Rájár a rúd a kutyatokenekre

-

Ahogy a kriptopiac újabb 11 milliárd dollárt veszített, a Dogecoin és a SHIB keményen megsínylette az esést.

A vicctokenek egyik napról a másikra komoly veszteségeket szenvedtek el. A Shiba Inu 4,5%-ot esett az elmúlt 24 órában.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A népszerű vicctoken lefelé irányuló árfolyam-akciója a szélesebb kriptopiaci visszaesés közepette történik, melynek következtében az összes digitális valuta összesített értéke 2,2%-ot esett a nap folyamán, a jelenlegi 960 milliárd dolláros szintre.

A SHIB egyike annak a hat új eszköznek, amely hamarosan a BitMEX-en is megjelenik, és a kereskedés a tervek szerint még ezen a héten megkezdődik.

Ahogy azonban a grafikonok is mutatják, a bejelentés nem tudta fellendíteni az iparág 13. legnagyobb kriptopénzének árfolyamát.

A Coinglass adatai szerint az elmúlt 24 órában több mint 1,6 millió dollárnyi SHIB ügyletet likvidáltak, túlnyomórészt esésre váró pozíciókból.

Ha a távlati képet nézzük, már majdnem egy év telt el azóta, hogy a történelmi vicctoken-őrület során az eszköz elérte a 0,00008616 dolláros csúcsot.

Ma – a befektetők legnagyobb bánatára – az érme 88%-kal marad el ettől a rekordjától, és körülbelül 60%-kal csökkent az év eleje óta.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

A DOGE is követi a csökkenő tendenciát

A vezető kutyatoken, a Dogecoin eközben 1,8%-kal csökkent a nap folyamán, és most 5 cent körül cserél gazdát, a CoinGecko adatai szerint.

A DOGE 8,1 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával jelenleg a 10. legnagyobb kriptopénz.

A mémtoken a múlt héten némi pozitív árfolyam-akciót látott, miután felröppent a hír, hogy a Tesla milliárdos tulajdonosa, Elon Musk beleegyezett a Twitter megvásárlásába az üzlet eredeti tervei szerint.

A DOGE viszont az elmúlt hónapban még mindig 8,5%-ot esett, január eleje óta pedig majdnem 75%-ot.

A BTC kedden a korai órákban 19 000 dollár közelébe esett, mielőtt 19 117 dollárra visszaerősödött.

Az ETH eközben -1,1%-ot esett az elmúlt kereskedési nap során, és 1285 dolláros árfolyamon állt meg.

Olvastad már? BTC elérheti az 1 millió dollárt 2030-ig?

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!