2024 top 3 érméje, melyekben 100X potenciál rejlik

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek egyre népszerűbbek, és a befektetők dúskálnak az új lehetőségekben.

Már nem a Bitcoinhoz hasonló híres szereplőkön van a szemük, sokkal inkább a kisebb tőkeértékű altcoinokra figyelnek, az olyan érmékre, amelyekben ott rejlik a robbanásszerű növekedés lehetősége.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Igaz, hogy hasonló nyereségre a Bitcoin esetében nem igen kerülhet sor, de itt vannak nekünk a kisebb projektek, amelyek egy-egy eufórikus piaci ciklusban szuper növekedést érhetnek el.

Cikkünkben pontosan három ilyen érméröl lesz szó, amelyek előtt ott a lehetőség, hogy 2024 végére 100-szorosára duzzadjanak.

1. Slothana (SLOTH)

Jelenleg a Slothana, a Solana mém érmék újabb előértékesítése tűnik a legnagyobb durranásnak.

A csak pár napja induló ICO érméjének X-oldala is egyre népszerűbb, cikkünk írásakor már több, mint 1500-an követik.  

Egyesek szerint hasonlít a szintén lajháros SLERF érméhez, mely 24 órás kereskedési volumene eddigi pályafutásának csúcsán 2 milliárd dollárt kóstált.

érme

A SLOTH érme “képviselője” egy cuki irodai lajhár, akinek elege lett a 9-től 5-ig tartó munkavégzésből. Viszont a csapata nem tétlenkedik, már 1,453,636 dollárt gyűjtött össze.

A SLOTH egyedisége, hogy ICO-ja nincs felosztva szakaszokra, és nincs időzítője sem.

Ha részt szeretnél venni az előértékesítésén, küldj SOL-t a token címére (EnSawje2vQSQQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA), és máris a tárca címedre kerülnek az érmék.

Egy SOL érméért 10.000 SLOTH jár. Siess, hiszen időzítő híján lutri, hogy mikor fogy el az előértékesítésre szánt érmemennyiség.

Persze a honlapon is vásárolhatsz a „Buy now” gombra kattintva: csak válaszd ki a tárcádat, és már vásárolhatsz is.

Fontos, hogy csak saját pénztárcáról (pl.: Phantom) küldhetsz SOL-t, a központi tőzsdei cím nem fog működni. 

A tokenre már várnak a központi tőzsdék, és árgus szemekkel figyelik, mekkora sikert arat majd az ICO-ja.

Egyébként az a hír járja, hogy a Slothana-t ugyanaz a csapat kezeli, mint a népszerű SMOG-ot, és ha ez igaz, akkor bizony a siker itt sem fog elmaradni.

Látogass el a Slothana előértékesítésére

2. eTukTuk (TUK) – Környezetbarát kriptoprojekt

Mindjárt itt is van a lista második helyezettjeként az eTukTuk projektje, mely egy fenntartható közlekedési rendszer létrehozásán dolgozik.

Az eTukTuk valós alkalmazásokra fókuszál: kibocsátásmentes és fenntarthatóbb EV Tuk-Tukok-okat fejleszt, mégpedig MI-optimalizált rendszerek mellett.

A projekt eltökélt célja, hogy folyamatosan optimalizálja a közlekedési infrastruktúrát a fejlődő országokban, és végeredményben globális szinten is.

Az eTukTuk cikkünk írásakor előértékesítési fázisban van, tehát a befektetőknek minden esélyük megvan a korai csatlakozásra.

Amennyiben a projekt figyelemre méltó sikereket ér el, akár 100-szorosnál nagyobb mértékű nyereségre is lehet számítani.

Jelenleg egy natív TUK érme 0,029 dollárért vásárolható meg. Lehet érte fizetni BNB-vel, USDT-vel, ETH-val, és bankkártyával is.

Viszont érdemes vele számolni, hogyha ETH-val fizetsz meg a tokenekért, akkor azzal automatikusan elbúcsúzol a jelenleg 103%-os éves APY-tól. Ha érdekel a befektetés, akkor olvasd el a TUK token vásárlásáról szóló részletes útmutatónkat.

