Pörögnek a kriptojátékok, a Notcoin 15%-ot emelkedett, míg az eTukTuk hamarosan piacra kerülhet

-


Vendégbejegyzés


A Notcoin (NOT) érme elmúlt hét napja során 14,48%-kal növekedett, és 0.01584 dolláron áll.

Mivel a (P2E) játékérmék egyre népszerűbbek, jócskán fellendülhet az eTukTuk ($TUK) növekedési íve, főleg, mivel a projekt nemrég tette elérhetővé az új P2E Crazy TukTuk Taxi mobiljátékát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A múlt héten az ökoszisztéma csapata két tokenégetési eseményre is sort kerített: július 4-én 400 millió, és július 5-én 200 millió, azaz összesen 600 millió tokent égettek el, mely a $TUK kínálat 30%-át ölelte fel.

Az égetésnek azért van jelentősége, mert a fennmaradó 1.400.000.000 (1,4 milliárd) érmekészlet ritkább lett, és így potenciálisan felértékelődhet.

Forrás: Web3Toolkit

Ami a tokenomikát illeti, a tokenkínálat 10%-a (200 millió $TUK-token) kapható az előértékesítés során, a maradék érmeszám a lekötés (20%), az előértékesítési staking (9%) és egyéb területek (marketing, közösség, tőzsdei likviditás) között oszlik meg.

Az előértékesítésből már egy hét sincs hátra, így valóban ez az utolsó lehetőség, hogy még a tőzsdei jegyzési árnál jóval olcsóbban juthass hozzá a TUK-hoz, ami 0,0345 dollárra rúg.

Az ICO állása eddig több mint 3,54 millió dollár, ráadásul a $TUK érme július 16-án 11 órakor (GMT) indul az Uniswap decentralizált tőzsdén (DEX).

A likviditás létrejön és zárolásra kerül, így a közösség számára is nyilvánvalóvá válik a fejlesztői csapat ellenőrizhetősége, mely tagjai már eddig is eltökélten küzdöttek a projekt sikeréért és hosszú távú fennmaradásáért.

Annyit lehet tudni, hogy a csapat már komoly tárgyalásokat folytat legalább egy központi tőzsdei partnerrel.

Ennek következményeképp az érme akár már egy héttel a DEX debütálása után a tőzsdére kerülhet, igaz, ezzel kapcsolatban hivatalos megerősítés még nem érkezett.

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését

Kösd le a TUK érmét még ma, hogy szupermagas hozamban lehessen részed

Az ICO-n vásárlóknak felesleges várniuk a bevezetésig a lekötési procedúrával, hiszen már vásárláskor stakelhetik a tokenjeiket a 80%-os APY hozam elnyeréséért.

A lekötési jutalmakat három év leforgása alatt fizetik ki, és a lekötők a kezdeti hét napos zárolási időszak után igényelhetik a nekik járó jutalmat.

A lekötési alap a BNB Smart Chain-en (BSC) előállított blokkonként 4,75 $TUK-kal nő.

Azáltal, hogy a $TUK egy BEP-20 token, egy sereg előnyt biztosít a versenytársakkal szemben. Először is, a BSC egy kifejezetten hatékony és kedvező díjú blokklánc, tehát igencsak alkalmas terep a játékra.

A Crazy TukTuk Taxi játékban a játékosok a forgalmas Srí Lanka-i utcákon navigálnak, és az utasok fel- és leszállításával versenyezve natív $TUK érméket keresnek.

A $TUK érme egyrészt a játékon belüli fizetőeszköz, tehát lehet vele vásárolni, fizetni a fejlesztésekért, és feloldani exkluzív tartalmakat.

A $TUK következő nagy nagy előnye, hogy mivel a Binance által alapított blokkláncon található, a tokenek zöméhez viszonyítva jóval nagyobb esélye van arra, hogy majd a kriptotérkép legnagyobb tőzsdéjén is listázzák.

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését

A virágzó GameFi piac 11,37 milliárd dollárt kóstál, és az eTukTuk is a részese

A HTF Market Intelligence prognózisa alapján a GameFi piac 2030-ra 26%-os összetett éves növekedési ütem mellett eléri a 46 milliárd dolláros piaci értéket.

