Polygon (MATIC) technikai elemzés 03.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polygon (MATIC)

A Polygon (MATIC) nemrégiben egy bika alakzatot mutatott az árfolyamgrafikonján, ami arra utalt, hogy a token visszanyerheti elveszett dicsőségét.

Figyelemre méltó, hogy a token árfolyama egy kulcsfontosságú szint fölé tört és újratesztelt.

A befektetők tehát arra számíthatnak, hogy hamarosan egy masszív bikarally tanúi lesznek a MATIC-tól?

A World Of Charts, a kriptoelemzéseket posztoló népszerű X handle nemrég feltöltött egy tweetet, amely a Polygon körüli érdekes fejleményeket emelte ki.

A tweet szerint a MATIC egy szimmetrikus háromszög mintázatba tört ki. A kitörés után az új támaszszint újratesztelése előtt is állt.

Ez egy lehetséges bikarallyt jelzett a következő napokban, ami lehetővé teheti, hogy a MATIC ismét reflektorfénybe kerüljön.

Sőt, ha a bikarally bekövetkezik, a MATIC értéke akár a 2,9 dolláros határt is elérheti, ami garantálhatja a MATIC újbóli belépését a top 10-es klubba.

A CoinMarketCap szerint a MATIC máris a fellendülés jeleit mutatta, hiszen csak az elmúlt 24 órában több mint 4%-kal emelkedett az értéke.

A cikk megjelenésének időpontjában a token 1,07 dolláron kereskedett, több mint 10,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a 18. legnagyobb kriptó volt.

Mivel a MATIC árfolyammozgása bikássá vált, és esély volt egy masszív árfolyam-emelkedésre, ellenőrizzük a Hyblock Capital adatait, hogy megtaláljuk a vörös zászlókat.

Az elemzésből kiderült, hogy a MATIC nagyfokú likvidációnak lesz tanúja, amint az árfolyama eléri az 1,09 dolláros szintet. Mivel a likviditás növekedne, ez arra utalt, hogy a MATIC értéke ezen a szinten korrekciót tapasztalhat.

Habár egy enyhe korrekció várható, a tokenre nehezedő vásárlási nyomás továbbra is magas maradt. Ezt jól mutatta a tőzsdéken kívüli kínálatának növekedése és a tőzsdéken való kínálatának csökkenése.

Ráadásul a Polygon tőzsdei kiáramlása is jó néhányszor megugrott a múlt héten. Azonban úgy tűnik, hogy a bálnák elvesztették a bizalmukat a token iránt, mivel a MATIC top címek által tartott kínálata kissé csökkent.

Hogy kétszeresen is ellenőrizze, mit várhat a Polygontól, ezután vessünk egy pillantást a napi grafikonjára. Kiderült, hogy a Polygon Money Flow Index (MFI) emelkedést regisztrált, és a semleges jel felé tartott.

Ráadásul a Bollinger-szalagok szerint a MATIC értéke közeledett a 20 napos mozgóátlagához (SMA), ami szintén a token értékének további emelkedésére utalt a következő napokban.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!