Cosmos (ATOM) erőt gyűjt vagy zuhanásnak indul?

-

A Cosmos egy gyorsan bővülő ökoszisztéma, amely független, de egymással összekapcsolt blokkláncokból áll, amelyek számos alkalmazáskomponens felhasználásával épülnek fel. 

Az IBC (Interchain-Blockchain Communication) protokoll összekapcsolja ezeket a blokkláncokat zavaró tulajdonságaikkal.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A 2014-ben alapított Cosmos hub blokkláncokból álló ökoszisztéma, amely képes skálázni és együttműködni egymással.

A projekt mögött álló csapatnak az volt a víziója, hogy megoldja a szilárd blokkláncokkal kapcsolatos hiányosságokat.

A Cosmos víziója az, hogy egyszerűen megkönnyítse a fejlesztők számára a blokkláncok építését, miközben áttöri a blokkláncok közötti korlátokat azáltal, hogy lehetővé teszi számukra a tranzakciókat.

Cosmos (ATOM)

Cosmos Hub Roadmap 2.0 kiadása egy évre szóló iránymutatást adott, amelyben az érdekelt felek előre számíthatnak a Cosmos Hub frissített funkcióira. Minden bizonnyal felkeltette a befektetők figyelmét.

Az árgrafikonok nem voltak olyan rózsásak, különösen az alacsonyabb időkereteken. A bitcoin a sajtó idején 19,4 ezer dollár körül akadozott.

Annak ellenére, hogy a támogatás csúcsa volt, a néhány nappal ezelőtti 20,400 dolláros elutasítás azt jelentette, hogy a lendület a medvéknek kedvezett. Láthat-e az ATOM egy bullish kitörést ilyen körülmények között?

Forrás: tradingview.com

Az elmúlt héten az árfolyam egy sor magasabb mélypontot alkotott. Ennél is fontosabb, hogy megdöntötte a korábbi alsó csúcsokat 12,54 és 12,84 dolláron, hogy rövid távú emelkedő trendet hozzon létre.

Ez inkább a magasabb időkeretű diagramok felpattanása volt, és ez a visszapattanás erős ellenállásba ütközött a 13,4 dolláros területen.

Az emelkedő trendvonal (fehér) némi támogatást nyújthat az árhoz. Ha a munkamenet 13 dollár alatt zárul, az alacsonyabb időkeret szerkezetét ismét negatív irányba fordítja.

Ezzel visszaeshet az ár a 12,35-12,4 dolláros támogatási zónába.

Másrészt egy 13,4 dollár feletti lépés valószínűleg az ATOM erős felfelé történő elmozdulását vetíti előre.

Egy ilyen lépés 14 dollárra, de akár 14,8 dollárra is növelheti az alt, ami szeptember végétől az ellenállás régióját jelentette.

Összességében a vásárlási nyomás nem tűnt elégségesnek ahhoz, hogy egy bullish mozgást kényszerítsen ki az árfolyamtáblázaton.

Ennek ellenére a Bitcoin meghaladta a 19 ezer dolláros támogatást. Ennélfogva egy visszapattanás lassan pozitív irányba indíthatja el az ATOM-ot.

12,4 dolláros szint újbóli meglátogatása rövid távú vásárlási lehetőséget kínálhat, és egy bearish forgatókönyv szerint az ATOM 10,6 dollárra csökkenhet .

Olvastad már? Jól teljesített szeptemberben a BTC

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!