Dogecoin a Holdra? A piac reagál a DOGE 3 éves árfolyamcsúcsára

-

Az utóbbi napokban ismét reflektorfénybe került a Dogecoin (DOGE), a mém alapú kriptopénz, amely széleskörű érdeklődést váltott ki.

Az érme egy hét alatt közel 37,39%-ot emelkedett, és elérte a 0,22 dolláros szintet, ami mind a lakossági, mind az intézményi befektetők érdeklődését felkeltette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mindezt a 2021 januárjában kezdődő GameStop-sagának köszönhetően, amelyet a kisbefektetők és a Reddit WallStreetBets közössége táplált, valamint Elon Musknak, a Tesla vezérigazgatójának köszönhetően, amiért támogatta a kutyás mémcoint.

A DOGE megdönti korábbi rekordját

A CoinGecko szerint a DOGE három éve a legmagasabb pontját érte el 0,22 dolláron.

Ez az ugrás igazodott a blokkláncán lévő tárcacímek számának növekedéséhez, ami a GigaWallet v1.0 bevezetésével most 6,27 millióra nőtt.

doge
Forrás: coingecko.com

A Dogecoin Foundation ugyanerről a következőképpen nyilatkozott,

„A Dogecoin GigaWallet v1.0 már megjelent. Köszönjük a korai elfogadóknak, akik már most nagyszerű megállapodásokat építenek a Dogecoinra”.

A tweet tovább részletezte,

„A GigaWallet egy backend szolgáltatás, amely kényelmes integrációs API-t biztosít az olyan platformok számára, mint az online üzletek, tőzsdék, közösségi média platformok stb. számára a Dogecoin tranzakciók programozott lebonyolításához”.

Emellett folyamatos az izgalom a DOGE futures április 1-jei debütálása miatt a Coinbase-en, ami potenciális árfolyam-emelkedésre utal.

A küzdelembe beszállva @david_dogecoin így nyilatkozott,

„A BTC mindjárt átlépi a határvonalat. Amikor ez átlépi, a dogecoin repülni fog. A holdra.”

Mi lesz a DOGE következő lépése?

A várakozással ellentétben Parth Chaturvedi, a CoinSwitch Ventures befektetési vezetője a The Economic Times-nak adott interjújában a Dogecoin legutóbbi teljesítményét úgy értelmezi, hogy a mélypontról való stabil visszafordulás.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A Dogecoin jövőjére nézve potenciális eladási nyomást jósol.

Így a Dogecoin jövője a közelmúlt mérföldkövei és a közelgő fejlesztések mellett továbbra is bizonytalan, így a befektetők kíváncsian várják a következő fordulatot.

Olvastad már? Az alacsony kapitalizáció, nagy nyereség: Az altcoinok figyelemre méltó árfolyamugrásokra készülnek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!