Az olyan népszerű játékcégeket vizsgálva, mint az Axie Infinity, a Yield Guild Games, a Gods Unchained és a Decentraland, a HTF 11,37 milliárd dollárra becsüli a GameFi iparági ágazatot.

Tegyük hozzá, hogy ez az értékelés még jóval a Telegram-alapú játékok, például a Notcoin sikere előtt látott napvilágot.

A Notcoin tulajdonképpen csak egy egészen egyszerű kattintós játék, amely egykor felhasználók millióit vonzotta, hogy olyan tokeneket gyűjtsenek, amelyeket a későbbiekben $NOT kriptóra lehetett beváltani.

Amíg nem dobnak be egy új verziót, addig a Notcoin inkább mondható „explore-to-earn” típusú játéknak, mintsem play-to-earn-nek.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és jelentősen nőtt a Telegram játék ökoszisztémában lévő játékok száma. Erre azért kerülhetett sor, mert rengeteg kriptorajongó ismeri a világszerte elterjedt üzenetküldő alkalmazást.

Az alkalmazás platformmá alakul át abból a célból, hogy a fogyasztók részére könnyű hozzáférést, a fejlesztők számára pedig a lehető legkevesebb súrlódással járó termékfejlesztési-és bevezetési folyamatot kínálhasson. 

Tény, hogy a TukTuk nem a Telegram-alapú The Open Network (TON) hálózaton helyezkedik el, mégis mondhatjuk azt, hogy egy P2E modellt alkalmaz.

Ez a modell ugyanúgy nyereséget kínál, de emellett ügyességi elemeket is tartalmaz.

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését

Az újgenerációs Play 2 Earn játék, a Crazy Taxi az ügyességre és a szórakozásra összpontosít

A régebbi P2E-játékok (pl.: Axie Infinity és a Notcoin) felfrissített verzióiból teljességgel hiányzik az eredetiség és a jó ötleteknek is híján vannak. Ugyan a Notcoin a második kiadása kapcsán azt ígéri, hogy javít a játékélményen, még nem tudni, hogy ez mikor valósulhat meg.

Az Axie Infinity és a hozzá hasonló játékok igen drágák lettek, és radikális átalakításon estek át, de még mindig küzdenek a pay to win faktorral.

Az eTukTuk okosan kikerüli ezeket a problémákat azáltal, hogy a hangsúlyt az ügyességi faktorra és a szórakozásra helyezi.

A játékosok az izgalmas Sri Lankán kezdenek bele a játékba, de útközben új városokat ismernek meg, és a tuktukjaikat is testre szabhatják.

Az a játékos, aki sikeresen teljesít egy-egy utat, $TUK tokent kap, amelyeket a játékban és a játékon kívül is fel lehet használni, csakúgy, mint a többi kriptovalutát.

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését

Az eTukTuk teljeskörűen auditált, és játékát letöltheted Androidra és iOS-ra is

A projekt okosszerződését a SolidProof auditálta, így a felhasználók meg lehetnek bizonyosodva a biztonságáról.

A $TUK érméket a következő eszközökkel vásárolhatod meg: BNB, ETH, USDT vagy bankkártya.

Felemelő érzés egy olyan ICO projektbe fektetni, mint az eTukTuk, hiszen már rendelkezik egy vonzó termékkel a piacon. Ez a tény csökkenti $TUK-vásárlók kockázatát, hiszen a csapat már bizonyította a képességeit.

A Crazy TukTuk Taxi játék még az előértékesítés végéig bevezetés alatt áll, de utána a nagy marketinghajrának hála valószínűleg gyorsan népszerűvé válik az egyes alkalmazásboltokban.

Töltsd le még ma az Apple App Store vagy a Google Play oldalról, és kezdd meg a kalandjaidat virtuális tuktuk sofőrként! 

Értesülj a projekt legfrissebb híreiről az X (42 000 követő) és Telegram (több mint 8700 tag) csatornákon!

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!