A Binance Akadémia összefog a BNB Chain-nel és speciális szoftverfejlesztői képzést indít

-

A Binance Akadémia és a BNB Chain együttműködésre léptek azért, hogy együtt indítsanak el egy új, ingyenes képzést, BNB Chain Developer Specialization elnevezéssel.

A program – amely a résztvevőktől nem kíván meg előzetes blokklánc technológiai tudást – olyan szoftverfejlesztők képzését tűzte ki célul, akik a Web3 és blokklánc iparágban helyezkedhetnek majd el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kurzus 20 angolnyelvű tanórából áll és olyan témákat ölel fel, mint az okosszerződések vagy a Solidity programnyelv, a képzést sikeresen teljesítők pedig diplomával igazolhatják megszerzett tudásukat.

A kezdeményezés hozzájárul a Binance Akadémia oktatási terveinek megvalósításához, miközben a BNB Chain szoftverfejlesztői programjának is lendületet ad, ezeken keresztül pedig a Web3 szélesebb körű elfogadását és fejlődését is elősegíti, új képességekkel vértezi fel a digitális gazdaság szereplőit, ami mindként platform közös célkitűzése.

A Binance Akadémia, a Binance kripto-edukációs platformja együttműködésre lépett a BNB Chainnel, a világ legtöbb felhasználóval rendelkező első rétegű blokkláncával, abból a célból, hogy BNB Chain Developer Specialization néven egy új képzési programot indítsanak, amely szoftverfejlesztőket képez a Web3 és a blokklánc iparág számára.

A programban való részvételhez nincs szükség semmilyen előzetes ismeretre a blokklánc technológiáról, ráadásul teljesen ingyenes.

A képzés 20 angolnyelvű tanórából áll, amelyek mindegyike 2-6 videót tartalmaz.

A tanórák többek között olyan témákra terjednek ki, mint a blokklánc technológia alapjai, a BNB-lánc, az intelligens szerződések, a Solidity programnyelv, a Web3, a decentralizált alkalmazások (DApps), az Oracles, a DeFi, a BEP-20 tokenek és a Greenfield architektúra.

A képzés számos érdekfeszítő tananyagot, projekt munkákat tartalmaz, a résztvevők tanórai teljesítményét pedig osztályozással értékelik.

Amennyiben valaki sikerrel teljesíti a képzést, digitális diplomát szerez, amely igazolja a megszerzett tudást, és remélhetőleg álláslehetőséget is teremt a rohamosan fejlődő blokklánc iparágban.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Az oktatás révén tömegek ismerhetik meg és vehetik használatba a Web3-at

A kezdeményezés célja az, hogy még többen ismerkedjenek meg a Web3 világával, és hogy még több embert tegyenek képessé blokklánc-alapú fejlesztésre.

A BNB Chain azért támogatja az oktatási programot, hogy ezzel is segítse a szoftverfejlesztői programja előrehaladását, amely részben kezdőknek biztosít lehetőséget arra, hogy Web3-fejlesztésben kipróbálhassák magukat, részben a már gyakorlattal rendelkezőknek segít elmélyíteni a tudásukat és képességeiket azáltal, hogy biztos alapokat nyújt a BNB Chain-alapú fejlesztésekhez.

A Binance társalapítója, Yi He szerint az oktatásnak kulcsszerepe van a Web3 adoptációjában és a Web3-alapú fejlesztésben:

„A blokklánc és a Web3 példátlan jelentőségű innovációkat hozott számtalan iparágban, a világ minden táján. Az oktatás elengedhetetlen ahhoz, hogy a fejlődés a jelenlegi ütemben folytatódjon, és hogy a blokklánc és a Web3 még szélesebb körben elterjedjen, ami még több ember előtt nyit meg új lehetőségeket, amint ezek a technológiák átalakítják a jövőnket és a globális gazdaságot. Számunkra a legfontosabb az, hogy az oktatás mindenki számára elérhető legyen. Ez összhangban áll a felhasználókat előtérbe állító stratégiánkkal és a missziónkkal: azzal, hogy minél több embert juttassunk hozzá alapvető pénzügyi szolgáltatásokhoz, és hogy iparágvezetőként előmozdítsuk a fenntartható innovációt, amely a teljes kripto-ökoszisztémát erősíti. A speciális blokklánc fejlesztő képzési program, reményeink szerint, még több embernek fog segíteni és arra ösztönözni majd őket, hogy velünk együtt alakítsák az új technológiák jövőjét, amelyek át fogják formálni a társadalmainkat és forradalmasítani fogják a gazdaságot.”

Az elmúlt néhány évben, a BNB Chain ökoszisztéma hatalmas fejlődésen ment keresztül.

Az opBNB büszkélkedhet jelenleg a legtöbb napi aktív felhasználóval (DAU – daily active users) és naponta 71 millió tranzakciót dolgoz fel, átlagosan 0,001 dollár költséggel.

A BNB Smart Chain (BSC) első helyre került az első rétegű blokkláncok között a napi aktív felhasználók tekintetében, a teljes zárolt érték pedig a 4 milliárd dollárt is meghaladja.

Mindezek alapján elmondható, hogy a BNB Chain, a közössége hajtóerejét felhasználva, szilárd vezető szerepre tett szert a blokklánc ökoszisztémák világában.

A BNB Chainnel való együttműködés kiegészíti a Binance Akadémia meglévő globális oktatási kezdeményezéseit, például a rendszeresen közzétett és szabadon hozzáférhető multimédiás oktatási tartalmait, a Learn & Earn kampányokat, valamint az egyetemi edukációs programját, így az Akadémia egy átfogó rendszert hozott létre, amely emberek milliónak segít csatlakozni a digitális gazdasághoz.

Mindezeken túl, az együttműködés a BNB Chain szoftverfejlesztői programjának kezdeményezéseit is támogatja, például a Most Valuable Builder (MVB) programot, és az olyan ösztöndíjprogramokat, mint a TVL és a DAU Incentive, valamint a Kickstart.

További tudnivalók a kezdeményezésről:

Forrás: binance.hungarian


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!