A felemelkedésre kész altcoinok kiszűrése a tömeg elől

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacon nagy a várakozás, mivel a horizonton egy altcoin-szezon közeleg, egy olyan időszak, amely jelentős nyereséget hozhat a különböző kriptovaluták számára.

Rekt Fencer neves elemző azt jósolja, hogy körülbelül 45 napon belül, a Bitcoin (BTC) árfolyamának megugrását követően kezdődhet az altcoin-szezon, amely jelentős hozamra ad lehetőséget a befektetőknek.

Ez a ciklus jellemzően a Bitcoin (BTC) emelkedésével kezdődik, amelyet az Ethereum (ETH) követ, majd a nagy tőkeértékű altcoinok, például a Solana (SOL) következnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Miután a Bitcoin nemrégiben meghaladta történelmi csúcsát, a várakozások szerint az altcoinok hamarosan követhetik ezt a példát, potenciálisan mintegy 70 nap múlva újabb csúcsokat érve el.

A Bitcoin csúcsát követő 22 napos korrekciós időszak ellenére a piac kezd magához térni, ami azt jelzi, hogy az altcoin-szezon az előrejelzéseknek megfelelően indulhat.

A nagy potenciállal rendelkező coinokat kiszúrni, mielőtt népszerűvé válnának, nehéz lehet, de mi megkönnyíthetjük a dolgát, ha segítünk kideríteni, melyek napjaink legforróbb altcoinjai. A mai lista jó kiindulópont lesz néhány piaci szereplő számára.

ScapesMania: Játékinnováció bemutatása

A ScapesMania forradalmi játék-ökoszisztémájával megváltoztatja a kriptovilágot. Merüljön el izgalmas játékkalandokba még akkor is, ha új a kriptózásban.

Ráadásul tulajdonosként a DAO irányításán keresztül fontos szerepet játszhatsz a projekt irányának alakításában.

Az utazás elkezdődik

A lenyűgöző előértékesítés után, amely 6,125 millió dollárt gyűjtött össze, és több mint 60.000 követőt vonzott, a ScapesMania a PancakeSwap tőzsdéjére lépett. Ez volt a kezdete egy izgalmas utazásnak.

altcoin

Az első 24 órában a kereskedési volumen elérte a 2,25 millió dollárt, és az olyan likviditású párok, mint a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT uralták a DEXTools Hot Pairs listáját. A tulajdonosok száma 18.410-en stabilizálódott, ami a ScapesMania folyamatos emelkedését mutatja.

A tőzsdei bevezetés után kevesebb, mint három hét alatt a token árfolyama a rekordmagas 0,01477 dollárra emelkedett, ami figyelemre méltó, 147,77%-os növekedést mutat.

Mitől emelkedik ki a ScapesMania?

Fedezze fel a ScapesMania vonzerejének az okait:

  • A $MANIA tokent irányításra használják, játékbeli valutaként szolgál, és olyan előnyöket kínál a tulajdonosoknak, mint a staking jutalmak.
  • Az átgondoltan megtervezett tokenomika biztosítja a fenntartható ökoszisztémát, tervezett megszerezési ütemtervekkel.
  • A tőzsdei bevezetés utáni erőteljes marketingstratégia, amelyet sikeres előértékesítés, növekvő birtokosbázis és aktív közösségi részvétel támogat.
  • A legfontosabb kriptoplatformok elismerése és a tekintélyes influencerek jóváhagyásai erősítik a ScapesMania láthatóságát.
  • A BlockSafu által jóváhagyott intelligens szerződések biztonságot és biztosítékot nyújtanak a tulajdonosoknak.

Az előttünk álló út

Mivel a casual gaming az iparág középpontjába kerül, a ScapesMania az élvonalban van, készen arra, hogy megragadja a felmerülő lehetőségeket.

Az előrejelzések szerint a piac 2027-re eléri a 19,12 milliárd dollárt, a növekedési potenciál óriási.

Stratégiai partnerségekkel és elkötelezett csapattal megerősítve a ScapesMania gyorsított ütemben hajtja végre a termékfejlesztést, hogy kihasználhassa ezt a robbanásszerű növekedést.

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

Bizalomépítés és lendület

Az ágazati vezetők a ScapesMania dicshimnuszát zengik, ami széleskörű figyelmet és támogatást vált ki a kriptoközösségből. A bálnák jelentős, 20.000 dollárt meghaladó befizetései növekvő érdeklődést jeleznek.

A csapat kifejezi mély háláját hűséges támogatóinak a projekt sikeréhez való nélkülözhetetlen hozzájárulásukért.

Nézd meg, mit osztottak meg a ScapesMania támogatói.

 

Csatlakozzon a mozgalomhoz

Ne hagyd ki, hogy részese legyél a ScapesMania mozgalomnak. A casual játékipar a terjeszkedés küszöbén áll, soha nem volt még jobb alkalom a csatlakozásra.

Rugalmas tokenárral és erős támogatással a ScapesMania mindenkit meghív egy izgalmas utazásra.

