Hogyan befolyásolhatja a Blackrock a Bitcoin árfolyamát az elkövetkező időkben?

-

Miután a Bitcoin friss történelmi csúcsot ért el ebben a hónapban egy rally során, olyan spekulációk jelentek meg, amelyek a Biden-kormányzatnak a kripto megölésére irányuló tervével kapcsolatos félelmeket fogalmazzák meg.

A 350%-os emelkedésről beszélt a kriptopénzek területén!

A világ legnagyobb vagyonkezelőjének, a Blackrock vezérigazgatójának nyilatkozatától kezdve a vállalat Bitcoinba vetett hitéig sokféleképpen befolyásolhatja a Blackrock a Bitcoin árát az elkövetkező időkben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nézzünk utána a Blackrock részleteknek!

A Blackrock egy amerikai multinacionális befektetési vállalat, amely jelenleg 10 billió dollárnyi vagyont kezel! A tőzsdén kereskedett alapok iShares csoportjának kezelője.

Az IBIT ETF a kereskedés első 11 hetében 13,5 milliárd dollárnyi beáramlást könyvelhetett el, ami felülmúlta a várakozásokat, és hozzájárult a piac likviditásának és átláthatóságának növeléséhez.

A leggyorsabban növekvő ETF-ként beleszólása van a Bitcoin útjának meghatározásába.

A Bitcoin a héten folytatja pozitív emelkedését, és március 27-én elérte a 71 500 dolláros szintet.

A Blackrock vezérigazgatója, Larry Fink nemrégiben tett nyilatkozatában azt állítja, hogy a BTC akár 80.000 dollárig is emelkedhet a következő hetekben.

Miután az ETF-kereslet továbbra is növekszik, a Bitcoin árfolyama emelkedni fog a felfutásban?

A BTC árfolyama a múlt héten medvés elmozdulással szembesült, mivel a Bitcoin ETF-ek január közepe óta először regisztráltak heti mínuszt.

Ahogy a találgatás folytatódott, a Blackrock vezérigazgatója a héten a médiához fordult.

A Fox Businessnek adott március 27-i interjújában Fink azt állítja, hogy az iShares Bitcoin Trust (IBIT) máris a történelem leggyorsabban fejlődő ETF-jeként ért a csúcsra! Az IBIT ETF állománya a bevezetés óta naponta 264 millió dollárral nőtt.

Ha az emelkedés folytatódik, az IBIT BTC-állománya 2024 április végére elérheti a 22,6 milliárd dollárt, ami viszont a Bitcoin árát 80.000 dollár fölé repítheti.

A vezérigazgató kijelentette, hogy nagyon bízik a Bitcoin hosszú távú életképességében!

A Blackrock másik pozitív hatása a fő vezetők által létrehozott nagy befolyása. Az USA adóssága nemrég elérte a 34 billió dollárt a covid világjárvány, a zárlatok és a hatalmas ösztönző kiadások miatt.

Fink, valamint az olyan jelentős személyiségek, mint Jamie Dimon és Brian Moynihan, csatlakoztak a figyelmeztetésekhez az amerikai adóssághalom miatt.

A Blackrock „sürgős” 34 trillió dolláros figyelmeztetést adott ki, ami Bitcoin árfolyam-rengést válthat ki.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Blackrock minden egyes pozitív felépítése a hatóságok részéről kiváltja az árfolyamot, és apránként növekedésre készteti. Fink megjegyzései hangsúlyozták, hogy a Bitcoin ETF-ek iránti kereslet gyorsan növekszik.

A legutóbbi megjegyzések erősítették a befektetők bizalmát, és többségük a HODL-t választhatja, ezzel megnyitva a kapukat ahhoz, hogy a BTC a jóslatoknak megfelelően új történelmi csúcsot érjen el 80.000 dollár felett.

A Blackrocknak az ETF-terület egyik főszereplőjeként minden bizonnyal „beleszólása” van a Bitcoin útjába a digitális valuta területén. Mit gondoltok erről?

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Jön a Bitcoin feleződése – Ez jó hír a Solana, és a LINK számára?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!