2024-ben 9,5 millió dollárt gyűjtött az innovatív kereskedési platform, ahogy a szakértők a „legjobb előértékesítésnek” nevezik a Retik és a Rollblock előtt.

-


Vendégbejegyzés


Egy friss versenyző lépett a színre a kriptopiac viharos és bizonytalan évében, magára vonva az iparág figyelmét.

Az Algotech ALGT, egy ötletes kereskedési platform, lenyűgöző 9,5 millió dolláros előértékesítést biztosított, ezzel megelőzte riválisait és elnyerte a „Legjobb előértékesítés” címet a neves elemzőktől.

Ez a figyelemreméltó teljesítmény kiemelkedik az olyan kiemelkedő projektek küzdelmei közül, mint a Retik Finance (RETIK) és a Rollblock (RBLK), így a befektetők jövedelmezőbb kilátások után kutatnak.

A Retik Finance és a Rollblock küzd a kezdeti kötelezettségvállalások teljesítésével

A Retik Finance (RETIK) és a Rollblock (RBLK) nehezen tudta teljesíteni kezdeti kötelezettségvállalásait.

A Retik Finance-t a decentralizált finanszírozás úttörő kezdeményezéseként hirdették meg. A RETIK nevű natív tokenje azonban közel 100%-os zuhanásba kezdett az indulása óta.

A kezdeti optimizmus és a 2025-re vonatkozó rózsás előrejelzések ellenére a legújabb piaci adatok komor képet festenek.

A Retik Finance értékében bekövetkezett elképesztő, 99%-os csökkenés, valamint a kereskedési aktivitás 86%-os zuhanása sokkolta a befektetőket, és megkérdőjelezte a Retik Finance ökoszisztéma tartós fenntarthatóságát.

A Rollblock (RBLK) a világ úttörő kaszinó által támogatott Play-to-Earn tokenje címet követelte magának, azzal a vízióval, hogy áthidalja a centralizált és decentralizált szerencsejátékok közötti szakadékot.

Bár elismerést szerzett friss megközelítése és nyitottsága miatt, az út, hogy 2025-re elérje az 1 dolláros határt, jelentős kihívást jelent.

A Rollblock jelenleg 0,014 dolláros áron van az előértékesítés harmadik fázisában, és potenciált mutat, de még messze van a megcélzott értéktől.

Az Algotech 9,5 millió dolláros előértékesítéssel túlszárnyalja a versenytársakat

Az Algotech szembeszállt a kriptopénz-színtéren uralkodó káosszal, és lenyűgöző 9,5 millió dollárt szerzett az előértékesítése során.

Ez a figyelemreméltó teljesítmény az iparági szakértők figyelmét is felkeltette, akik az Algotech előértékesítését a „legjobbnak” nevezték, amely mind ígéretekben, mind befektetői vonzerőben túlszárnyalta a versenytársakat, a Retiket és a Rollblockot.

Az előértékesítési időszakban az Algotech natív tokenjét, az ALGT-t jelenleg 0,08 dolláron értékelik, és a szakértők a hivatalos indulás után hamarosan 1 dollárra történő gyors emelkedést jósolnak.

Az Algotech eredményei az intelligens befektetéseknek és az algoritmikus kereskedés innovatív megközelítésének köszönhetők.

A platform azzal, hogy 1,2 millió dollárt fektetett be H100 GPU-kba, elkötelezettséget mutat a mesterséges intelligencia képességeinek fokozása iránt.

A technológiai fejlődésre való összpontosítás megkülönbözteti az Algotechet a riválisaitól, és vezető szerepet biztosít számára a kriptopénz-kereskedelmi tájkép átalakításában.

Az Algotech átláthatósága és decentralizációja növeli a kínálatot

Az Algotech átfogó kockázatkezelési megközelítése megkülönbözteti az olyan versenytársaktól, mint a Retik és a Rollblock.

Miközben ezek a projektek a piaci volatilitással küzdenek, az Algotech fejlett algoritmusokat alkalmaz, amelyek valós időben elemzik a piaci feltételeket, azonosítják a potenciális kockázatokat és reagálnak rájuk.

A kockázatok mérséklésére vonatkozó proaktív hozzáállás hozzájárul a rugalmasabb kereskedési élményhez, ami potenciálisan nagyobb portfólió-stabilitást kínál a befektetőknek.

A Retik drámai árfolyamcsökkenése ezzel szemben a hatékony kockázatkezelési stratégiák hiányára utal, míg a Rollblock szűk, kaszinó jellegű játékra való összpontosítása korlátozhatja a szélesebb piaci trendekhez való alkalmazkodási képességét.

Az Algotech platformjának átláthatósága és decentralizáltsága megoldja azokat a kulcsfontosságú problémákat, amelyek más kriptopénz-projekteket sújtottak.

A Retik-től eltérően, amely a befektetői bizalom csökkenésével szembesült, az Algotech biztosítja a tranzakciók egyértelmű átláthatóságát, és biztosítékokat alkalmaz a felhasználók védelmére a negatív piaci hatásoktól.

Az átláthatóság iránti elkötelezettség növelheti a felhasználók és a befektetők közötti bizalmat, ami a kriptopénzek tartós sikerének kulcsfontosságú eleme.

Bár a Rollblock a játéktevékenységében hangsúlyozza az átláthatóságot, nem biztos, hogy az egész ökoszisztémájában ugyanilyen szintű nyitottságot nyújt.

További információk:
Algotech előértékesítés
Csatlakozzon az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!