A Slothana alkalmas jelölt arra, hogy a Solana holdudvarába tartozzon

-

A friss Slothana (SLOTH) lajháros kriptovaluta előértékesítése még csak nemrég indult, de máris tarol. Egyes befektetők egyenesen azt gondolják, hogy ez lehet a következő Solana mém érme, amely lesz legalább olyan népszerű, mint a szintén lajháros társa, a SLERF.

A SLERF mém érme igazán nagy durranás a piacon, és még a nívós Bloomberg is beszámolt róla, hogy az érme március 19-én, a történelmi csúcspontján 24 órás kereskedési volumene tekintetében átlendült a 2 milliárd dolláron.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A SLERF most kapott egy társat a Slothana lajhárja képében, akinek ugyanúgy, akárcsak neked, kezd elege lenni a 9-től 5-ig tartó irodai munkából.

Az előértékesítés perpillanat 543,383 dolláron áll, tehát mondhatni lajhár létére jól belehúzott az érme, hiszen még csak pár órája indította az ICO-ját.

A DogWifHat érmétől a SLERF-ig tudnánk sorolni azokat a Solana mém érméket, amelyek a mostani kripto bikafutás sztárjaiként tündökölnek. Bizony, a SLOTH is simán tud még társulni ehhez a nyereségözönhöz. 

A SLOTH esetében, csakúgy, mint a SLERF, a BOME, a PUMP és a PUNDU érméknél, az előértékesítésnek nincsenek meghatározott szakaszai, és időzítővel sem rendelkezik. 

A csatlakozáshoz elegendő annyit tenni, hogy a token címére (EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA) SOL-t küldesz, és a SLOTH majd a küldésre használt pénztárcád bugyraiba érkezik. Gyakorlatilag pár lélegzetvételnyi időn belül tiéd a kért tokemennyiség.

Jó hír, hogy a sikeres gyűjtés után a SLOTH is meg kíván ágyazni magának a központi tőzsdéken, és a Binance-nek kifejezetten nagy a hívogató ereje.

Egy SOL 10.000 SLOTH-ot ér most neked. Mivel ennyire kedvezményes az ár, jó, ha számításba veszed azt, hogy ez a natív érme villámgyorsan elkel.

Ráadásul a bizonytalanságot tovább fokozza az, hogy a projekt honlapján nincs jelezve hard cap, azaz, halvány lila fogalmunk sincs arról, hogy mikor fogynak el a lajháros érmék. 

Csatlakozz a Slothana előértékesítéshez, és küldj SOL-t a következő címre: EnSawje2vQSQQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA

Amint azt tudod, a mém érmék mindig erős közösséget építenek ki maguk köré. A Slothana is erre törekszik, nézd csak:

A Slothana csapata mögött a Smog megálmodói állnának? 

Egyesek még mindig azon filozofálnak, hogy az az eset, amikor az airdropra szánt SLERF tokeneket véletlenül elégették, talán direkt történt.

Egyesek még tovább mennek, szerintük ez az egész egy rendkívül bravúros marketingfogás volt. Szerintünk ennek nincs esélye. 

Az viszont, hogy a Slothana mögött a Smog csapata állhat, már annál inkább esélyes, és így az érme megbízhatósága is nő.

A SLERF ugyan eléggé távol jár most a mindenkori csúcsától, de még így is több, mint 32%-ot emelkedett az elmúlt 24 óra során.

Jelenlegi, keddi értéke 0,75 dollárra tehető. A SLERF mindenkori csúcsa 1,37 dollár volt, és a SLOTH azt tervezi, bőven rákontráz majd erre.

Slothana

Forrás: CoinMarketCap

A Slothana előértékesítési ajánlata remek alkalom arra, hogy bárki csatlakozzon. Itt nincs mellébeszélés, álmodozás, ígéretek, csak a színtiszta, és lényegretörő igazság. 

Ráadásul a Slothana a többi mém érméhez, például a SLERF, a BOME, és a SMOG tokenhez hasonlóan nem kíván egyéb lenni, mint egy vicces és egyben népszerű érme. 

Nézd meg a Slothana ICO-ját

Turbózd fel a vagyonod a következő Solana mém érmével 

A Solana mém érméken belül a Slothana a legújabb versenyző, amely nagy profittal szeretné ellátni a benne bízókat. 

Mielőtt azonban belevetjük magunkat egy újabb mém érme befektetésbe, illik némi felülvizsgálatot végezni a háza táján.

Olyan kérdésekre keressük a választ, minthogy mennyire trendi, végez-e a csapat komoly marketintevékenységet, auditálták-e a szerződéseit, és hogy biztosítva van-e a kellő likviditás? Úgy látjuk, a Slothana eddig minden kérdést kipipált.

A mém érméket egy szélesebb perspektívából nézve elmondható, hogy ennek a digitális eszköztípusnak csupán két felhasználási esete van: az egyik az, hogy profitra tegyél vele szert, a másik pedig, hogy egy jót szórakozz.

Egy harmadik is kapcsolódhat viszont ehhez, ha például egy projekt kiépített hálózat esetén játékterveket dob be. Gondolj csak a Shiba Inu-ra, mely pont így járt el.

Látogass el a Slothana előértékesítésére

A Slothana meghajol a Solana gyökerei előtt – kövesd figyelemmel, hogy olyan kereskedési volument ér majd el, mint a SLERF

Azok a hangok, amelyek a SOL-t „Sam érmeként” gúnyolták ki Sam Bankman-Fried vállalatainak érintettsége miatt, mára vagy elnémultak, vagy hangnemet változtattak.

A Solana mém érmék indítási népszerűségének fő oka, hogy gyors és kedvező az átviteli teljesítménye, tehát jócskán maga mögé utasítja az Ethereumot.

Igen, a Solanának meggyűlt a baja a tavalyi blockchain-kiesésekkel, de még mindig jobb éve volt, mint a 2022-es. A munka tehát folyamatos, és egyre szebb napokat él meg. 

Mivel az Ethereum validátoroknak egy új mém érme decentralizált tőzsdén való indításáért kemény 50 dolláros díjat kell kifizetniük, a mém érme alkotók inkább a Solana láncot választják.

Az is bátran kijelenthető, hogy mapaság a Solana blokklánc a legforgalmasabb a világon, és az is, hogy magát a láncot a mém érmék ereje hajtja.

Újabb megdöbbentő adatok:

  • Egykor a Solana teljes kereskedési volumenének 20%-át maga a SLERFalkotta.
  • A tranzakciós aktivitást vizsgálva a Solana a legnagyobb blokklánc: a CoinGecko szerint a Solana a kripto befektetők által kezdeményezett összes tranzakció 49%-át alkotja.

Legyen tehát bármi is a véleményed a mém érmékről, csodát tettek Solana on-chain aktivitásával, és az érme árfolyamával is.

A Solana értéke kezdi megközelíteni a 200 dolláros szintet, és ez a javulás maga után vonja a Solana mém érmék növekedését is. A Slothana pedig egy igen alkalmas jelölt arra, hogy a Solana beválassza a holdudvarába.

Nézd meg a Slothana előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!