A Bitcoin ára visszapattan? Az elemzők szerint a 4. negyedévre bikás visszatérés várható

-

A múlt heti nagy kriptokapituláció után a Bitcoin (BTC) igyekezett visszaszerezni az 56.000 dollár körüli támaszszintet.

A további csökkenéstől való félelem azonban az elmúlt 24 órában mintegy 3,3%-kal lejjebb vitte a digitális eszközök teljes értékét, amely hétfő kora reggel körülbelül 2,14 billió dolláron állapodott meg.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelentős kripto esemény elmaradása rövid távon felerősítette az általános piaci pesszimizmust.

Számos elemző úgy véli, hogy a kriptoipar az év előrehaladtával tükrözni fogja a főbb részvényindexek folyamatban lévő bikafutását.

Ráadásul várhatóan több bányász is újraindítja a működését, miután nemrég szüneteltették a berendezések korszerűsítését.

A negyedik felezési esemény hatása is egyre nyilvánvalóbb lesz, ahogy az intézményi befektetők egyre inkább elfogadják a Bitcoint és más digitális eszközöket.

Merüljünk mélyebbre, hogy megtudjuk, mit jósolnak az elemzők az év hátralévő részére, és hogy a Bitcoin ki tud-e törni a jelenlegi küszködésből.

Szakértői előrejelzések a Bitcoin jövőjéről

Timothy Peterson, tapasztalt Bitcoin-elemző és közgazdász azt jósolja, hogy a bikás hangulat valószínűleg 2024 negyedik negyedévében tér vissza.

bitcoin
Forrás: X

Peterson szerint, ha a Bitcoin júliusban 50.000 dollár felett zár, akkor nagy valószínűséggel októberig e szint felett marad.

Statisztikai szempontból Peterson 60 százalékos esélyt valószínűsít arra, hogy a Bitcoin a jelenlegi szintről három hónappal azután, hogy 25 százalékos visszaesést szenvedett el az eddigi csúcsról, magasabbra fog kereskedni.

Megfordítva, 25 százalékos esélyt jegyez arra, hogy a Bitcoin ugyanezen időszakon belül új történelmi csúcsot ér el.

A piaci befolyás megértése

A Bitcoin árfolyama a tavaly év eleje óta tartó jelentős emelkedést követően a legnagyobb korrekciós szakaszában ragadt.

A Web3 protokollok és a digitális eszközök intézményi befektetők által vezérelt mainstream elfogadása jelentősen növelte az általános kriptoliquiditást és a bikás hangulatot.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Kezd bikásan kinézni!

Az amerikai parlamenti választások és a várható kamatcsökkentések közepette továbbra is viszonylag nagy a valószínűsége annak, hogy a bikás folytatás még ebben az évben bekövetkezik.

Miközben a piac kiigazodik ezeken a fejleményeken, a Bitcoin és a szélesebb kriptopiac jövője továbbra is a befektetők és az elemzők figyelmét egyaránt magára vonja.

Olvastad már? A Bitcoin áresése és a bányászati trendek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!