Az elemzők idénre és jövőre nagy növekedést várnak a token árfolyamától, amelyet olyan kezdeményezések hajtanak, mint a power staking, a layer 2. lánc lehetséges elindítása és a hálózati állomások teremtése.

Az eTukTuk kínálatát még egy, a Crazy Taxi stílusú, play-to-earn játékkal is színesíti, így nem csupán egy környezetbarát kriptoprojektet láthatunk benne, hanem egy játékos érmét is, ami még bőven hasznot húzhat a játékszektor népszerűségéből is.

A TUK előértékesítését nagy ováció kíséri, hiszen már több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött össze. Mindez nyomatékosan aláhúzza  a befektetők projekt iránt táplált bizalmát. 

Nézd meg az eTukTuk ICO-ját

3.Sponge V2 (SPONGEV2)

Végül a harmadik befutónk az idén várhatóan nagyot kaszáló érmék között a Sponge V2. Sikerét gyakorlatilag megalapozza elődje, a Sponge mém érme sikere, mely 2023-ban 100-szoros növekedést ünnepelhetett.

Az érme V1 verziója kifejezetten közösségi token volt, de a V2 ettől már tovább megy, és különböző felhasználási esetekkel, például egy play-to-earn játékkel emeli a fényét.

A projekt V1-ről V2-re egészen különleges módon tért át, mégpedig egy stake-to-bridge mechanizmus során, mely alatt a felhasználók V1 érméket kötöttek le azért, hogy V2 tokenekhez jussanak.

Cikkünk írásakor a befektetők már tudnak V2 érméket venni, és azokat lekötve a Polygon hálózaton akár 387%-os, az Ethereum hálózaton pedig 170%-os hozamot érhetnek el.

Jó tudni, hogy amennyiben rengetegen választják a tokenek stakelését, az átmenetileg csökkentheti a forgalomban lévő kínálatot.

Már megindult a szóbeszéd a Sponge V2 Tier 1 tőzsdére (pl.: Binance, OKX) való bevezetéséről is, igaz, konkrétumokról még nem tudunk. 

A kriptoközösséget kifejezetten érdekli a kérdés, hogy vajon a V2 elérheti-e a V1 érme sikerét, és lehet-e 100-szoros növekedése még a 2024-es év folyamán. Annyi bizonyos, hogy megvan benne a potenciál, és reméljük, élni is tud vele.

Kövesd a SpongyaBobKockanadrág figura által népszerűsített projekt legfrissebb híreit a 36,1 ezer feliratkozóval rendelkező X-oldalán!  

Látogasd meg a Sponge V2 oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana most először jövedelmezőbb, mint az Ethereum

Az Ethereum versenytársának számító okosszerződés-rendszer, a Solana először előzte meg az Ethereumot nyereségességben. A blokklánc jövedelmezőségét a lánc által létrehozott teljes gazdasági értékként határozzák meg,...

Bikafuttatás pár nap múlva: Melyik kriptót érdemes megvenni a 25-50x-es nyereségért?!

Vendégbejegyzés A kriptopiac hatalmas fellendülés küszöbén áll, és a befektetők éberen keresik a lehetőségeket, hogy jelentősen megsokszorozzák befektetéseiket. Mindenki fejében ott motoszkál a kérdés, hogy mely kriptovaluták...

A Dogecoin alapítója csalódott a ChatGPT-4o-ban, Íme, hogy miért

Billy Markus, aki 2013-ban Jackson Palmerrel együtt létrehozta az eredeti mém jellegű Dogecoin kriptopénzt, "Shibetoshi Nakamoto" álnéven aktív X felület felhasználóként tevékenykedik. Számos témát kommentál a...

Hivatalosan is megnyitotta a kapuit az OKX tőzsde Ausztráliában

Az OKX tavaly augusztusban nyitott irodát Sidneyben, most pedig elindították a helyi platformjukat. A keddre bejelentett indulás spot kereskedést tesz lehetővé minden ausztráliai felhasználó számára, míg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!