátásokat sugallnak.

A Sei (SEI) árfolyam-előrejelzések széles skálán mozognak, egyes előrejelzések szerint 2024-ben elérheti az 1,66 dollárt, és 2025-re esetleg 2,32 dollárra emelkedhet.

A hosszú távú előrejelzések még optimistábbak, és jelentős növekedésre számítanak az elkövetkező években.

Mivel a Sei (SEI) folytatja az innovációt és megszilárdítja pozícióját a piacon, ezek az előrejelzések kiemelik a jelentős értéknövekedés lehetőségét, bár a kriptovaluták változékony természetére vonatkozó szokásos fenntartásokkal.

Következtetés

A kriptopiac vibráló fellendülése közepette az olyan feltörekvő érmék, mint a Jito (JTO), a Magic Square (SQR) és a Sei (SEI) egyre nagyobb figyelmet kapnak, és valószínűleg a következő bikafutás élére állnak.

Említésre méltó a ScapesMania erős debütálása a decentralizált tőzsdéken, amelyet az előértékesítési siker és a növekvő kereskedési volumen jellemez, és amely a casual gaming egyik kulcsfontosságú szereplőjeként pozícionálja.

A stratégiai megközelítés, az innovatív játék-ökoszisztéma és a közösségvezérelt keretrendszer meggyőző narratívát jelent a jelenlegi piacon.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!