Shiba Inu árfolyam-előrejelzés 2030-ra – megéri hosszú távra tervezni?

-

A Shiba Inu (SHIB) a világ egyik legnépszerűbb kriptovalutájává vált az utóbbi időben. A SHIB alacsony ára és széleskörű elérhetősége sok befektetőt vonzott a kutyás témájú mémérme felé, hogy így próbáljanak a token emelkedéséből és eséséből „gyors pénzhez” jutni.

A Shiba Inu hosszú távú befektetésként való státuszát azonban mindig is megkérdőjelezték.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A tokent széles körben egy közel nulla hasznosságú mémérmének tartják, és sokan úgy tekintenek rá, mint egy spekulatív eszközre. Mint ilyen, a hosszú távú Shiba Inu árfolyam-előrejelzések kevéssé jellemzőek.

A Shiba Inu fejlesztői közössége azonban a színfalak mögött azon dolgozik, hogy megváltoztassa ezt a megítélést a SHIB-ről, amely a világ 14. legnagyobb kriptopénzének számít, és 2022. október 4-én 6,15 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhetett.

Vessünk egy mély merülést, hogy felmérjük, helye van-e a Shiba Inunak egy befektető hosszú távú portfóliójában.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a SHIB történelmi árfolyam-teljesítményét, eredetét, alapítóit, a legfrissebb híreket és az elemzők Shiba Inu árfolyam-előrejelzéseit 2030-ra és azon túlra.

Alapító: a névtelen Ryoshi

Shiba Inu alapítóját Ryoshinak hívják. A Bitcoin (BTC) álneves alapítójához, Satoshi Nakamotóhoz hasonlóan Ryoshi is úgy döntött, hogy névtelen marad.

Az anonimitás nem ritka a kriptopénzszektorban. Sok felhasználót vonzanak a bitcoinhoz hasonló blokkláncfizetési hálózatok, mivel azok a decentralizációt és a magánélet védelmét támogatják.

2022. október 4-én jóval több mint egy év telt el azóta, hogy Ryoshi utoljára blogot írt a Medium online publikációs platformon. Ryoshi a Twitteren is törölte az összes tweetjét és válaszát.

Ryoshi egyik utolsó, 2021. május 30-án közzétett Medium-bejegyzése így szólt: „Nem vagyok fontos, és egy nap észrevétlenül eltűnök. Fogjátok a SHIBA-t és utazzatok felfelé, barátaim”.

Shytoshi Kusama, a Shiba Inu vezető fejlesztője azt írta egy blogbejegyzésben, amellyel Ryoshi utolsó Medium-bejegyzésének egyéves évfordulóját ünnepelte:

„Ryoshi ethosza, hogy névtelen maradjon, és ne legyen beleszólása a Shiba irányába, még misztikusabbá és lenyűgözőbbé teszi a mítoszunkat. A semmiből építkeztünk, soha nem fizettünk tőzsdén a jegyzésért, és exponenciális növekedésünkkel forradalmasítottuk a „mém” tokeneket.”

Mi a Shiba Inu coin jövője?

Az erős közösség ellenére a projekt kritikusai megjegyezték, hogy a token jövőbeli teljesítményét valószínűleg a hasznosság és a versenyelőnyök hiánya fogja korlátozni.

Sean Williams a The Motley Fool befektetési útmutató weboldalon így írt:

„Egy másik probléma, amibe a Shiba Inu bele fog futni, a differenciálódás és a versenyelőnyök hiánya. Bár a közösségi médiában népszerű, a valóság az, hogy nem több, mint egy ERC-20 token, amely az Ethereum blokkláncára épül.”

Williams nem volt meggyőződve arról, hogy a SHIB érme 2025-re elérheti az 1 dollárt, hacsak a projekt nem tud három kulcsfontosságú fejleményt elérni: a Shibarium sikeres elindítását, a metaverzumba való betörést és a jelentős coinégetést.

„A Shiba Inu 2. rétegű blokkláncmegoldását, a Shibariumot jelenleg tesztelik, de ezt inkább előbb, mint utóbb el kell indítani, és zökkenőmentesen kell lezajlania” – mondta Williams. „Ehhez hozzá kell tenni, hogy a Shiba Inu saját metaverse verziójának is sikert kell aratnia.”

A Shibarium gyors és alacsony költségű tranzakciókat tesz majd lehetővé, ami optimalizálja a blokkláncalapú játékokat. A tranzakciós díjak kulcsfontosságúak lesznek a Shiba Inu ökoszisztémájában a használat növeléséhez.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Shiba Inu árelőrejelzés 2030-ra és azon túlra

A kritikusok negatív hosszú távú előrejelzései ellenére a projekt fejlődésére vonatkozóan sok elemző továbbra is optimista, és bullish kilátásokat tart a tokenre nézve.

A TechNewsLeader 2030-ra vonatkozó Shiba Inu coinár-előrejelzése szerint a token 2030 végére várhatóan körülbelül 0,00029591 dollár körüli átlagárra emelkedik, ami a cikk írásakor több mint 2500%-os növekedést jelent.

A CoinPriceForecast hasonlóan bullish volt a SHIB 2030-ra vonatkozó árjóslásában, és várakozásai szerint a token körülbelül 0,00003252 dolláron fog gazdát cserélni az év végére, ami 190%-os növekedést jelent.

A DigitalCoinPrice 2030-ra vonatkozó előrejelzése szerint a token átlagosan 0,000156 dollár körüli árfolyamra emelkedhet.

A DigitalCoinPrice és a CoinPriceForecast úgy látta, hogy a mémérme megnöveli majd a jelenlegi értékét, de nem látják, hogy a 2031-re vonatkozó SHIB-árprognózisukban a coin meghaladná az eddigi legmagasabb, 0,00008845 dolláros értékét.

Az olvasottak ellenére mindig tartsd szem előtt, hogy az elemzői és algoritmus-alapú Shiba Inu kriptoár-előrejelzések tévedhetnek.

Az előrejelzések nem helyettesíthetik az saját kutatásodat: mindig járj utána te magad is az adott tokennek, és ne feledd, hogy a kereskedésre vagy befektetésre vonatkozó döntésednek a kockázattűrő képességedtől, a piaci szakértelmedtől, a portfóliód méretétől és a befektetési céljaidtól kell függenie.

Olvastad már? Bitcoin jól tartja magát, de meddig?

Forrás: capital.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!