Az alacsony kapitalizáció, nagy nyereség: Az altcoinok figyelemre méltó árfolyamugrásokra készülnek

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin feleződése sokakat izgatottá tett egy nagy árfolyam-ugrás miatt. Egyesek szerint a Bitcoin akár a 200.000 dollárt is elérheti!

Ez az esemény más érmékre is ráirányította a figyelmet. A kisebb érmék, az úgynevezett altcoinok nagy árfolyamugrásokat produkálhatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Cikkünkben elmerülünk ezekben a coinokban és a bennük rejlő növekedési potenciálban.

A BlastUP vírusként terjed, 3 millió dollárt gyűjtött mindössze egy hónap alatt

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég meghökkentő debütálásával keltett hírverést a kriptovilágban, mindössze egy hónap alatt 3 millió dollárt gyűjtött össze.

Rengeteg okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökik.

altcoin

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként.

A BlastUP mottójával a Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

Az Ondo értéke szárnyal, az altcoin piac szemmel tartja a legfontosabb ellenállásokat

A közelmúltbeli, féléves időszakon belüli ugrás hatalmas értékugrást mutat, ami erős piaci optimizmusra utal az Ondo-val szemben.

A befektetők az Ondo értékének csaknem harmincszorosára hajtották, új mércét állítva a potenciálját illetően.

Tekintettel a 10 napos mozgóátlag feletti jelenlegi árfolyamára, a további emelkedő tendencia nem biztos, hogy messze van, különösen, ha az érdeklődés továbbra is magas és a piaci feltételek kedvezőek maradnak.

A hosszú távú kilátások attól függnek, hogy az Ondo fenntartja-e a lendületét, és meghódítja-e a 0,546 és 0,662 dolláros ellenállásokat. Ezen akadályok leküzdése bebetonozhatja az emelkedő pályát.

Ennek ellenére a nem látható piaci erők vagy a befektetői hangulat változása a 0,255 és 0,0809 dolláros támaszszintek teszteléséhez vezethet.

A Jupiter rallyja: 6-8 hónapos emelkedés 4126%-os nyereséggel.

A Jupiter jelenlegi 1,27 dolláros árfolyama 152,13%-os havi emelkedéssel és 4125,67%-os hathavi emelkedéssel erős bikára utal.

A jelentős mértékű emelkedés magas befektetői bizalomra és potenciálisan folytatódó felfelé ívelő pályára utal.

Ilyen lendület mellett az árak áttörhetik a legközelebbi ellenállási szintet 0,68 dollárnál, és rövid távon akár a 0,81 dolláros második ellenállást is tesztelhetik.

Az 1,27 dolláros erős mozgóátlag megerősíti ezt az optimizmust. Mindazonáltal létfontosságú tudomásul venni a piaci volatilitást, amely gyors árváltozásokat idézhet elő.

Óvatosabb szemszögből nézve döntő fontosságú az ilyen gyors áremelkedések hosszú távú fenntarthatóságának mérlegelése.

Tekintettel a hathónapos emelkedés puszta nagyságrendjére, piaci korrekcióval találkozhatunk.

Amennyiben az árfolyam esésnek indulna, először a 0,42 dolláros szinten találhat támaszt, majd a 0,30 dolláros szintnél erősebb támaszt.

A Mantle növekvő trendje és piaci előrejelzései

A Mantle lenyűgöző növekedést mutatott az elmúlt hat hónapban, több mint 200%-os emelkedéssel. Ez a kedvező lendület arra utal, hogy a Mantle iránti kereslet és érdeklődés továbbra is erős.

A jelenlegi 1,22 dolláros árfolyamot figyelembe véve további nyereségre van lehetőség, különösen akkor, ha az árfolyam átlépi a legközelebbi, 1,08 dolláros ellenállást.

Amennyiben továbbra is fenntartja ezt a tendenciát, a második ellenállás áttörése az 1,27 dolláros szintnél egy új támaszszinthez vezethet, ami erős bikapiacot jelezne.

A piac ugyanakkor kiszámíthatatlan, és mindig fennáll a korrekció veszélye. Az erőteljes egyhónapos emelkedés profitfelvételt vonzhat, ami az árakat a legközelebbi, 0,63 dolláros támasz felé nyomhatja.

Ha a nyomás fokozódik és a hangulat megfordul, az árak akár a második támaszszintet is tesztelhetik 0,37 dollárnál.

A stabilitás kulcsfontosságú lesz itt, és a 0,92 és 0,75 dollárnál lévő egyszerű mozgóátlagok indikátorként szolgálhatnak arra, hogy a piac hol találhatja meg az egyensúlyát.

A Pyth Network növekedése: Potenciális áttörések és kockázat

A Pyth Network lenyűgöző, 53,14%-os egyhavi emelkedése és a még jelentősebb, 136,28%-os hathavi ugrás miatt a rövid távú forgatókönyv erős emelkedő tendenciát mutat.

A jelenlegi árfolyam a legközelebbi ellenállási szint közelében, 0,92 dollárnál mozog, a második ellenállás pedig nem messze, 1,18 dollárnál található.

Ha a felfelé irányuló lendület folytatódik, és áttöri ezeket a korlátokat, akkor újabb lökést láthatunk az 1,16 dolláros történelmi csúcs felé.

Figyeljük a 0,94 dolláros mozgóátlagot, mivel az e fölött való tartózkodás támogathatja a további emelkedést.

A hosszú távú kilátások szempontjából figyelembe kell venni az esetleges visszalépéseket, amelyeket a 0,38 és 0,12 dolláros támaszszintek jeleznek. Amennyiben az árfolyam lecsúszik, ezek párnaként szolgálhatnak, megakadályozva a mélyebb lecsúszást.

A körültekintő piaci résztvevők figyelemmel kísérik a távolságot az eddigi legmagasabb értéktől, elismerve, hogy még az olyan erőteljes növekedés, mint a Pyth 136,28%-os hat hónapos növekedése is hajlamos a korrekciókra.

Következtetés

Összefoglalva, miközben az Ondo, a Jupiter, a Mantle és a Pyth Network mind ígéretes tendenciákat mutatnak az elmúlt hónapok jelentős nyereségével, a BlastUp kiemelkedik a Blast ökoszisztémán belül, és potenciálisan a legnagyobb potenciált kínálja altcoin társai közül.

Koncepciója és ökoszisztéma-integrációja olyan szintű bizalmat és jövőbeli növekedésre való várakozást nyújthat a befektetőknek, amely felülmúlhatja a többi versenyzőt.

A piac további fejlődésével a BlastUp érdekes helyzete ugródeszkát biztosíthat számára a jelentős értéknövekedéshez. ,

Tartsd szemmel ezt a projektet, mivel pályája különösen ígéretesnek tűnik a kriptopénz területén.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!