Ondo (ONDO) technikai elemzés 04.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ondo (ONDO)

Az Ondo (ONDO) a közelmúltban elért 1,05 dolláros csúcsról a cikkírás idején 0,901 dollárra esett, ami alig több mint két nap alatt 23%-os csökkenést jelent.

A kriptopiacot eladási nyomás nehezítette, de a legtöbb token megőrizte bikás hosszú távú kilátásait.

Az ONDO hasonlóan járt. Bár a mutatói azt mutatták, hogy a medvék fölénybe kerültek, az árfolyammozgás azt mutatta, hogy a bikák a közelmúltbeli volatilitás ellenére is jól érezték magukat.

Két alacsonyabb időtávú támaszszintet emeltek ki rózsaszínnel 0,83 és 0,663 dollárnál. A 12 órás grafikonon a 0,385 dollárnál lévő swing low az, amit meg kell verni ahhoz, hogy a struktúra medvés irányba forduljon.

A Fibonacci-retracement szintek szintén kiemelték a kulcsfontosságú támaszszinteket.

Az ONDO bikák számára a 0,527 és a 0,639 dolláros értékek voltak a leglényegesebbek. Az RSI azt mutatta, hogy a lendület medvés irányba tolódott el.

Az OBV nem süllyedt a március közepi mélypontok alá, de az elmúlt héten lefelé tendált.

A kereskedési volumen is csökkent, ami egy konszolidációs fázist jelezhet a token számára. A cikk megjelenésekor a bikáknak nincs okuk a pánikra.

Egy erőteljes csökkenés üdvözlendő lenne, mivel hosszú távon vételi és birtoklási lehetőséget kínálna.

A likvidációs hőtérkép azt mutatta, hogy a 0,7 dolláros területen nagy mennyiségű likvidációs szint van.

A 0,69- 0,74 dollár közötti területen a trend megfordulhat, miután az ONDO-árak kisöprik a likviditási zsebet.

A 0,69 dollár alatt a 0,59 és a 0,37 dolláros szinteket kell figyelni. Így, hacsak a 0, 69- 0,71 dolláros támaszzóna nem kerül áttörésre, a tulajdonosoknak nem kell sokat aggódniuk egy meredek visszalépés miatt.

Eközben az 1,1 dollár vonzó célpont volt a bikák számára. A rövid távú lendületnek azonban meg kellene változnia, mielőtt ez a likviditási zseb lenne a következő célpont.

A 0,69 dollárig történő elmozdulás, majd az 1,1 dollárig vagy magasabbra való emelkedés mindkét koncentrált likviditási szintek medencéjét kiiktatná.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!