A Shiba Inu (SHIB) 0,00016 dollárra emelkedik, de vajon kitart-e?

-


Vendégbejegyzés


Szerző: Chereau Chobin

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama a közelmúltban jelentős emelkedést mutatott, és elérte a 0,00016 dollárt.

Ezt az emelkedést egy olyan időszak követte, amikor túladott volt, ami vonzóvá tette a Shiba Inu (SHIB) árfolyamot a visszapattanási lehetőséget kereső kereskedők számára.

Az áremelkedés nagyrészt technikai tényezőknek volt köszönhető, nem pedig magának az eszköznek az érdemi fejlődésének, ami azt jelzi, hogy ez a fellendülés rövid életű lehet.

A Shiba Inu (SHIB) jelentős bálnatevékenységet és égési arány növekedést mutat, ami potenciális árfolyam-emelkedésre utal.

A bővítéshez egy figyelemre méltó fejlemény, hogy a Shiba Inu (SHIB) jelentős növekedést tapasztalt a bálnatranzakciók volumenében és az égési rátában, ami potenciális árfolyam-emelkedést jelez.

A közelmúltban a Shiba Inu (SHIB) a bálnatranzakciók kiugrását tapasztalta, a volumen elérte a 4,29 billió Shiba Inu (SHIB).

A nagy tranzakciók, különösen a vételek megugrása a befektetők bizalmának növekedésére utal.

Ezenkívül a Shiba Inu (SHIB) égési aránya 781%-kal ugrott meg, az elmúlt 24 órában több mint 18 millió Shiba Inu (SHIB) token égett el.

Az égési arány növekedése, valamint a tőzsdéken lévő Shiba Inu (SHIB) tartalékok csökkenése bikás trendre utal, amelyet a pozitív piaci hangulat és a technikai mutatók is alátámasztanak.

Shiba Inu (SHIB) mérlegelés - növekedési potenciál?

Ezen tényezők kombinációja valószínűleg pozitívan befolyásolja a Shiba Inu (SHIB) árfolyamát. Jelenleg 0,0000164 dolláron kereskednek, a Shiba Inu (SHIB) következő célpontja a 38,2%-os Fibonacci retracement szint 0,00001897 dollárnál.

Ha ezt a szintet sikerül áttörni, a Shiba Inu (SHIB) akár 0,00002096 dollárig is emelkedhet. A piaci szakértők a 0,000045 dolláros éves csúcsra való esetleges visszatérésre is számítanak.

Mindazonáltal elengedhetetlen a szélesebb piaci trendek és a befektetői hangulat figyelemmel kísérése, mivel ezek jelentős szerepet játszanak a Shiba Inu (SHIB) jövőbeli teljesítményének meghatározásában.

A megnövekedett bálna-aktivitás és a robusztus égési arány kedvezően pozícionálta a Shiba Inu (SHIB) potenciális felfelé ívelő pályáját, így a következő hetekben szorosan figyelni kell a részvényt.

Az optimista kilátásokat tetézi, hogy a szélesebb kriptopénzpiac közelmúltbeli fellendülése támogató hátteret biztosított a Shiba Inu (SHIB) árfolyamának mozgásához.

Mivel az olyan főbb eszközök, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) erőt mutattak, a mémérmék, köztük a Shiba Inu (SHIB), követték a példát.

Ez az összefüggés az általános piaci fellendüléssel javítja a Shiba Inu (SHIB) kilátásait, mivel a pozitív piaci lendület gyakran felemeli a digitális eszközök egy sorát.

Miért lehet jobb a Minotaurus (MTAUR)?

Ha a Shiba Inu-val (SHIB) hasonlítjuk össze, a Minotaurus (MTAUR) valóban kiemelkedik. Már a felületi szintű értékelések is azt mutatják, hogy ezt a játékprojektet a hasznosság vezérli, nem pedig a hype.

Általánosságban számos fontos előnye van, és ezeket az alábbiakban felsoroljuk:

  • A játékosok $MTAUR-t költhetnek, hogy egyedi karaktereket, játékbeli finomságokat és hozzáférést vásároljanak a Minotaurus (MTAUR) ökoszisztémájának különleges zónáihoz, amely egyszerre magával ragadó és egyre bővülő. A token értékét az új minijátékok és funkciók folyamatos hozzáadása növelheti, ami garantálhatja a folyamatos keresletet iránta.
  • A jelenlegi, 0,0000426 dolláros tokenenkénti előértékesítési áron a $MTAUR jelentős, 78%-os kedvezményt nyújt a jegyzett 0,00020 dolláros árához képest. A korai beszállással rendelkező résztvevők potenciálisan nagy hasznot húzhatnak ebből a meredek kedvezményből. Ezzel a kriptopénz nyilvános piacokra történő bevezetését követően nagyobb potenciális lehetőségek előtt nyitja meg az utat.
  • Az alacsony belépési díj és az előre jelzett tőzsdei jegyzési ár miatt a korai résztvevőknek nagy esélyük van arra, hogy jelentős sikereket érjenek el.
  • A Minotaurus (MTAUR) stratégiai tokenomikája, amely cliff és vesting mechanizmusokat tartalmaz, arra szolgál, hogy potenciálisan stabilan és kontroll alatt tartsa a token kibocsátásokat. Következésképpen a kisebb volatilitás kevesebb akadályt jelent a potenciális fejlődés útjában.

shiba inu

Mindezen és egyéb előnyök a Minotaurus (MTAUR) nagyszerű opcióvá teszik a gyorsabb potenciális fejlődést kereső piaci szereplők számára.

>>> Csatlakozz az előértékesítéshez még ma <<<

A szerzőről

Chereau Chobin szakértő kriptoelemző, aki szeret mélyrehatóan írni a blokkláncról.

Chereau széleskörű szakértelemmel rendelkezik mind a pénzügyi technológia, mind a kriptopénz iparágakban, amit aktívan felhasznál, hogy friss szemléletet nyújtson minden egyes írásában.

Legnagyobb célja, hogy leegyszerűsítse a bonyolult gondolatokat és fogalmakat, hogy bármelyik olvasó megérthesse azokat.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a kriptoszabályozások jönnek az EU-ban 2025-ben

Az Európai Unióban egy egyre komolyabb kriptoszabályozás van kialakulóban, a változásnak pedig a MiCAR az egyik sarokköve. A MiCAR valódi hatása azonban – más kritikus fontosságú...

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!