Ez őrület – ilyen sok előnnyel bír a Shiba Shootout mém érme

-

A kripto „influencerek” némelyike azt rebesgeti, hogy a mém érme szezonnak vége, de vajon ez tényleg így van?

Az igazság az, hogy aki alaposan körülnéz a piacon, az látja, hogy még mindig rengeteg mém érme növekszik odakint a kriptoföldeken. Nézzünk meg ezek közül egy olyan példányt, amely igazán széppé cseperedhet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Shiba Shootout remekül keresztezi a vadnyugati témákat a kriptovalutával.

Ez a forradalmi vállalkozás olyan különleges funkciókat nyújt, mint a „Cactus Staking” és a „Lucky Lasso Lottery”.

Shiba Shootout

A közösségorientált és lenyűgöző Shiba Shootout törekvése, hogy kiemelkedjen a szűkös mém érme piacon.

A projekt fehér könyve kiválóan részletezi az érdekes történeti szálat, a karaktereket, valamint az egyedi elemeket. 

Cikkünk írásakor, hétfő délután a mostani előértékesítési fázisban a SHIBASHOOT érmék igen kedvezményesen, darabonként 0,0195 dollárért kaphatók. A befektetők kifejezetten profitálhatnak az alacsonyabb ICO árakból. 

A korai vásárlók egyébként meghatározhatják a projekt irányát és részt vehetnek a közösségi eseményeken is.

A Shiba Shootout felhasználói bázisa már csak azért is annyira összetartó, mert a projekt kimondottan elkötelezett a jutalmak kiosztásával kapcsolatban.

Vásárold meg a Shiba Shootout érmét most

A Shiba Shootout ökoszisztéma vadítóan egyedi

A projekt bevezeti a „Posse Rewards”-ot, amely a nevéhez híven egy közösség növekedését elősegítő ajánlóprogram.

A „Campfire Stories” eseményeken jelenlévő tagok szabadon megoszthatják egymással a tanulságos tapasztalataikat és egyúttal értékes jutalmakat szerezhetnek.

A „Token Governance Roundup-ok” egyfajta vadnyugati városi gyűléseknek számítanak, és lehetővé teszik a tulajdonosoknak, hogy szavazzanak a lényeges döntésekről. 

A „Lucky Lasso Lotteries” kripto nyereményekhez segíthet hozzá, és jótékonysági kezdeményezéseket támogat.

Az úgynevezett „Takarékos nyereménytáskák” egyénre szabott megtakarítási funkciót biztosítanak az egy adott időszakra zárolt tokenekkel, és extra jutalmakat lehet velük keresni.

A „Cactus Staking” egy digitális sivatagi tájon viruló katuszon keresztül mutatja be a növekvő jutalmakat. Ezek a vadnyugatias környezetet teremtő ötletek dinamikusan játékos kriptokörnyezetet teremtenek. 

A most felsorolt funkciók szórakoztató élménnyé varázsolják a befektetést. 

Shiba Shootout

A Shiba Shootout megkapó sztorijával, és közösségi elemeivel szeretne kitűnni a többi mém érme közül.

A projekt ütemterve is ambiciózus, szerepel benne a főbb tőzsdéken való jegyzés, valamint a stratégiai partnerségek kialakítása is.

Ezek a nagyratörő tervek és a natív token hasznos volta a Shiba Shootoutot egyértelműen arra készteti, hogy folyamatosan növekedjen a versenyképes mém érme szektorban.

Vásárold meg a Shiba Shootout érmét most

A Shiba Shootout hosszú távú növekedési stratégiával bír

A projekt abban is más a többi mém érméhez képest, hogy a kreativitásra, a versenyre és a bajtársiasságra összpontosít. Aki benne van, azt a Shiba Shootout egy digitális vadnyugati világba kalauzolja.

Shiba marsall karaktere és a Shiba Sharpshooters tovább mélyítik a bámulatos élményeket. A projekt történeti szála úgy épül fel, hogy magával ragadja a kripto rajongók fantáziáját. 

Shiba Shootout

A Shiba Shootout a közösségi elkötelezettség és a részvétel jutalmazásával fenntartható ökoszisztémát szeretne létrehozni.

Ezek az elemek a vadnyugati projektet úgy pozicionálják a versenyképes mém érmék piacán, mint egy fejlődésre kifejezetten nyitott projektet.

Itt az idő, hogy csatlakozz a Shiba Shootout csapatához

Azt már minden élelmes befektető jól tudja, hogy az előértékesítés alatt vásárolt érmék egyik fő előnye az, hogy megfizethető árúak.

Ezeknek a tokeneknek az ára várhatóan emelkedik majd projekt előrehaladásával, ami lehetségessé teszi a jelentős nyereség megszerzését.

A korai befektetők prémium hozzáférést kaphatnak egy sereg új funkcióhoz és közösségi eseményekhez is.

Ez a korai részvétel lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy formálják a projekt jövőbeli irányát. 

A Shiba Shootout közösségfókuszú megközelítése megedzi a befektetők összetartozását. A projekt elősegíti a közös tapasztalatok és kihívások átélését is.

A rendszeres események és interaktív funkciók ösztökélnek a folyamatos részvételre, és egy hűséges, aktív felhasználói bázist hoznak létre. 

A projekt fentebb ismertetett egyedi, hasznos ötletei nemcsak szórakoztatóak, gyakorlati hasznuk, és az általuk biztosított számtalan előny vitathatatlan.

A platform stratégiája vonzóvá teszi magát a platformot, valamint hosszú távon képes növelni a projekt fenntarthatósági és növekedési kilátásait, tehát a projekt életútja nem csak néhány hétre vagy hónapra szól.

Azáltal, hogy a felhasználókat szórakoztató próbatételek elé állítja, és eközben potenciális pénzbeli előnyöket kínál, a Shiba Shootout mém érme egyértelműen sikergyanúsnak számít a mém érmék piacán.

Vásárold meg a Shiba Shootout érmét most

Téged is vár az izgalmas vadnyugat

Mindent összegezve, a Shiba Shootout ICO-ja számodra is lehetőséget ad arra, hogy csatlakozz egy ígéretes mém érme projekthez.

Befektetőként te is profitálhatsz a potenciálisan alacsonyabb árakból és abból, hogy az egyes funkciókhoz exkluzív hozzáférést kapsz.

A projekt ütemterve természetesen magában foglalja a tőzsdei bevezetést és a növekedést elősegítő partnerségekre vonatkozó terveket is. A Shiba Shootout egyértelműen egy olyan új mém érme, amellyel érdemes számolni.

Vásárold meg a Shiba Shootout érmét most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!