A Dogecoin tulajdonosok 73%-a nyereségen csücsül

-

A cikk írásakor a Dogecoin ára 0,1073 dollár volt, ami 1,5%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában. A piaci kapitalizációja 15,2 dolláron állt a CoinGecko adatai szerint.

A kereskedési volumen 36,63%-kal ugrott meg, elérve a 954,5 millió dollárt. A kereskedés növekedése azt jelentheti, hogy egyre többen érdeklődnek az érme iránt.

A Dogecoin árfolyama az utóbbi időben ingadozott. Az elmúlt 24 órában 1,5%-kal emelkedett, de az elmúlt hét napban 12,15%-kal esett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legtöbb DOGE-tulajdonos még ezekkel a változásokkal együtt is nyereségben van.

Az IntoTheBlock adatai szerint a DOGE-t tartalmazó címek 73%-a „nyereségben van„, ami azt jelenti, hogy a mostaninál alacsonyabb áron vásároltak.

dogecoin
Forrás: IntoTheBlock

A Dogecoin bálnák irányítanak

Míg sok kisbefektető birtokolja a Dogecoin-t, a bálnák irányítják a piacot.

Továbbá az IntoTheBlock adatainak elemzése azt mutatja, hogy az összes Dogecoin 62%-a ezeknek a nagybefektetőknek a kezében van. Ez arra utal, hogy kis létszámú embereknek nagy hatása lehet az árára.

Vegyes jelek a piacon

Érdekesség, hogy annak ellenére, hogy a legtöbb tulajdonos nyereségben van, a Coinglass által készített heatmap likviditási adatai azt mutatják, hogy néhány befektető optimista az árfolyam csökkenésével kapcsolatban.

Ez a tulajdonosok profitja és a kereskedők érdekei közötti különbség szokatlan helyzetet teremt a DOGE számára.

dogecoin
Forrás: Coinglass

Mivel ilyen sok cím nyereségben van, van esély arra, hogy a Dogecoin ára emelkedjen. Ha sok tulajdonos pénzt keres, az néha több vásárláshoz vezet.

Ugyanakkor az egyes kereskedők negatív pozíciói miatt nehéz megjósolni, hogy mi fog történni ezután.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Mi a következő lépés a DOGE számára?

A Dogecoin jelenleg érdekes helyzetben van. A tulajdonosok többsége nyereségben van, de néhány befektető medvésen gondolkodik.

Az a tény, hogy a nagy befektetők ennyi Dogecoin felett rendelkeznek, újabb bizonytalansági szintet ad.

A Dogecoin következő lépése valószínűleg attól függ majd, hogy ezek a különféle tényezők hogyan egyenlítik ki egymást.

Olvastad már? Solana kereskedők, figyeljetek! Volatilitás várható ezek között a kulcsfontosságú szintek között

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!