Előzzük meg a következő bikafutamot az alábbi kripto tippekkel

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac a közelmúltban bikás lendülettel emelkedett, pozitív tendenciákat mutatva az összes mutatóban.

A teljes piaci tőke 3,5%-kal 2,56 billió dollárra emelkedett, a friss beáramlások és a megnövekedett aktivitás hatására.

Az eszközök ára, az intézményi beáramlások és a DeFi volumenek mind emelkedtek, a kereskedési volumen pedig 15%-kal 81,2 milliárd dollárra nőtt.

A DeFi volumenek 9%-kal 8,05 milliárd dollárra ugrottak. A figyelemre méltó mozgások közé tartozik a Bitcoin (BTC) fellendülése, amely 3,52%-os növekedéssel és a kereskedési volumen 29%-os ugrásszerű növekedésével törölte el a heti veszteségeket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Ethereum (ETH), a Binance Coin (BNB) és a Solana (SOL) szintén növekedett, szemben a mémközpontú kriptovaluták enyhe veszteségeivel.

Az elemzők számos tényezőnek tulajdonítják a piac felfelé ívelő tendenciáját, köztük a közelgő felezési eseményt övező optimizmusnak, amelyet a spot Bitcoin ETF-ek jóváhagyása is támogat.

A bányászok és a kereskedők ennek megfelelően igazítják a stratégiákat, igazodva a globális gazdasági változásokhoz.

A bányászati szektor kiigazításai, mint például az eszközátcsoportosítás és a berendezésberuházások, támogatják a piac fellendülését. A digitális eszközökből a múlt héten 942 millió dollárnyi kiáramlás történt, ami a folyamatos volatilitást hangsúlyozza.

A növekedési háttér a bizonytalanságok ellenére lehetőségeket kínál a kereskedők és a rajongók számára, különösen a feltörekvő kriptoprojektekben. Vizsgáljuk meg az ígéretes kripto-válogatásokat a várható rally közepette.

ScapesMania: A kripto terület mozgásba lendítése

A ScapesMania előértékesítési sikere megalapozta a tőzsdei debütálást.

Az előértékesítésből származó lenyűgöző 6,125 millió dolláros finanszírozás, a több mint 18.400 tulajdonos bevonása és a több mint 60.000 követő összegyűjtése sokat elmond a potenciáljáról.

A $MANIA, az ökoszisztéma natív tokenje a Binance Smart Chain népszerű DEX-jén, a PancakeSwap-en debütált.

A kereskedelem erősen indult a $MANIA likviditáspárokkal a WBNB és az USDT ellenében, az USDT volt az elsődleges likviditási forrás a közösségi keresletnek megfelelően.

A kereskedés diadala: Erős kezdés

A debütáló nap lenyűgöző teljesítményt hozott, ami rugalmas tokenomikát és ígéretes kilátásokat mutatott a projekt számára.

A ScapesMania bizonyította, hogy nem egy rövid életű ICO, hanem egy komoly vállalkozás, amely elkötelezett a közösségével együtt növekedni.

kripto

Az első 24 órában a tulajdonosok száma közel 18,41K-nál stabilizálódott, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt, ami a ScapesManiát a DEXTools Hot Pairs listájának csúcsára katapultálta.

Alig három héttel a tőzsdei bevezetés után a token a 0,01477 dolláros rekordmagas értékre emelkedett, ami lenyűgöző 147,77%-os növekedést jelent.

kripto

Az úttörő megközelítés a szerencsejátékhoz

A ScapesMania a játék ökoszisztémájában mindenki számára elérhető, magával ragadó élményeket kínál, még azok számára is, akik még nem ismerik a kriptót.

Mindeközben a tulajdonosok egy decentralizált autonóm szervezeten (DAO) keresztül befolyásolhatják a projekt irányát.

A játékipar virágzik, és a ScapesMania készen áll arra, hogy kihasználja a casual gaming növekedését, a projekt kedvező helyzetben van.

Miért a ScapesMania? A vonzerő megfejtése

A ScapesMania meggyőző okokat kínál a közösségi részvételre és támogatásra. Először is, a vonzereje a gondosan kiegyensúlyozott tokenomikában rejlik.

Azután a $MANIA tokenek irányítási szerepe lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy alakítsák a projekt jövőbeli pályáját. Emellett tervben van a token hasznosságának kiterjesztése az ökoszisztémán belül.

A bevezetés utáni szilárd promóciós stratégiával és a BlockSafu által ellenőrzött biztonsággal a ScapesMania vonzerőt és elismert befolyásos szereplők támogatását szerezte meg.

Az előttünk álló út

Előre tekintve a ScapesMania élen jár a piaci igények kielégítésében, mind a játékosokkal, mind a tulajdonosokkal összhangban.

A Statista előrejelzései szerint az alkalmi játékipar 2027-re eléri a 19,12 milliárd dollárt, így a ScapesMania jövője ígéretesnek tűnik.

A csapat a termékfejlesztésre összpontosít, mivel képzett fejlesztőkkel lépett partnerségre, és Sven vezérigazgató hangsúlyozza az erős csapat fontosságát:

„Mint tudjátok, az ambiciózus célok eléréséhez a képzett csapat eléggé döntő fontosságú. Máris láthatják, hogy milyen képzett és hatékony az indító csapatunk. Egyidejűleg dolgozunk a termékünkön. A fejlesztőcsapat megerősítését is kiemelten kezeljük. A működés racionalizálása érdekében egyesítem a vezérigazgatói és a műszaki igazgatói szerepkört.”

