Altcoinok pirosban: A szakértők vásárolnak júliusban?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacra jelenleg erős nyomás nehezedik a Bitcoin árfolyamának jelentős esése miatt, mégis van egy kis várakozás a következő bikafutamra.

Az altcoinok a jelenlegi mélypontok ellenére is emelkedésre készülnek. A befektetők a káosz közepette igyekeznek felismerni a potenciális lehetőségeket.

Ez a cikk betekintést nyújt abba, hogy mely kriptovaluták keltik fel a szakértők figyelmét egy esetleges júliusi fellendülés miatt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tableteken és a telefonokon hemzsegnek a nevek; a stratégiák átformálódnak, mivel egyes digitális valuták a növekedés ígéretes jeleit mutatják.

Kíváncsiság övezi, hogy a tengernyi piros között mely altcoinok válhatnak hamarosan zöldre, robbanásszerű nyereséget jelezve.

Merülj el, hogy felfedd a szakértői választásokat és a stratégiai fogadások mögött álló érveket.

A BlastUP kiadja a Blastbox V2-t: egy kincsesbánya tele előnyökkel

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, a BlastUP, amely frissen gyűjtött 8 millió dollárt az előértékesítés során, a Blastbox V2 elindításával újabb lehetőséget mutat be arra, hogy $BLASTUP tokenekhez jusson az előértékesítési áron.

Ez a loot box egy kincsesláda, amely tele van perkekkel, köztük $BLASTUP tokenekkel és Booster pontokkal.

A BLASTUP tokenek megvásárlása a TGE előtt lehetőséget kínál egy okos befektetésre, mivel a szakértők akár 1000%-os potenciális hozamot jósolnak.

A Blastbox V2 több mint értékes eszközöket kínál; ez egy kapu a BlastUP exkluzív kiváltságaihoz.

A tulajdonosok olyan előnyöket élveznek, mint az NFT és a tokenek airdropja, a BlastUP Club tagság és az IDO-khoz való elsőbbségi hozzáférés.

Fedezze fel a Blastbox V2 teljes potenciálját

A Blastbox V2 beszerzése az utolsó esélye, hogy a legjobb áron biztosítsa a korai hozzáférést a BlastUP-hoz.

Ez a launchpad gyorsan a Blast blokklánc erőművévé válik, és már négy sikeres IDO-val hullámokat vetett.

Amennyiben még mindig a következő nagy kriptokincset keresed, ne keress tovább.

A mindössze 9999 Blastbox V2 elérhető az induláskor, és páratlan hasznossággal megpakolva, ezek a ritka loot boxok készen állnak arra, hogy lekerüljenek a polcokról.

Szerezd meg a Blastbox V2-t most, mielőtt mind elfogy!

Az Ethereum fényes jövője a jelenlegi áringadozások közepette

Az Ethereum jelenleg egy körülbelül 2900 és 3100 dollár közötti ársávban mozog.

Bár az érme az elmúlt héten több mint 11%-os eséssel szembesült, a 2021-es minták a visszatérést jelezhetik.

A bikák még nem szálltak ki teljesen a játékból, mivel az ETH potenciális emelkedési lehetőséget mutat a legközelebbi ellenállási szintig, a 3632 dollárig, ami nagyjából 12%-os szolid emelkedést jelentene.

Ha a lendület tovább erősödik, a 3876 dolláros következő ellenállás elérése is látótávolságon belül van, ami több mint 16%-os lenyűgöző nyereséget kínál.

A Toncoin ellenálló képességet mutat: A bikák készülnek a felfutásra?

A Toncoin jelenleg 7,18 és 8,01 dollár között mozog. A közelmúltbeli piaci zuhanások ellenére az érme erős hosszú távú teljesítményt mutat, 6 havi 220% feletti növekedéssel.

A medvék jelen lévőnek tűnhetnek a héten bekövetkezett enyhe, mintegy 4%-os csökkenéssel, azonban az egyszerű mozgóátlagok és más mutatók potenciális bikás lendületre utalnak.

A következő kulcsfontosságú ellenállási szint 8,35 dollárnál van, és ennek áttörésével a Toncoin akár 9,18 dollárig is eljuthat, ami körülbelül 15%-os emelkedést jelentene.

A Relatív Erősség Index és a stochastic értékek további felfelé irányuló mozgástérre utalnak, ami optimizmust táplál egy közelgő rallyra nézve.

A Solana ellenálló képességet mutat a piaci merülés közepette, bikafutásra készülve

A Solana (SOL) árfolyama jelenleg 128,9 és 157,62 dollár között mozog, ami arra utal, hogy a bikáknak még mindig lehet erejük. A 10 és a 100 napos egyszerű mozgóátlag felett van, ami stabilitásra utal.

Annak ellenére, hogy az elmúlt héten 1,32%-os enyhe esést szenvedett el, és havi szinten 18,71%-kal csökkent, az elmúlt hat hónapban több mint 41%-kal emelkedett az értéke.

A legközelebbi ellenállás 168,72 dollárnál és a 111,28 dolláros erős támasznál található, így a SOL potenciálisan a 197,44 dolláros szint felé tolódhat, ha a piac bika irányba fordul, ami több mint 20%-os emelkedést kínál.

Az RSI és a stochastic mérőszámok azt mutatják, hogy nem túlvásárolt, ami teret biztosít a növekedésnek.

XRP bikák vagy medvék? Az ármozgások potenciális kitörésre utalnak

Az XRP jelenleg 0,46 és 0,48 dollár között mozog. Annak ellenére, hogy a közelmúltban egy hét alatt közel kilenc százalékot, egy hónap alatt pedig több mint tizenhét százalékot esett, úgy tűnik, a bikák kezdenek erőt gyűjteni.

A legközelebbi ellenállás 0,49 dollárnál van, a jelentős támasz pedig 0,45 dollárnál, ami az XRP-t döntő helyzetbe hozza.

Ha a bikák átütik, az XRP a következő ellenállásig, 0,51 dollárig emelkedhet, ami hat százalékos potenciális emelkedést jelentene.

Tekintettel a nagyobb mintákra és az olyan mutatókra, mint a 41 körüli RSI és a stabil MACD, szilárd alapja van az optimizmusnak, hogy az XRP hamarosan áttörheti a korlátokat, szemmel tartva a visszatérést.

Következtetés

Az ETH, a TON, a SOL és az XRP rövid távon korlátozott potenciált mutat. A BLASTUP azonban kiemelkedik a legnagyobb növekedési potenciállal.

Ez innovatív projektkoncepciójának és a Blast ökoszisztémához való kapcsolódásának köszönhető.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!