Ezért olyan észbontó a már 10 millió dollárt gyűjtött Dogecoin20

-


Vendégbejegyzés


A Dogecoin20 (DOGE20) túlmutat a Dogecoin érmén, hiszen attól sokkal nagyobb fokú rugalmasságot kínál a tokenek tartása és a tranzakciók tükrében.

Ezen kívül egy fix kínálati modellel dolgozik, és kecsegtető passzív jövedelemlehetőségeket ígér.

A DOGE20 ICO-ja fénysebességgel robbant be a köztudatba, hiszen már pár nappal az elindulása után elérte a mérföldkövét, a vágyott 10 millió dollárt.

A gyűjtés hard cap-je mellé tehát már pipa került, de a befektetők még a Doge-napra betervezett tőzsdei bevezetés előtt fix, kedvezményes áron juthatnak hozzá a kutyás érméhez.

Miért szeretik ennyire a befektetők a DOGE20 tokent?

A Dogecoin20-nak remek kilátásai vannak a jövőre nézve.

Először is, a DOGE20 passzív kereseti lehetőségeket és staking funkciókat is bemutat a közösségének.

A befektetők már az ICO eseményétől kezdve “dolgoztathatják” az érméiket, és jutalmakat szerezhetnek a tervezett tartás időtartama alatt.

A lekötési mechanizmus miatt a DOGE20 a Dogecoin és egyéb magas tőkeértékű mém érmék meggyőző alternatívája lehet.

Ugyan a Dogecoin tisztes helyet foglal el a kriptopiacon a mém érme-forradalom úttörő volta miatt, de azért megvannak a maga szürkefoltjai.

Varázsát tompítja a korlátlan érmekínálat, amely jelentős kihívást ad az árfolyammozgás számára.

Mivel a tokeneket folyamatosan bocsátják kifelé, a DOGE árfolyamában kézzel tapintható a csökkenő tendencia. Figyeld csak meg a grafikonon, hogy a 2021. május 8-ai történelmi csúcsa óta több, mint 75%-ot zuhant az értéke. 

Dogecoin20

Forrás: CoinMarketCap

A DOGE20 elébe megy a problémának, és egy olyan fix kínálati modell mutat be, amely gazdag környezetet nyújt a hosszú távú növekedéshez.

Ráadásul a natív érme Ethereum intelligens szerződései hihetetlenül leegyszerűsítik a befektetési folyamatot, és egy üdítően felhasználóbarát élményt kínál.

Tekintsd meg a Dogecoin20 előértékesítését

Dogecoin vagy Dogecoin20 – Melyik mém érmével jársz a legjobban áprilisban? 

A mém érmék piaca már tűkön ülve várakozik az április 20-i Doge Day beköszöntére.

Ez lesz annak a nevezetes napja is, hogy bevezessék a Dogecoin20 tokent a tőzsdére.

Úgy gondoljuk, hogy a Dogecoin már napokkal az esemény előtt megindul felfelé, és valószínűleg maga után hozza az olyan népszerű mém érméket, mint amilyen a Shiba Inu, a Dogwifhat, a Pepe és a Bonk.

A Dogecoin20-ban azért reménykedhetünk, mert sokkal nagyobb esélyünk van vele egy tetemesebb hozamra, mint a magas kapitalizációjú eszközök esetében. Szóval aki kimaradt az elmúlt időszak legütemesebb mém érme rallijaiból, most nagyot kaszálhat.

Tény, hogy a befektetők egy része akkor szeret kapcsolódni egy mém érme trendhez, ha az már bizonyított, de azt is vegyük figyelembe, hogy ők elveszítik a korai csatlakozás adta potenciális nyereséget.

A szakértők azt javasolják, hogyha egy platform ígéretesnek tűnik, és a biztonsági feltételek is adottak, akkor érdemes minél korábban részt venni egy új mém érme ICO-jában. 

Nos, az történt, hogy a fentieket nagyon sokan felismerték, ezért is kelhetett el a vonzó befektetésnek tűnő Dogecoin20 előértékesítése ennyire korán.

Mivel a projekt intelligens-szerződését a Coinsult auditálta, és a csapat egy igazságos tokenomikát tárt a közösség elé, csalásra, sumákolásra esély sincs, és gyakorlatilag minden akadály eltűnik a DOGE20 egéről. 

Dogecoin20

Végeredményben elmondhatjuk, hogy minden beruházási döntést a lehetséges megtérülés (ROI) alapján hozunk meg.

Ebből a szempontból a Dogecoin20 sokkal vonzóbbnak tűnik, mint a Dogecoin, hiszen jobban látható benne a felfelé ívelő potenciál.

A projekt előértékesítése továbbra is példátlan forgalmat generál, és igen kedvező a kockázat-hozam aránya.

Nézd meg a Dogecoin20 előértékesítését

A Slothana hozza a legújabb Solana mém érme varázslatot

A lajháros Slothana (SLOTH) egy üde színfoltja jelenleg a Solana mém érmék táborának.

Az ICO-ja ugyan csak a múlt héten indult, de máris irdatlan sebességre kapcsolt, és a SLOTH eddig mintegy 7,1 millió dollárt gyűjtött az előértékesítése folyamán.

A projekt lételeme az őt körbelengő egyszerűség, szakít minden titokzatossággal. 

A kriptósok mélyen egyetértenek a lajhár irodában tanúsított lustaságával, hiszen ők is szeretnének szakítani a 9-5-ig tartó rutinnal. Mindez igen erős alap ahhoz, hogy a Slothana egy nagyszámú, erős közösséget vonjon maga köré. 

A Slothana már most hasonló tulajdonságokat villant fel, mint a közösségvezérelt Shiba Inu, amely idővel bővítette és diverzifikálta a kínálatát.

Dogecoin20

Mivel a Slothana még nem tette tiszteletét a tőzsdéken, és az ICO-ja már meghaladta a 7 millió dolláros mérföldkövet, azt ajánljuk, hogy mielőbb vásárolj natív érméjéből, a SLOTH-ból.

Látogass el a Slothana előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!