A közösségi bizalom: Lendületes építkezés

A közösség bizalma nyilvánvaló, a rendszeres felhasználók és a bálnák lelkesedése egyaránt megmutatkozik, a befizetések már meghaladják a 20.000 dollárt. A csapat elismeri ezt a támogatást, és várakozással tekint a továbbiak elé.

Fogadd el a játék jövőjét még ma

Miközben a ScapesMania kalandja elkezdődik, most itt az ideje, hogy bekapcsolódjon a fellendülőben lévő alkalmi játékvilágba.

A stabil tőzsdei bevezetés utáni árfolyam és a robusztus támogatás mellett a növekedési potenciál jelentős.

Miért kellene várni? Csatlakozz a ScapesMania mozgalomhoz még ma, és biztosítsd a helyed ebben az izgalmas utazásban a játék és a kriptovaluta világában.

>>> Legyél egyike a 18.000 tulajdonosunknak – Szerezd meg a $MANIA tokeneket most! <<<

Polygon (MATIC): A blokklánc tranzakciók sebességének és költségeinek forradalmasítása

A Polygon (MATIC) azzal szerzett magának nevet, hogy hatékony megoldást kínál az Ethereum magas tranzakciós díjaira és lassú feldolgozási idejére.

Oldalláncként működve elősegíti a gyors tranzakciókat minimális költségek mellett, ami jelentős figyelmet keltett a kereskedők és a felhasználók körében egyaránt.

Az előrejelzések szerint 2024-re a Polygon (MATIC) kereskedési sávja minimum 0,72 dollár, maximum 1,31 dollár lehet.

A jövőbeli előrejelzések még optimistábbak, a potenciális csúcsértékek 2030-ra elérhetik akár a 10,95 dollárt is, ami kiemeli a növekvő elfogadottságot és felhasználást.

A Polygon (MATIC) kilátásai ígéretesek, tekintettel az Ethereum skálázhatóságának fokozása iránti elkötelezettségére.

A különböző blokkláncokkal való interoperabilitása és a folyamatos fejlesztési erőfeszítések jó pozíciót biztosítanak számára a növekvő elfogadáshoz.

A blokklánc-megoldások versenyhelyzete azonban kihívást jelent, ami folyamatos innovációt tesz szükségessé az előnye fenntartásához.

ApeX protokoll (APEX): A kriptokereskedés innovációja a Trade-to-Earn segítségével

Az ApeX Protocol (APEX) a decentralizált tőzsde (DEX) területén kiemelkedik a trade-to-earn (T2E) modelljével, amely a kereskedőket tevékenységükért jutalmazza.

A T2E 2. fordulójának elindítása a BANANA token bevezetésével együtt azt jelzi, hogy a részvétel ösztönzésére és a kereskedési élmény javítására összpontosít.

Az ApeX Protocol (APEX) token értékelése szorosan kapcsolódik a kereskedési volumenhez és a T2E program sikeréhez.

A továbbfejlesztett ösztönzők és jutalmazási struktúrák révén megnövekedhet a kereskedési aktivitás, ami pozitívan befolyásolhatja a token értékét.

Az innovatív T2E modell az ApeX Protocol (APEX) számára potenciális növekedési lehetőséget biztosít a kriptokereskedelmi közösségen belül.

Ennek a megközelítésnek a sikere azonban a kereskedők elkötelezettségének fenntartásán és a jutalomelosztás összetett dinamikájának kezelésén múlik a hosszú távú életképesség biztosítása érdekében.

Blur (BLUR): Stratégiai token-feloldásokkal az NFT-piac feltöltése

A Blur (BLUR) azáltal foglalta el az NFT-piacot, hogy a professzionális tartalomkészítőkre összpontosít, és versenyelőnyöket kínál az olyan inkumbens szereplőkkel szemben, mint az OpenSea.

A stratégiai token-feloldások ösztönözték az érdeklődést és a befektetéseket a Blur (BLUR) iránt, támogatva az NFT újjáéledésében betöltött szerepét.

A legutóbbi token-feloldások a Blur (BLUR) árfolyamának jelentős emelkedéséhez vezettek, ami azt mutatja, hogy a piac pozitívan reagált a platform stratégiáira. A folyamatos feloldás és a hozzájárulóknak történő terjesztés tovább befolyásolhatja az értékelési dinamikáját.

A Blur (BLUR) az NFT kereskedési tér professzionalizálására helyezett hangsúlya és agresszív token stratégiája jó előjel a jövője szempontjából.

Ennek ellenére a platformnak navigálnia kell az NFT-k iránti ingadozó érdeklődés és a szélesebb piaci trendek között, hogy fenntartsa a növekedést és a relevanciát.

Következtetés

A kriptopénzpiac figyelemre méltó bikás lendülete közepette az olyan feltörekvő érmék, mint a Polygon (MATIC), az ApeX Protocol (APEX), a Blur (BLUR) és a ScapesMania érdekes lehetőségként tűnnek fel a kripto rajongók számára, akik a következő bikafutást szemlélik.

A ScapesMania a lebilincselő játék ökoszisztéma, az erős tokenomika és az aktív közösségi részvétel egyedülálló keverékével ígéretes lehetőségeket kínálhat a fellendülő piac megcsapolására.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!