Litecoin (LTC) technikai elemzés 03.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin (LTC)

A Litecoin (LTC) a legtöbb kriptóhoz hasonlóan ígéretes hetet zárt, mivel értéke kétszámjegyűre emelkedett.

Ez lehetővé tette, hogy a coin a 100 dolláros határ fölé emelkedjen.

Mivel a coin árfolyama bikás volt, a befektetők elkezdhették várni a Litecoin további árfolyam-emelkedését.

A Litecoin bikák fokozzák a teljesítményüket

A CoinMarketCap adatai egyértelműen rámutattak arra, hogy az LTC értéke több mint 23%-kal ugrott meg az elmúlt hét napban.

Az LTC ennek köszönhetően a 100 dolláros kulcsfontosságú pszichológiai ellenállási szint fölé emelkedett, ami reményt ad a további emelkedésre.

A Santiment adatainak elemzése azt mutatta, hogy a coin közösségi volumene magas volt, ami tükrözi a népszerűségét a kriptoterületen belül.

A bullish árfolyam-akció az LTC súlyozott hangulatában is kiugrást okozott március 27-én, ami arra utal, hogy a befektetők bizalma az érme iránt.

A Rekt Capital, egy népszerű kriptoelemző, nemrég egy tweetet tett közzé, amelyben kiemelte a Litecoin kitörését.

A tweet szerint a Litecoin sikeresen tesztelte újra a többéves makro-lejtmenetét, mint új támaszt, ami egyértelműen arra utal, hogy új makro-felhajtó trendbe kezdett.

A tweet azt is megemlítette, hogy a következő napokban kulcsfontosságú, hogy a coin 94 dollár felett maradjon.

Mivel a coin megkezdte makro-felhajtó trendjét, a befektetők tanúi lehetnek annak, hogy az LTC a következő hónapokban történelmi csúcsot ér el.

Mit várhatunk azonban az érmétől rövid távon?

Merre tart az LTC?

A kényelmes múlt hét után az LTC továbbra is dominált, mivel a coin értéke csak az elmúlt 24 órában több mint 10%-kal emelkedett.

A cikk írásakor az LTC 104,27 dolláron kereskedett, több mint 7,75 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a 19. legnagyobb kriptopénz.

A Hyblock Capital adatait elemezve kiderült, hogy felfelé haladva az LTC likvidációja a 111 dolláros határ közelébe emelkedik.

A likvidáció emelkedése enyhe árkorrekciót okozhat, mielőtt ismét bikás lendületet kapna.

Ezt követően megnéztük az LTC napi grafikonját, hogy lássuk, a következő napokban elérheti-e a coin árfolyama a 110 dollárt.

Az elemzésből kiderült, hogy az LTC árfolyama megérintette a Bollinger szalagok felső határát.

A Money Flow Index (MFI) szintén a túlvásárolt zónába készült belépni. Mindkét mutató arra utalt, hogy az érmére nehezedő eladási nyomás növekedhet.

Mindazonáltal a MACD továbbra is támogatta a vevőket, mivel egyértelmű bikás előnyt mutatott a piacon.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!