A TON felrobban a Polygonnal együtt

-

A Telegrammal összekapcsolódó Open Network blokklánc forradalmasítását tervezi. A Polygon technológiáját kihasználva vezeti be saját layer-2 hálózatát.

A lépést a brüsszeli Ethereum Community Conference (EthCC) konferencián jelentették be. Célja, hogy a TON lehetőségeit a TON Applications Chain (TAC) révén bővítse.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A TON és a Polygon integrálása

Pavel Altukhov, a TAC alapítója szerint a Polygon ökoszisztémájának hasznosítására vonatkozó döntés az EVM-kompatibilitás, az AggLayer-en keresztül történő zökkenőmentes likviditáshoz való hozzáférés és az erős közösségi támogatás miatt született.

A stratégiai integráció lehetővé teszi az EVM-alapú decentralizált alkalmazások (dAppok) telepítését a TON ökoszisztémán belül, növelve a likviditást és elősegítve a DeFi elfogadását.

A The Open Network előnyei

A TON érme befektetői számos előnyre számíthatnak ettől az együttműködéstől:

  • Fokozott likviditáshoz való hozzáférés: A TAC megkönnyíti a likviditáshoz való könnyebb hozzáférést a TON ökoszisztémán belül, fellendítve a kereskedési és befektetési lehetőségeket.
  • Gyorsított DeFi bevezetés: A TAC integrációja felgyorsítja a DeFi alkalmazások elfogadását a TON-on, kihasználva a Polygon bevált technológiai stackjét.
  • Innovatív alkalmazások: A DeFi-n túl a TAC megnyitja az utat az olyan változatos alkalmazások előtt, mint a szerencsejáték és a decentralizált identitási megoldások, kiterjesztve a nyílt hálózati blokklánc hasznosságát.

Ágazati következmények és jövőbeli kilátások

A TAC bevezetése jelentős mérföldkövet jelent a TON fejlődésében, és a blokkláncipar versenyképes szereplőjévé pozícionálja.

A TAC az interoperabilitásra és a skálázhatóságra összpontosítva a blokklánc széttagoltságát kívánja kezelni, és szélesebb felhasználói bázist kíván vonzani. Számos más blokklánc próbálja ugyanezt elérni.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

A Polygon Chain Development Kit (CDK) és az AggLayer felhasználásával a TAC azt ígéri, hogy továbbfejlesztett funkcionalitással és használhatósággal gazdagítja az ökoszisztémát.

Ez a stratégiai lépés célja a likviditás növelése, a DeFi elfogadásának felgyorsítása és az innovatív alkalmazások előtt való megnyitás.

Ezen erőfeszítések megerősítik a TON sokoldalú blokkláncplatformként betöltött pozícióját.

A kezdeményezés alátámasztja a TON elkötelezettségét az innováció és a közösség által vezérelt növekedés iránt, precedenst teremtve a blokklánc tér jövőbeli fejlesztései számára.

Olvastad már? A Shiba Inu (SHIB) 0,00016 dollárra emelkedik, de vajon kitart-e?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!