Az Ethereum alapítója szerint a mém érmék többek lehetnek

-

Buterin arra buzdította az ötletgazdákat, hogy inkább készítsenek izgalmas blokkláncjátékokat, mint egyszerű copy and paste mém érméket.

Vitalik Buterin, az Ethereum hálózat társalapítója úgy véli, hogy a mém érmék magasabb minőségű projektekké válhatnak, amelyek pozitívan járulnak hozzá a kripto ökoszisztémához és a körülöttük lévő világhoz, elnyomva azt a narratívát, hogy az ilyen tokenek haszontalanok, rasszisták és szexisták.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A „Mi más is lehetne a mémérmékből?” című új jelentés szerint Buterin olyan mémérme-projekteket vár, amelyek a bennfentesek és alkotók gazdagítása helyett a közjavakat támogatják.

Az alkotókat arra buzdította, hogy ahelyett, hogy csak tokeneket készítenének, inkább játékokat készítsenek.

A mém érmék lehetnek többek

Az Ethereum alapítója egy tíz évvel ezelőtti, általa írt és a Bitcoin Magazine-on közzétett jelentést idézett, amely a kriptovaluták szerepével foglalkozott, amelyet olyan fontos közprojektek finanszírozásában játszhatnak, mint a rákkutatás és a környezet megmentése.

Annak idején kifejtette, hogy a társadalomnak a piacokon és intézményeken kívül más módszerekre is szüksége van az értékes nagyszabású projektek finanszírozására, és az új érmék kibocsátása betöltheti a hiányt.

Akik a rákkutatást szeretnék támogatni, azok AntiCancerCoin-t tarthatnának és kereskedhetnének vele, míg a környezet megmentéséért lelkesedők a ClimateCoin-t használhatnák.

Ezen eszközök határoznák meg, hogy mely projektek kapnak finanszírozást, hosszú távú és pozitív tokeneket hozva létre, amelyek különböznek attól, amivé a mém érmék mára váltak.

Buterin elmagyarázta, hogy az emberek azért vesznek részt a mém érme projektekben, mert úgy érzik, hogy ezek demokratikusak és nyitottak bárki számára, szórakoztatóak, és a tokenek értéke növekedhet.

Azt javasolta, hogy a kriptoközösség a mém érme kínálatának nagy százalékát felhasználhatná értékes közügyek támogatására, de ez a token értékének és demokráciájának rovására mehet.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A megoldás tehát az lenne, ha olyan játékprojekteket hoznának létre, amelyek demokratikusak, értelmesek, szórakoztatóak és hajlamosak az értékük növekedésére.

„Ne csak egy érmét készíts, hanem egy játékot. Hanem csinálj egy valóban értelmes és szórakoztató játékot. Ne gondoljatok a Candy Crush-ra a blokkláncon; gondoljatok a World of Warcraft-ra a blokkláncon” – fogalmazott az Ethereum alapítója.

Érdekes játékok létrehozása

A számítógép-programozó továbbá ragaszkodott ahhoz, hogy ha a mém érmék és a hozzájuk kapcsolódó játékok létrehozásának célja az emberek szórakozási vágyának kielégítése, akkor a fejlesztőknek fel kellene hagyniuk az egyszerű copy-and-paste érmék készítésével.

Sürgette az ilyen projektek tulajdonosait, hogy bonyolultabbá és érdekesebbé tegyék a játékokat.

Az Axie Infinity blokkláncjáték-platformot példaként használva Buterin elismerően nyilatkozott arról, hogy az entitás a 2021-es fellendülése óta milyen jól fejlesztette a projektek minőségét.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Az alacsony kapitalizáció, nagy nyereség: Az altcoinok figyelemre méltó árfolyamugrásokra készülnek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!