A BTC számára most a 17,6 ezer dollár a kulcstámasz

-

A befektetői költségalap épp hogy megmenekült egy támasz/ellenállás átfordulástól, mivel a kereskedők véleményükben eltérnek abban, hogy a Bitcoin valóban elérte-e a mélypontot.

A Bitcoin október 11-én 19.000 dollár alá süllyedt, mivel a kulcsfontosságú támasz egy hét óta először került tesztelésre.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Alacsony időkereten a BTC-shortolás a „prioritás”

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai a BTC/USD-t követték nyomon, amikor a Bitstampon 18.962 dollárnál helyi mélypontokat ért el.

Az ezt követő visszapattanás során a 19.000 dollárhoz tért vissza, hogy az azóta eltelt hat órában megingathatatlan maradjon. A cikk írásakor a párral 19.100 dollár körül kereskedtek.

A Binance megbízási könyvében lévő aktivitást elemezve az on-chain analitikai erőforrás, a Material Indicators egy viszonylag volatilis árviselkedés bejövő rohamát jósolta, összhangban „az ajánlati volumen és a bálna-aktivitás növekedésével”.

A BTC/USD rendeléskönyve további támasz épülését mutatta 19.000 és 19.200 dollár között, olyan pozíciókat, amelyek az ezt követő ármozgást tekintve megbízhatatlannak bizonyultak.

BTC/USD megbízási könyv adatai október 10-től (Binance). Forrás: Twitter.

A népszerű kereskedő, Crypto Tony tehát határozottan az óvatosság oldalán maradt, és inkább a BTC shortolását választotta a nap folyamán.

„Addig nem leszek még csak enyhén bikás sem, amíg nem látjuk a csökkenő trendvonal szilárd áttörését” – mondta Twitter-követőinek egy árfolyamgrafikon mellett.

„Minden kis döccenéSből a legtöbb túlságosan bullish lesz. Véleményem szerint nem jó jel … Most a shortok az elsődlegesek.”

BTC/USD megbízási könyv adatai október 10-től (Binance). Forrás: Material Indicators/ Twitter

Olvastad már? Cosmos (ATOM) erőt gyűjt vagy zuhanásnak indul?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!