A Solana közelgő bikafutamából az új altcoinok is learathatják a babért

-

A Solana érme a legjobb elemzők véleménye szerint maximálisan felkészült egy kiadós bikafutamra.

A projektnek volt néhány küzdelmes éve, de idén visszatért, és az árfolyammozgásai komoly befektetői nyereségre utalnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


De hogyan reagálnak a Solana rallijára az altcoinok? Az elemzők véleménye egyöntetűen az, hogy az ígéretesnek tűnő altcoinok, mint például a PepeUnchained, a WienerAI, és a BaseDawgz is jókora tőkét kovácsolhatnak belőle. Mutatjuk a részleteket. 

Solana árfolyam-előrejelzés 2024-2030 

Ali kriptoelemző 53%-os emelkedést tart lehetségesnek a Solana számára, amennyiben a $SOL átszakítja a 178 dolláros ellenállási szintet.

Persze a Solana csak akkor lesz nyereséges, ha sikerül fenntartania a jelenlegi lendületet.

A Solana bikafutamával kapcsolatos optimizmust a növekvő hálózati aktivitás is eteti. A TheBlock adatai a Solana napi aktív címeinek szárnyalását jelzik, és ez árfolyam-emelkedésre utal. 

solana

Forrás: TheBlock

A 2022-es árzuhanás ellenére a Solana fellendülése szinte kéz a kézben járt a Bitcoin árfolyam mozgásával.

A CoinDCX elemzői egyenesen 81%-os emelkedést ígérnek a Solana számára, és szerintük a vadonatúj $SOL csúcs 259 dollárnál lesz.

A spot Solana ETF lehetséges jóváhagyása is a levegőben lebeg, és amennyiben sor kerül rá, ez a Solana árfolyamát 1000 dollár fölé emelheti. 

Hosszú távra tekintve a Solana 2025-ben elérheti a 280 és 350 dollár közötti szintet, 2030 végére pedig az 580 és 610 dollár közötti mezsgyét. A Solana bikafutama esetén pedig más altcoinok is meredeken elindulhatnak felfelé.

Vásárolj a PepeUnchained, a WienerAI, és a BaseDawgz érmékből, melyek a szakértők szerint is készen állnak a sikerre.

Most vizsgáljuk meg a tokeneket egyenként!

1. A Pepe Unchained a legklasszabb friss új altcoin, mely a nagyok közé készül

A Pepe Unchained egy új mém érme projekt, a Pepe érme egy továbbgondolt verziója. A projekt egy Layer 2 blokkláncot indít, amely sebességet, biztonságot és alacsony díjakat kínál neki.

A Pepe Unchained azért képes erre, mert áthidalást biztosít az Ethereum blokklánc és a Pepe Chain között.

Ez a szuper kombináció csak minimális tranzakciós díjakat, ellenben nagyobb tranzakciós kapacitást (100x gyorsabb, mint az Ethereum) és egy dedikált Block Explorer-t is biztosít. 

A Pepe Unchained meg szeretné szabadítani a Pepe-t a hagyományos Layer 1 korlátozásoktól, remek sebességet és különleges hatékonyságot biztosítva.

Igen, a Pepe Unchained nem más, mint a világ első Pepe tokenje a saját láncán! 

Sőt, ez a nagy célokat maga elé tűző új altcoin egyedi lehetőséget biztosít arra, hogy megduplázza a lekötési jutalmát, és közben tovább dédelgeti a kriptokörökben oly imádott, békás témát. Az aktuális staking jutalmak cikkünk írásakor 798%-osak.

A Pepe Unchained jelenleg az előértékesítését tartja, és már több mint 2,3 millió dolláros finanszírozást gyűjtött össze. Az érme hamarosan emelkedni fog, így a legokosabb az, ha minél előbb betárazol a $PEPU-ból.

Egyébként egyes sajtóorgánumok szerint a Pepe Unchained lehet a következő nagy mém érme, illetve a következő Pepe, ami nagy szó.