Biztosítsd a helyed ebben az úttörő vállalkozásban – szerezd meg a $MANIA tokenjeidet a PancakeSwap-on most, és csatlakozz a több mint 18.000 tulajdonoshoz, akik a játék jövőjét alakítják.

>>> Ne várj – szerezd meg a $MANIA-t még ma! <<<

Polkadot (DOT): Az interoperabilitás központja

A Polkadot (DOT) küzdött a kihívásokkal, különösen 2023 második negyedévében, amikor a legfontosabb mutatók visszaestek.

A Polkadot 2.0 bejelentése és a fejlesztői közösségébe történő jelentős beruházások azonban a helyreállítás és a növekedés szilárd tervét jelzik.

A kezdeményezés célja az infrastruktúra fejlesztése, ami potenciálisan növeli a vonzerejét a fejlesztők és a befektetők számára egyaránt.

A közelmúlt küzdelmei ellenére az előrejelzések szerint a Polkadot (DOT) pozitív pályára áll, és az elkövetkező években jelentős növekedésre számít.

Ennek az optimizmusnak az alapja a Polkadot (DOT) alapvető célja a blokklánc-interoperabilitás lehetővé tétele, amely továbbra is meggyőző értéket képvisel az egyre bővülő kripto-univerzumban.

A Polkadot (DOT) jövője fényes, de nem akadálymentes. A Polkadot 2.0 teljes hatása és funkciói még váratnak magukra, és döntő fontosságú lesz, hogy a platform képes lesz-e navigálni a szabályozási környezetben és a piaci volatilitásban.

Mindazonáltal a Polkadot (DOT) innovatív megközelítése és erős közösségi támogatása a blokklánc területén kulcsfontosságú szereplőként pozícionálja.

ChainLink (LINK): A híd az intelligens szerződések és a valós világ adatai között

A ChainLink (LINK) a magas árfolyamok és a stratégiai partnerségek időszakát élvezi, ami megerősítette pozícióját a piacon.

A láncok közötti átjárhatósági protokollja (CCIP) jelentős érdeklődést váltott ki, ami a ChainLink (LINK) értékét felfelé hajtotta.

A ChainLinkre (LINK) vonatkozó prognózisok általában véve pozitívak, és az előrejelzések jelentős áremelkedési potenciált jeleznek.

Ezt az optimizmust a ChainLink (LINK) egyedülálló értékjavaslata alapozza meg, amely megbízható, valós adatokat szolgáltat a különböző blokkláncokon lévő intelligens szerződések számára.

A jövőre nézve a ChainLink (LINK) pályája ígéretes, de attól függ, hogy az innováció és a partnerségek révén képes-e fenntartani a lendületet.

A kihívást a növekedés fenntartása jelenti majd a növekvő verseny és a piaci volatilitás állandóan jelenlévő kísértete közepette.

Tron (TRX): Úttörő szerepet játszik a decentralizált tartalommegosztásban

A Tron (TRX) rugalmasságról és növekedésről tett tanúbizonyságot, leküzdve a jogi kihívásokat és elérve olyan mérföldköveket, mint a 200 milliomodik fiók.

A platformján a valós világbeli eszközök támogatása iránti elkötelezettsége újbóli érdeklődést váltott ki a felhasználók és a befektetők körében.

A Tron (TRX) árfolyam-előrejelzések óvatos optimizmust tükröznek, fokozatos növekedési potenciállal. A platform a tartalommegosztás és a szórakoztatás decentralizálására összpontosítva továbbra is figyelmet és befektetéseket vonz.

A Tron (TRX) jövőjét az határozza meg, hogy képes-e bővíteni az ökoszisztémáját és fenntartani a felhasználók elkötelezettségét a versenyhelyzetben.

Bár a vízió és a közelmúltban elért eredmények szilárd alapot nyújtanak, a szabályozási kihívások leküzdése és a platform képességeinek fejlesztése kritikus fontosságú lesz a tartós sikerhez.

Következtetés

A kriptovaluták piaca jelentős változásra készül a közelgő altcoin-szezonban, ami arany lehetőséget kínál a jelentős növekedésre esélyes feltörekvő kriptovalutákból való tőkésítésre.

Ennek fényében a ScapesMania, a sikeres előértékesítést követő közelmúltbeli PancakeSwap debütálásával ígéretes projektként tűnik ki, amely robusztus tokenomikával és erős közösségi támogatási rendszerrel rendelkezik.

A ScapesMania által kínált játék ökoszisztéma, ahol a játékosok előzetes kriptotudás nélkül is magával ragadó élményekben vehetnek részt, valamint a DAO-n keresztül a tulajdonosok számára biztosított irányítási részvétel kedvezően pozícionálja a ScapesMania-t a fellendülőben lévő alkalmi játékpiacon.

Ez a 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra emelkedő piac termékeny talajt kínál a ScapesMania számára a növekedéshez, kihasználva a blokklánc technológia növekvő integrációját a játékokban.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!