Piaci visszaesés? Ezek az altcoinok finanszírozhatják a luxus életmódodat

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacon pillanatnyilag nyugalom van, a befektetők már alig várják a következő bikafutást.

Ez a nyugodt szakasz kiváló lehetőséget kínál arra, hogy felfedezzük azokat az altcoinokat, amelyek még mindig alacsony áron mozognak, de az egekbe szökhetnek.

Mivel sok ilyen digitális valuta jelentős növekedés előtt áll, és jelentős árfolyam-emelkedések küszöbén áll, most lehet az ideális idő, hogy fontolóra vegyük a portfólióba való felvételüket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cikk az ígéretes altcoinokba merülve, amelyek átalakíthatják a pénzügyi kilátásokat, feltárja, hogy mely konkrét érmékben rejlik komoly potenciál a luxus életmód finanszírozására.

A cikk olvasói felfedezik a robbanásszerű nyereségre kész rejtett drágaköveket, és megtudhatják, hogy miért ezek az altcoinok jelenthetik a kulcsot a soha nem látott gazdagsághoz.

A BlastUP utolsó lehetőséget kínál a $BLASTUP megszerzésére a TGE előtt

A BlastUP alig több mint 3 hónappal az indulása óta máris megerősítette kulcsfontosságú szerepét a Blast ökoszisztémában, hiszen a kripto startupok úttörő launchpadjaként szolgál.

Előértékesítése során fenomenális 8 millió dollárt gyűjtött össze, és egy közel 20 000 $BLASTUP-tulajdonosból álló virágzó közösséget alakított ki.

A növekedés felgyorsítására irányuló céljának megfelelően a BlastUP már 4 sikeres Initial DEX Offerings (IDO) indított, segítve az új projekteket abban, hogy erős alapot teremtsenek a csillagszerű induláshoz.

A BlastUP jelenleg a 2024 júliusára tervezett tokengenerálási eseményre készül. A BlastUP tokenek (BLASTUP), amelyeket az előértékesítés során fillérekért adtak el, a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dolláron lesznek árazva.

Az utolsó esély a BLASTUP tokenek legjobb áron történő megvásárlására!

A BLASTUP tokenhez most csak úgy juthatsz hozzá az előértékesítési áron, ha megvásárolod a Blastbox V2-t.

Ez egy olyan loot box, amely bizonyos mennyiségű $BLASTUP-ot és Booster Pontokat tartalmaz, speciális tokeneket, amelyeket a legaktívabb közösségi tagok jutalmazására használnak.

Aki megveszi a Blastbox V2-t, az egy kincsesládát kap, amely számos kiváltsághoz ad hozzáférést.

A Blastbox V2 tulajdonosai:

  • Hozzáférhetnek a launchpad IDO-khoz és exkluzív jutalmakhoz juthatnak.
  • Részt vehetnek az airdropokon, és ingyen tokeneket és NFT-ket kaphatnak.
  • Magasabb kamatot kapnak a $BLASTUP tétjéért.

Fontos, hogy a Blastbox V2 készlet 9999 darabra van korlátozva. A szűkös elérhetőség gyorsan felpörgetheti a keresletet, ezért bölcs dolog sietni és megvenni ezeket a ritka loot boxokat, amíg lehet.

Vásárolj Blastbox V2-t, amíg lehet

A LayerZero (ZRO) a piaci zűrzavar ellenére is jelentős emelkedésre számíthat

A LayerZero (ZRO) meglepő rugalmasságot mutatott a jelenlegi piacon, és a 3-4,71 dolláros tartományban maradt.

A legutóbbi medvés nyomás ellenére is az árfolyammozgása bikapotenciált sugall. Az érme lenyűgöző, 295%-os növekedése az elmúlt hónapban erős befektetői bizalmat jelez.

Mivel a legközelebbi ellenállási szintje 5,43 dollárnál van, az áttörés a ZRO-t 7,13 dollárig tolhatja, ami jelentős százalékos növekedést jelentene.

A jelenlegi árfolyamát és a 3,86 dolláros egyszerű mozgóátlagot figyelembe véve a ZRO készen áll egy újabb rallyra.

Az 51 alatti Relative Strength Index is további felfelé irányuló lendületre utal. A LayerZero (ZRO) bikái hamarosan készen állhatnak a támadásra, így ez egy olyan altcoin, amit érdemes figyelni.

A Notcoin (NOT) a bikák szemében a 0,03 dolláros árfolyamot veszi célba.

Az egy és két cent között kereskedő Notcoin növekedési potenciált sugall. A jelenlegi mutatók, mint a 61-es értékhez közelítő RSI és a közelmúltbeli 6,75%-os heti nyereség bikás lendületre utalnak.

Bár az elmúlt hónapban több mint 21%-ot esett, hat hónap alatt 675%-kal ugrott meg.

A legközelebbi két centes ellenállás áttörése a három centes szint felé lendítheti, ami 150%-os potenciális emelkedést jelentene a jelenlegi tartományból.

A pozitív mozgóátlagok és más mérőszámok által támogatott bikák készen állnak arra, hogy a Notcoint magasabbra tolják.

A Toncoin (TON) erős potenciált mutat a közelmúltbeli esések ellenére is

A Toncoin (TON) jelenleg 6,22 és 8,01 dollár között kereskedik. Bár a bikák némi kihívással szembesültek, még mindig optimista a növekedés.

A legközelebbi ellenállás 8,97 dollárnál található, az erős támasz pedig 5,39 dollárnál. Ha a bikák átütik, akkor a Toncoint a következő ellenállási szintig, 10,77 dollárig emelkedhet.

Az elmúlt hat hónapban a Toncoin árfolyama több mint 232%-kal emelkedett. Az RSI 52,27-es értékével és a 7,09 dolláros 10 napos mozgóátlaggal az érme stabilan tartja magát.

Ha ezek a minták folytatódnak, akkor a közeljövőben további 30-50%-os emelkedésre számíthatunk, különösen, ha áttöri a kritikus ellenállási pontokat.

Következtetés

Miközben a ZRO, a NOT és a TON talán kisebb azonnali növekedést mutat, a BLASTUP-ban rejlik a legnagyobb potenciál.

Az innovatív koncepciója és a Blast ökoszisztémába való bekapcsolódása különlegessé teszi, így a jelenlegi piaci visszaesés során a jövedelmező üzleteket keresők számára elsőrangú választás.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!