Avalanche (AVAX) technikai elemzés 03.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az Avalanche (AVAX) árfolyam már három hete küzd a kritikus ellenállási zóna leküzdéséért.

Figyelembe véve a Bitcoin lassulását és az eladási jeleket, rövid távon egy potenciális korrekció esedékes lehet az AVAX számára.

Az Avalanche ára december végén legyőzte a 40 dolláros pszichológiai szintet, de a 22 és 31 dollár közötti egyensúlyhiányt újra kiegyensúlyozta, lehetővé téve a háttérbe szorult vevők felhalmozódását.

E vételi nyomás eredményeként az AVAX 140%-ot emelkedett a két hónap alatt.

Az Avalanche árfolyama december vége és március közepe között magasabb csúcsot állított be.

A Relative Strength Index (RSI) és az Awesome Oscillator (AO) azonban alacsonyabb csúcsokat alakított ki. Ez a nem-megfelelőséget medvés divergenciának nevezzük, és ez gyakran korrekciós mozgásokat eredményez a mögöttes eszköz esetében.

Jelen esetben az Avalanche árfolyama már 19%-ot veszített a közelmúltbeli 65 dolláros helyi csúcsról, és valószínűleg még többet fog veszíteni.

A 45 és 50 dollár közötti közvetlen egyensúlyhiány az első felhalmozódási zóna, amely nagyjából 5-10%-kal van távolabb a jelenlegi 53 dolláros szinttől.

Amennyiben a történelem megismétlődik, az erre a szintre való merülés elegendő vételi nyomást generálhat ahhoz, hogy áttörje az 51-56 dolláros ellenállási zónát, és újra tesztelje a következő kritikus akadályt 80 dollárnál. E szint az AVAX korábbi medvepiacának középpontja.

Másrészről, ha az Avalanche árfolyama továbbra is a 45 és 50 dollár közötti egyensúlyhiányon túlra merül, az a piac általános gyengeségét jelezné. Ilyen esetben az AVAX a 40 dolláros heti támaszszinttel fog találkozni.

Ha van egy masszív eladási nyomás, amely az Avalanche árát arra kényszeríti, hogy a 40 dolláros szintet ellenállási szintre fordítsa, az érvénytelenítené a bikás tézist.

Egy ilyen fejlődés az AVAX 28%-os zuhanását eredményezheti, és a következő kulcsfontosságú támaszszintet a 28 dollárnál jelölheti meg.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!