Polkadot technikai elemzés 05.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot

A Polkadot árelemzés jelenlegi kilátásai továbbra is medvések, mivel a piac ma újabb jelentős csökkenésnek volt tanúja.

Az árszint 5,24 dollárra zuhant, ami következetes csökkenő tendenciát mutat tegnap óta, amikor a medvék átvették az irányítást, és a lendületet a maguk javára fordították.

Ma a medvék továbbra is uralkodtak, kiterjesztve a folyamatban lévő csökkenő tendenciát.

Az elkövetkező órákban további áresésre lehet számítani, ami tovább fokozza az általános medvés hangulatot.

A napos Polkadot árelemzés a csökkenő tendencia újbóli folytatódását jelzi, a medvék egy átmeneti kegyelemdöfést követően visszanyerték lendületüket.

A kriptopénz értéke ismét csökkenésnek indult, 5,24 dolláros mélypontot ért el, és több mint 1,50 százalékos veszteséget szenvedett el.

Ez a csökkenő tendencia igazodik az előző heti teljesítményhez, ahol az érme négy százalékos értékcsökkenésnek volt tanúja az elmúlt hét napban.

Van azonban egy jó hír is, hiszen a kereskedési volumen figyelemre méltó, 20,60 százalékos növekedést mutatott.

Emellett a Polkadot 0,57 százalékos piaci dominanciát tart fenn a többi kriptovaluta körében.

A kriptopénzpiac volatilitásának jelenlegi állapota csökkenésnek lehet tanúja, ami az egymáshoz közeledő Bollinger-sávokból is kitűnik.

Ez a volatilitáscsökkenés azonban nem sok jót ígér a kriptopénz jövőjére nézve.

A volatilitási mutató felső határa további konvergenciát mutat, elérve az 5,60 dolláros szintet.

Ez potenciális ellenállást jelez a DOT árfolyamával szemben. Másrészt a Bollinger-sávok alsó határa szilárdan áll az 5,16 dolláros szinten, ami robusztus támogatást jelez a kriptovaluta számára.

A mozgóátlagot (MA) vizsgálva, az jelenleg 5,34 dolláron pihen, a jelenlegi árszint felett helyezkedik el. Ez enyhén medvés hangulatot sugall.

Ami a relatív erősség indexet (RSI) illeti, a semleges tartományban kereskedik, de 39-es értékkel csökkenést tapasztalt.

Az RSI csökkenése a DOT árfolyamára nehezedő fokozott medvés nyomást jelez.

Bár a medvés trend továbbra is gyakorolja befolyását, van egy halvány reménysugár.

A bikák jelenléte a piacon az árfolyam emelkedés lehetőségét sugallja, amennyiben a piaci feltételek támogatják ezt a fordulatot.

polkadot

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezrek tolonganak az ingyen kriptóért

A Solana lánc egy újabb nyerő mém érmét készített a kriptó befektetőknek. A SMOG sárkányos érme lángnyelvei olyan messzire érnek, hogy már több ezernyi harcos...

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!