BTC elérheti az 1 millió dollárt 2030-ig?

-

Emlékszel, amikor mindenki arról kukogatott, hogy a Bitcoin [BTC] 100 000 vagy 200 000 dollárra kúszott fel a slágerlistákon? Igen? Igen, azok voltak a szép idők. 

Sajnos ezek már a hátunk mögött vannak, és ha bitcoin -tulajdonos vagy, akkor azt hiszem, nem vagy igazán boldog.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Főleg, hogy most több „elemző” virágos ígéretei messze hozták a tőlük várható előrejelzéseket.

Míg a BTC 69 000 dolláron tetőzött a grafikonokon, a kriptovaluta már jóval 20 000 dollár alatt mozog.

Valójában a kriptovaluta már egy ideje ebben a tartományban forog.

A Bitcoin a világ egyik legnagyobb eszközévé fejlődött, mivel végül szinte értéktelen volt. A Bitcoin piaci kapitalizációja még több ismert vállalatnál is magasabbra rúgott.

Az egyik dolog, ami azonnal kiderül ezekből az adatokból, az az, hogy a Bitcoin árciklusai egyre rövidebbek.

Továbbá, bár az érme gyakran veszít értékéből, a Bitcoin átlagára folyamatosan emelkedik. Ez ígéretes mintát jelez a jövőre nézve.

Forrás: google.com

Bitcoin ár előrejelzés 2025-ig

Vegyük például a 2025-ös évet

Szakértők szerint a Bitcoin átlagos kereskedési ára 2025-ben eléri a 124 508 dollárt, a platform állítása szerint pedig akár 137 ezer dollárt is elérhet.

Éppen ellenkezőleg, okkal feltételezhető, hogy a kriptovaluta felfelé mutatója nem lesz olyan magas.

Miért? Nos, mert a kriptot még egységesen támogatni kell a globális szabályozási és törvényi rezsimeknek.

Mivel sok országban lassan bevezetik a CBDC-ket, a kriptográfiai hozzáállás sem éppen pozitív.

Végezetül az elmúlt hat hónap arra is rávilágított, hogy a legtöbb lakossági befektető hajlamos arra, hogy a piaci vérfürdő megindulása után a részesedésével fusson.

Egy másik érdekes módja annak, hogy megvizsgáljuk a technológia növekedését, hogy rávilágítsunk arra, milyen messzire mehet a Bitcoin.

Vegyük például a Google egyszerű esetét. A közelmúltbeli zavarok ellenére várhatóan exponenciálisan fog növekedni a következő 5-10 évben.

Azonban vitatható, hogy ez a növekedés együtt jár majd a Bitcoin és a kriptopiac növekedésével, kiterjesztve. Ez a kettő közötti összefüggés miatt.

A Bitcoin-keresések száma a Google-on 7-szer és 42-szer magasabb, mint a nem. az USD-re, illetve az euróra vonatkozó keresések száma ugyanezt bizonyítja.

Valójában a tanulmányok szerint 91%-os korreláció volt a BTC árak és a Google keresési mennyisége között.

Forrás: blockchaincenter.net

Bitcoin ár előrejelzés 2030-ig

Kezdetnek egy dolgot tisztázni kell. 2025 és 2030 között öt év van. A jóslatokat így nehéz betartani. Talán még nehezebb, ha a kérdéses időkeret jó 8 évre esik.

Még így is látható, hogy a legtöbb ember előrejelzése a Bitcoin 2030-as árával kapcsolatban a bullish oldalon áll.

Nos, bár jó ok van az ilyen optimizmus mögött, érdemes rámutatni, hogy ezek az előrejelzések nem veszik figyelembe az olyan változókat, mint a fekete hattyú események.
Szóval, mit mond mindenki?

BTC 2030-ban elérheti a 937 000 dollár körüli csúcsot, miközben a kriptovalutákkal 798 000 dolláros átlagáron kereskedhet. én

Mi hajtja ezeket az előrejelzéseket? Nos, egy-két ok. Kezdetben a legtöbb optimista a kriptohiány értékét illetően.

Másodszor, a maximalisták olyan jövőt képzelnek el, ahol a Bitcoin iránti kereslet végtelen.

Végül, a Bitcoin bevezetése évente 113%-kal emelkedik , sokan úgy vélik, hogy egy napon ugyanezt fogja kiemelni a BTC ára.

Olvastad már? Cosmos (ATOM) erőt gyűjt vagy zuhanásnak indul?

Kiemelt kép: www.nasa.gov

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!