Vásárold meg a Pepe Unchained-et most!

2.WienerAI a legjobb új AI altcoin

A WienerAI mixeli a mémeket és a mesterséges intelligenciát, és egy kezdők számára is melegen ajánlott, intuitív MI-alapú platformot nyújt.

A per pillanat még fejlesztés alatt álló és várhatóan nemsokára induló MI kereskedési bot segít a befektetőknek megtalálni a következő ígéretes lehetőséget.

Ez a kereskedési bot díjmentes érmecserét biztosít, valamint fejleszti a piaci kereskedési képességeket, és így hatalmas piaci előnyre tehetünk szert általa. 

Az MI és a kedvelt mémek keveréke egyedi piaci előnyt biztosít a WienerAI számára. Az ezzel a kombinációval nyélbe ütött egykori projektek hatalmas sikert arattak, így az elemzők gyakorlatilag ugyanezt várják el a WienerAI-tól is.

A WienerAI passzív jövedelmet is biztosít a stakingen át, mégpedig jelenleg 161%-os APY-val.

Az árfolyam-előrejelzések a $WAI számára 2024-re 0,002 dollárt, 2025-re 0,003 dollárt, 2030-re pedig a 0,004 dollárt hirdetnek. Ez a mém előértékesítés eddig majdnem 7 millió dollárnyi támogatást gyűjtött össze. 

A bevezetés időpontjának közeledtével a kriptoszakértők lelkesen osztják meg velünk véleményüket, miszerint ez az MI-alapú mém érme lehet a következő 100x mém érme. 

Siess a befektetéssel, mielőtt a WienerAI belép a következő előértékesítési szakaszba.

Vásárold meg a WienerAI-t most!

3. Base Dawgz a legjobb Base altcoin!

A Base Dawgz személyében egy új Base mém érmét köszönthetünk, mely teljes mellszélességgel támogatja a multichain vásárlásokat, a lekötési jutalmakat és a Share-to-Earn funkciót.

A projekt működik az Ethereum, a Solana, a Binance és az Avalanche platformokon is. A többláncúságnak hála a befektetők a fenti hálózatokon igényelhetik, és tárolhatják a DAWGZ-t, és persze kereskedhetnek is vele. 

solana

A résztvevők az érméiket leköthetik az Ethereum-hálózaton, és részt vehetnek a közösségi médián belül zajló airdropban is.

A projekt ezen belül busásan megjutalmazza azokat, akik mémeket vagy egyéb, a $DAWGZ érmével kapcsolatos tartalmakat készítenek és osztanak meg a közösségi médiában.

A támogató posztokért pontok járnak, melyeket az ICO végén lehet beváltani $DAWGZ tokenekre.

A kriptoszakértők szerint a Base Dawgz válhat  a következő 100x mém gyöngyszemmé. Sőt, egyes prognózisok szerint a Base Dawgz nagy szerepet játszhat a Base lánc növekedésében, és akár még a következő népszerű kripto-jelenséggé is válhat.

Az ICO már több mint 2,3 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött össze. Amennyiben érdekel a befektetés, cselekedj, és fektess be az érmébe!

Vásárold meg a DAWGZ érméket most!

Következtetés

Az új altcoinok nagy reménnyel néznek a jövőbe.

A Solana közelgő bikafutama persze nemcsak a $SOL, hanem egy csomó friss altcoin (pl.: PepeUnchained, a WienerAI, és a BaseDawgz) számára is jelentős nyereséget ígér.

Ezek az új altcoinok sikeresen meglovagolják a kriptohullámot és hatékonyan feszegetik a blokklánc képességek határait.

A kriptopiac fejlődésével ezek az ígéretes projektek nagy jutalmakat adhatnak a korai vásárlók számára.

Tartsd őket te is szemmel, hiszen a következő pár évben nagy mértékben növekedhetnek, és a top altcoinok közé kerülhetnek.

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!