A Floki árfolyama júliusban 0.002 dollár is lehet, de mi a helyzet a PlayDoge érmével?

-


Vendégbejegyzés


A Floki (FLOKI) a világ egyik legnagyobb mém érméjeként az utóbbi időben vad hullámvasutazásban vett részt. 

Így július elején egyre többen próbálják megjósolni, hogy ebben a hónapban álépheti-e a 0,002 dolláros határt, vagy továbbra is inkább az oldalazó taktikát választja. 

Aztán felütötte a fejét egy Tamagotchi-ra hajazó új projekt, a PlayDoge (PLAY) is, mely szintén esélyes arra, hogy magas hozammal kényeztesse a befektetőket.

A FLOKI kicsit pihen, de még mindig az egyik legjobb mém érme 

Nézzünk rá egy kicsit a FLOKI helyzetére! Az érme cikkünk írásakor, csütörtök délután 0.00015261 dolláron áll, és láthatóan épp egy jót szusszan a májusi és júniusi változékony értékei után.

floki

Forrás: TradingView

Június közepe óta a FLOKI oldalazó módban kereskedik, míg a többi mém érme emelkedett. 

Ugyan az érme a 2024. június 5-i ATH-jához (történelmi csúcs) képest 55,67%-ot zuhant, de az egy éves emelkedési szintje 462,22%. 

Ez egyáltalán nem egy gyatra teljesítmény egy olyan mém érmétől, amely nem uralja annyira a címlapokat, mint a PEPE és a WIF. A technikai frontot vizsgálva a FLOKI érezhetően küzd a fontos mozgóátlagokkal.

Végeredményben a 200 napos exponenciális mozgóátlagot (EMA) csapolta meg támaszként, és hiába küszködik, képtelen átszakítani az 50 napos EMA ellenállását.

floki

Forrás: CoinMarketCap

Az érme ragaszkodik a klasszikus tartományhoz. Viszont a spot volumen 2,56%-kal 310 millió dollárra emelkedett, és ezzel a FLOKI a 6. legtöbbet kereskedett mém érmének vallhatja magát. 

Elérheti-e a FLOKI júliusban a 0,002 dollárt? 

A kérdés tehát adott, már csak a válasz hiányzik. Ássuk is bele magunkat a témába! 

Ahhoz, hogy a FLOKI elérje a 0,002 dollárt, bizony nem keveset kellene emelkednie.

Az altcoinok zöme esetében ez egy kemény rallit vetítene előre, de a FLOKI már öreg motoros, rengetegszer ugrott előre nagy százalékokat az életében.

Sőt, idén májusban egyetlen nap alatt képes volt nagy vihart kavarni.

A közelmúltban a FLOKI csapata igencsak felkavarta az állóvizet.

Az X-oldalukon félig lerántották a fátylat a még az idén megérkező Play-to-Earn (P2E) játékukról.

Arról nem is beszélve, hogy nemrég tartottak egy AMA (Asked Me Anything) eseményt, ahol a főtanácsadójuk is megerősítette a csapat hosszú távú fejlesztés iránti eltökéltségét. 

Úgy tűnik, hogy a FLOKI fejlesztői csapata meg kívánja tartani a lendületét.

Az is igaz viszont, hogy a mém érmék piaca az elmúlt hetek során igazán kesze-kusza volt.

Ám a FLOKI vad ármozgása ellenére is megtartotta a pozícióját, és az egyik legtöbbet keresett mém érme maradt.

Amennyiben a token a 200 napos EMA felett marad, és dinamikus támaszként használja azt, akkor a 0,002 dollár nem csak hogy elképzelhető, hanem inkább a szükséges következő lépés.

Ezek az érmék szárnyalhatnak még júliusban

A FLOKI potenciális emelkedése kétségkívül leköti a spekulánsokat, de azért nem ez az egyetlen mém érme, amely hevesnek tűnik mostanában.

A PlayDoge (PLAY) nevű újoncra is érdemes pár pillantást vetni, hiszen az előértékesítési fázisban gyűjtött támogatása egyre nagyobb, és fényesebb halomban ragyog.

Nézd meg a PLAY előértékesítését

A nosztalgia beférkőzött az új P2E mém érme, a PlayDoge életébe

A PlayDoge útja remekül indult, de meg kell jegyezzük, hogy ez nem egy hasznosság nélküli érme.

Ha emlékszel a ’90-es évekbeli Tamagotchi kiskedvencekre, akkor a PLAY-t egyszerűen imádni fogod. Itt a Doge háziállatod kapcsán nem csak az a feladatod, hogy életben tartsd, kriptovalutát is kereshetsz vele.

Íme a PlayDoge játékának lényege dióhéjban: a kis állatodat eteted, minijátékokat játszol vele, és mindezért kapsz a PlayDoge natív BEP-20 érméjéből, a PLAY-ből. 

Ez gyakorlatilag a gyermekkori nosztalgia és a kriptójutalmak édes keveréke. 

A PlayDoge azóta lényegesen több, mint egy sima P2E játék. A PlayDoge ökoszisztéma egy lekötési protokollal is kiegészül, mely éves hozama jelenleg 108%-os.

floki

A felhasználók eddig több, mint 173 millió PLAY tokent stakeltek, és még bőven a projekt hivatalos indulása előtt vagyunk.

Mivel a token-kínálat 50%-a a lekötési juttatásokra került elkülönítésre, a fejlesztők kifejezetten a passzív jövedelemre fókuszálnak. 

A PlayDoge ICO-ja eddig több mint 5,3 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött be.

A PLAY érmék értéke 0,00515 dollár darabonként, viszont az ár pár naponta emelkedni fog, és ezzel is motiválja a befektetőket a minél korábbi csatlakozásra. 

A PlayDoge közösségi csatornáinak követői szinte be vannak zsongva ettől a kedvezményes belépési ártól. 

Ha a PlayDoge projekt ugyanilyen szépen folytatja a pályáját, mint eddig, akkor nyomós esély van arra, hogy a FLOKI-hoz hasonlóan bikás júliust produkáljon.

Nézd meg a PLAY előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni a kriptovalutákból? A szakértő kripto választások

A kriptopiac nyugodt a várható bikafutás előtt. Az altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak. Már elindultak felfelé, készen állnak arra, hogy bármelyik pillanatban berobbanjanak. Ez izgatottságot...

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!